SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Fenerbahçeden yigidolara selam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4443)

mami_LEE 09.01.2006 21:07

wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...

RaP_BoY 09.01.2006 21:59

[QUOTE=mami_LEE]wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...[/QUOTE]

KARDEŞ TEK TAKIM TUT O TAKIMDA FENERBAHCE OLMASIN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUT

-------------------------------------------------------------------------
KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM....SENİN Kİ BİRLİK DEGİL KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.....

dostol 10.01.2006 00:51

[QUOTE=RaP_BoY]KARDEŞ TEK TAKIM TUT O TAKIMDA FENERBAHCE OLMASIN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM....SENİN Kİ BİRLİK DEGİL KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.....[/QUOTE]
Bence benim gibi Hem Feneri hemde sivasi tut

RaP_BoY 10.01.2006 09:05

[QUOTE=dostol]Bence benim gibi Hem Feneri hemde sivasi tut[/QUOTE]

O DA AYRI Bİ OLAY AMA KARDEŞ SİVAS DURURKEN FENERİ TUTMANIN NE ANLAMI WAR ????

KRİZ YARATIR BU RAPBOY ZİNDE KAL EGLENCE HALT SAFADA AŞKIN RENGİ AL
KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

mami_LEE 10.01.2006 09:09

walla dostol haklı ben 8 senedir fb liyim son 3 yılda bizim memleket sivasspor un çıkışını gördüm ve ona da destek verdim ama şimdi ikisi de süper ligde ve rakipler ! yine ikisi beraber en iyisi !

MERİÇ 10.01.2006 09:15

Hoşgeldin Berk kardeş.........

MAVİ_BERE 11.01.2006 01:37

Tek güçççççç

mami_LEE 27.01.2006 08:11

fala ben yine bildiğim yoldan gitçem fb nin maçı olunca fbli sivas ın maçı olunca sivasspor lu fb - sivasspor maçı olunca ligin o anki pozisyonuna bağlı turkiye kupasında fb - sivasspor olursa da fb liyim malum 22 yıldır alamıyoz ...

sinan-58 27.01.2006 09:09

[QUOTE=mami_LEE]fala ben yine bildiğim yoldan gitçem fb nin maçı olunca fbli sivas ın maçı olunca sivasspor lu fb - sivasspor maçı olunca ligin o anki pozisyonuna bağlı turkiye kupasında fb - sivasspor olursa da fb liyim malum 22 yıldır alamıyoz ...[/QUOTE]
abi bende sivas 2. lig 3 lig de oynarken fenerliydim ve şu andada fenerliyım fenerbahçeyi bırakamadım ama sivas fener maçı ne zaman olursa olsun sivas destekliyeceğim once sivas sonra fener bu arada hoşgeldin gardaş yiğido dost kervanına

serhankaburcuk 27.01.2006 16:25

[QUOTE=mami_LEE]wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]BİR GÖNÜLDE İKİ SEVDA OLMAZ....İNSAN BİR KİŞİYE AŞIK OLUR VE BİR TAKIMI TUTAR....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

MAVİ_BERE 27.01.2006 16:34

...

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]BİR GÖNÜLDE İKİ SEVDA OLMAZ....İNSAN BİR KİŞİYE AŞIK OLUR VE BİR TAKIMI TUTAR....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

Serhan abi..
Benim gönlümde tek bir takım var..
onuda sen biliyorsun...

[COLOR="Black"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]ANKARAGÜCÜ[/B][/FONT][/CENTER][/COLOR]

Ama sivasspor'u desteklememde ki UNSUR Sivaslı olmamdır....

serhankaburcuk 27.01.2006 16:39

[QUOTE=1967_Dernek_Levent]Serhan abi..
Benim gönlümde tek bir takım var..
onuda sen biliyorsun...

[COLOR="Black"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B]ANKARAGÜCÜ[/B][/FONT][/CENTER][/COLOR]

Ama sivasspor'u desteklememde ki UNSUR Sivaslı olmamdır....[/QUOTE]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eyvallah Levent....[/COLOR][/FONT][/B][/I]

MAVİ_BERE 28.01.2006 11:08

..

[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Eyvallah Levent....[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]

Canını yerim abi...

Vurda vuralım öl de ÖLELİM...

disikanarya 31.01.2006 09:06

merhaba arkadaşım hoşgeldin bnmde nickimden olduğu gibi aşığım oldğum takımı görüyorsun ve sempatim de burası gerçekten harka insanlar tanıdım burda ve iyiki gelmşim iyiki tanımışım diorum sözünün ardında duranlar delikanlı ve mert insanlar ben onları çok sevıorum ve herzmn dile getiriorum uzun zamandır siteye girme imkanı bulamıodum ama yine rüzgar atıo ve yapamıosun burdayım herkese yenıden merhaba arkadaşalr

Etem-Murat 31.01.2006 09:50

[QUOTE=disikanarya]merhaba arkadaşım hoşgeldin bnmde nickimden olduğu gibi aşığım oldğum takımı görüyorsun ve sempatim de burası gerçekten harka insanlar tanıdım burda ve iyiki gelmşim iyiki tanımışım diorum sözünün ardında duranlar delikanlı ve mert insanlar ben onları çok sevıorum ve herzmn dile getiriorum uzun zamandır siteye girme imkanı bulamıodum ama yine rüzgar atıo ve yapamıosun burdayım herkese yenıden merhaba arkadaşalr[/QUOTE]
sağlık olsun hanği takımı tutarsanız tutun önemli değil önemli olan insan olmanız hayata güzel bakmanız diyoloklarınız seviyeli olaması en güzel birşey bizde biliyoruzki hanği takımı tutarsanız tutunuz bizim için sizin kişiliğiniz ve iyi bir arkadaş olmanız bize yeterde artar bile teşekkürler kanarya

dostol 31.01.2006 09:52

-->: Fenerbahçeden yigidolara selam

[QUOTE=agca58]VAY BE..Bİ FENERLİDEN BUNU DUYMAK İLGİNÇ..[/QUOTE]
Nedenmis o fenerlileri tanimiyor arkadas heralde...

mami_LEE 04.02.2006 20:08

walla bu tip konuları kitleyelim lütfen yani bu tip takım konuları yüzünden sivaslı kardeşlerimiz birbirine düşüyor lütfen yapmayın agalar . . .

sivaslıavukat 04.02.2006 22:26

Benim en büyük hayalimdi Sivassporu birinci ligde görmek çok şükür onu gördüm , şimdi en büyük çelişkim ise Sivasspor-Fenerbahce maçında kimi destekleyeceğim.İlk maçın skoru malum , ilk kez Fenerbahçemin gol yemesi beni mutlu etti.

DJMuRaT 04.02.2006 22:29

[B][FONT="Comic Sans MS"]Alemin Kralı Sivasspor!!!!!!!!![/FONT][/B]

mami_LEE 05.02.2006 06:56

[QUOTE=sivaslıavukat]Benim en büyük hayalimdi Sivassporu birinci ligde görmek çok şükür onu gördüm , şimdi en büyük çelişkim ise Sivasspor-Fenerbahce maçında kimi destekleyeceğim.İlk maçın skoru malum , ilk kez Fenerbahçemin gol yemesi beni mutlu etti.[/QUOTE]
aynısından bende de war ama hala bi firkrim yok ilk yarıda sivasspor-fb maçında walla kim gol atsa sevindim fb yendi hiç bi şi demedim sustum oturdum :(

erhan5834 05.02.2006 07:44

[QUOTE=berk--]öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]eyvallah gardaş bizdende size sevgi ve saygılar...orjinal forma sivasspor ürünlerini satan reyonumuzda bulunuyo...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

mami_LEE 05.02.2006 17:01

kaç para onlar kardeş ??????

yigido Atilla 13.07.2006 18:01

Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim

puar 13.07.2006 18:12

başka büyük yok zaten tartışamaya gerek yok
ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ :D

RaP_BoY 13.07.2006 18:37

[QUOTE=yigido Atilla]Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]
TAMAMEN KATILIYORUM......SADECE FENERBAHÇEYE DEGİL BİZDEN BAŞKA LİGDE MÜCADELE VEREN 17 TAKIMIN HEPİSİNE BİRDEN BAŞARILAR...ÖZELLİKLE BURSASPOR,ANTALYASPOR VE SAKARYASPOR A BAŞARILAR......[/COLOR][/FONT]

çılgın-sedat 13.07.2006 19:34

KARDEŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN
ŞAMPİYON

Okan_NL 16.07.2006 17:06

[QUOTE=berk--]öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?[/QUOTE]

ne guzel bisey :) hosgeldın kardessss

PARTNER58AHMET 16.07.2006 17:21

FENER VEYA DİĞER TAKIM TARAFTARLARI ARKADAŞLARIN SİTEMİZİZİYARET EDİP BİZLERE ÖVGÜ YAĞDIRMASI VE BİZE BAŞARI DİLEMESİ GÜZEL DUYGU VE TÜM TAKIM TARAFTARI BİR BİRİNE AYNI DUYGU MESAJLARI VERMESİ LAZIM ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER

FurkaN 16.07.2006 18:47

[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"][QUOTE=yigido Atilla]Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim[/QUOTE]
Birader adamlar Yiğidolara selam olsun demişler kötü bir şey dememişler ki tabi ki başka takım taraftarları girecek siteyi ziyaret edecek biz Fnerbahce'yi tartışmıyoruz. Sadece iyi dileklerini iletmişler ona cevap yazıyoruz. O takımların rakibimiz olmadığını kimse iddia etmiyor ki....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

SEMİH-58 18.07.2006 13:14

KARDEŞ BÖYLE Bİ TOPİC AÇTIGIN VE SİVASSPORA GEREKEN İLĞİNİ GÖSTERDİĞİN İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİZ.

kaplan444 21.07.2006 10:36

ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........

gokbora 21.07.2006 10:47

[QUOTE=kaplan444]ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........[/QUOTE]

[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]GARDAS YAZDIGIN YAZILARA DIKKAT ET BIRAZ GIRDI MIRDI FALAN

HANGI TAKIM OLURSA OLSUN SAYGINI EKSIK ETME!!

MALATYAYI KONUSUYORSUN BURADA!

BURASI SIVASSPORUN SITESI IKIDE BIR MALATYAYI KONUSUP DURMA

MALATYAYI OKADAR COK SEVIYOSAN BURADA ISIN NE SENIN?

YIGIDODAN BUYUGU YOKTUR[/B][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif[/IMG]

gokbora 21.07.2006 10:56

[QUOTE=musab58][B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]
Birader adamlar Yiğidolara selam olsun demişler kötü bir şey dememişler ki tabi ki başka takım taraftarları girecek siteyi ziyaret edecek biz Fnerbahce'yi tartışmıyoruz. Sadece iyi dileklerini iletmişler ona cevap yazıyoruz. O takımların rakibimiz olmadığını kimse iddia etmiyor ki....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][B]ABES KACMAYACAK SEKILDE OLDUGU MUDDETCE HERKESIMDEN YAZABILIRLER
ÖNCEKI YAZILANLARI OKURSAN DAHA IYI OLUR
SEN baska bir spor klubunun resmi sitesine gir en buyuk sivas gibi yazlar yaz bak o zaman nasil bir tepkiyle karsilasacaksin.

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif[/IMG][/B][/FONT]

gokbora 21.07.2006 10:59

[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]KUSURA KALMAYIN YANLIS YERE GONDERMISIM MALATYAYLA ILGILI BIR FORUM VARDI AKLIM ORAYA TAKILDI
FORUMLARI KARISTIRDIM

[/B][/FONT][/COLOR]

1967_Dernek_Murat 21.07.2006 11:37

[QUOTE=kaplan444]ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........[/QUOTE]

[B][CENTER][COLOR="Blue"]GARDAŞ YAZILARINA BİRAZ DİKKAT ETSEN DİYORUM O NASIL YAZI ÖYLE GİRDİ MİRDİ AYIP OLUYOR İNŞALLAH HAK ETTİNİZ SÜPERLİGE BU SEZON TEKRAR CIKARSINIZ.[/COLOR][/CENTER][/B]

babayavuz 21.07.2006 13:07

BU DOSTLUK KOKAN MESAJINDAN DOLAYI SANA TESEKKUR EDIYOR ARAMIZA HOS GELDIN DIYORUM.

sivasligenc 21.07.2006 13:56

ffenerli kardeş hoş geldin sitemize kaplan 444 kardeş sende git başka yerde yap malatya propagandanı burası senin atıp tuma mekanın değil başkalarına...
ama kendini bilerek duracaksan başımızın üstünde de yerin var

yigido Atilla 21.07.2006 14:22

[QUOTE=gokbora][FONT="Arial Black"][B]ABES KACMAYACAK SEKILDE OLDUGU MUDDETCE HERKESIMDEN YAZABILIRLER
ÖNCEKI YAZILANLARI OKURSAN DAHA IYI OLUR
SEN baska bir spor klubunun resmi sitesine gir en buyuk sivas gibi yazlar yaz bak o zaman nasil bir tepkiyle karsilasacaksin.

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif[/IMG][/B][/FONT][/QUOTE]
Not= gokbora Kades yukariya yazdiklarina ben de katiliyorum bize basari dileyen taraftara bizde basari dileriz .(Musab 58 )kardes o yazilari herhalde görmedi ve ya okumadi , okusa idi yorumlari daha degisik olurdu diye düsünüyorum cünkü masab 58 kardesin cok iyi bir sivasspor taraftari oldugunu düsünüyorum

LiS67_Oğuz 21.07.2006 14:53

kardeş aramıza hoşgeldin....biz 67 yiğidolar olarak kapımızı herkese açtık......

yusuf_07 21.07.2006 15:30

malatyaspor a 2.ligde başarılar dileriz.....:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:27.