SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİZCE! AMİGOMUZ SEBAHATTİN ABİ YETERLİ Mİ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=466)

mesocan 08.06.2005 11:34

Anti-ÇEKÇEK :lol:

serserilerin_prensi 08.06.2005 11:59

dah iyisini bulana kadar en iyisi sebo reisss :roll:

1967_DERNEK_10UR 08.06.2005 12:27

SEBAHATTİN ABİDE BİR EFSANE OLACAK.KOLAY DEĞİL SİVASSPOR'UN AMİGOSU OLMAK...

serhankaburcuk 08.06.2005 13:38

[size=2][b][i]Sebahattin abimiz bizim herşeyimiz ona sonunu kadar destekçiyiz...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 08.06.2005 14:06

I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:

serhankaburcuk 09.06.2005 14:18

[quote=ultraSivas_58]I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:[/quote]

[size=2][b][i]Seni Sevmeyen ölsün sebo reiss...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 09.06.2005 20:32

[quote=serhankaburcuk][quote=ultraSivas_58]I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:[/quote]

[size=2][b][i]Seni Sevmeyen ölsün sebo reiss...[/i][/b][/size][/quote][size=2][b][i]BENİ DUYGULANDIRDIN SERHAT REİS.RESİMDE MANYAK OLMUŞ NERDE ÇEKİNDİN?...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 09.06.2005 20:33

[quote=serhankaburcuk][quote=ultraSivas_58]I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:[/quote]

[size=2][b][i]Seni Sevmeyen ölsün sebo reiss...[/i][/b][/size][/quote][size=2][b][i]BENİ DUYGULANDIRDIN SERHAT REİS.RESİMDE MANYAK OLMUŞ NERDE ÇEKİNDİN?...[/i][/b][/size]

Bilmiyorum 09.06.2005 20:49

YENİ STADIMIZ OLSUN Fb GS BJK ts MAÇLARINDA ATKI ŞOV BİZDE YAPARIZ

5841 09.06.2005 21:41

SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......

SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR...

Yildizelili58 09.06.2005 21:57

GARDASLAR YAPMAYIN BÖYLE JA

BIZIM DERDIMIZ AMIGO DEGIL SIMDILIK TABI ÖNEMLI AMA
ANTRÖNÖR VE
FUTBOLCU ALMAK DAHA ÖNEMLI

CEVIK 09.06.2005 22:04

[quote=5841]SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......

SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR...[/quote]

İMZAAAA

EMİNÇOLAK 10.06.2005 09:21

[quote=cevik][quote=5841]SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......

SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR...[/quote]

İMZAAAA[/quote]
[size=2][b]+ bir imzada benden [/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 10.06.2005 11:21

SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:

serhankaburcuk 11.06.2005 15:24

[size=2][b][i]Sebahattin abi Werner LORANT ile bir fotoğraf çektirdiki sormayın...Dün akşam Sebahattin abi saçları boyatmıştı simsiyah olmuştu bugünde LORANT Sivasa geldi saçlar bembeyaz ikisi yanyana durunca çok ilginç bir fotoğraf oldu...Biri Simsiyah biri bembeyaz...Ama ne diyelim POSTACI sebahattin bu karizma yani :lol: :lol: :lol: ...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 11.06.2005 20:53

İYİ HATIRLATTIN ABI SEBO SAÇLARINI BOYAMADAN GEZMİYOR.KESİN AYDA 3-4 KEZ SAÇLARINI BOYATIR.HELE MOTORA BİR BİNİŞİ VAR Kİ HARLEYE BİNİYOR SANKİ. İŞTE POSTACI HA BİRDE POSTACI DEMEYİN ÇOK KIZIYOR..MESLEĞİ POSTACILIK.AMA İŞTE GELDE ANLAT... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BROTHERS58 11.06.2005 21:28

[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Sebahattin abi Werner LORANT ile bir fotoğraf çektirdiki sormayın...Dün akşam Sebahattin abi saçları boyatmıştı simsiyah olmuştu bugünde LORANT Sivasa geldi saçlar bembeyaz ikisi yanyana durunca çok ilginç bir fotoğraf oldu...Biri Simsiyah biri bembeyaz...Ama ne diyelim POSTACI sebahattin bu karizma yani :lol: :lol: :lol: ...[/i][/b][/size][/quote]

SERHAN gardasım senin o SİVAS KARİZMANDA HİÇ KENARA BIRAKILACAK GİBİ DEGİL YANİ.SEBAHATTİN ABİYLE DEVAM AMA KEMİKLEŞMİŞ ŞÖYLE 1000 KİŞİLİK DESTEK LAZIM EN AZINDAN. :!: :!:

Serkan-58 12.06.2005 00:09

Iyi birisi olmasi Sivasspor icin yetmiyor. Önemli olan Sivassporumuz icin yeterli olmasidir. Buda gösteriyorki maalesef yetersiz kaliyor. Süperligte atesli bir amigoya ihtiyac vardir.

1967_DERNEK_10UR 12.06.2005 13:04

[quote=BROTHERS58][quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Sebahattin abi Werner LORANT ile bir fotoğraf çektirdiki sormayın...Dün akşam Sebahattin abi saçları boyatmıştı simsiyah olmuştu bugünde LORANT Sivasa geldi saçlar bembeyaz ikisi yanyana durunca çok ilginç bir fotoğraf oldu...Biri Simsiyah biri bembeyaz...Ama ne diyelim POSTACI sebahattin bu karizma yani :lol: :lol: :lol: ...[/i][/b][/size][/quote]

SERHAN gardasım senin o SİVAS KARİZMANDA HİÇ KENARA BIRAKILACAK GİBİ DEGİL YANİ.SEBAHATTİN ABİYLE DEVAM AMA KEMİKLEŞMİŞ ŞÖYLE 1000 KİŞİLİK DESTEK LAZIM EN AZINDAN. :!: :!:[/quote][size=2][b][i]ZATEN SEBAHATTİN ABI 1000 KİŞİNİN ÜZERİNE ÇIKINCA BAĞIRTAMIYOR TRİBÜNLERİ :lol: :lol: :lol: ...[/i][/b][/size]

alacaturk 13.06.2005 16:25

sebo abi tyek başınada ghötürü işi ama yanına bi kaç tane daha yardımcı alsa hiç fena olmıucak yani

58_CAVUSBASLI 13.06.2005 17:04

yetersiz

Serkan-58 19.06.2005 16:57

[quote=ultraSivas_58]SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:

serhankaburcuk 19.06.2005 17:20

[quote=Serkan-58][quote=ultraSivas_58]SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:[/quote]

[size=2][b][i]Sebo You''ll never walk Alone...[/i][/b][/size]

1967_DERNEK_10UR 19.06.2005 17:56

[quote=serhankaburcuk][quote=Serkan-58][quote=ultraSivas_58]SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:[/quote]

[size=2][b][i]Sebo You''ll never walk Alone...[/i][/b][/size][/quote][size=2][b][i]+1967 İMZA+KAŞE+MÜHÜR...[/i][/b][/size] :k14: :k14:

serhankaburcuk 19.06.2005 18:06

[size=2][b][i]Sebo You''ll never walk Alone...[/i][/b][/size][/quote]

osman_58_1967 22.06.2005 19:25

bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
gerci SERHAN abi Taraftari iyi Costuruyor ama genede yetersiz.
Unutmayalim Süperligdeyiz !!

CAGLAYAN 22.06.2005 21:08

[quote=osman_58_1967]bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
Unutmayalim Süperligdeyiz !![/quote]

+ IMZA

HakkıTİMUÇİN 23.06.2005 08:27

[quote=osman_58_1967]bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var

[size=2][b]Bu takıma amigodan önce takımını maça giderek destekleyen ve maçtada çekirdek yemeden 90 dk. bağıran taraftar lazım..yoksa sebo ve serhan gibi 100 tane amigomuzda olsa boş...unutmayalım 38 yıl sonra şampiyonluğumuzu kutladığımız k.gümrük maçında 4 eylül stadında sadece 2-3 bin kişi vardı...[/b] :cry: [/size]

EMİNÇOLAK 23.06.2005 09:33

[quote=CAGLAYAN][quote=osman_58_1967]bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var

+ IMZA[/quote]
[size=2][b]Gardaşlar birşeyi karıştırmayalım amigo birtane olur
türübünlerde ise guruplar vardır ve hergurubun bir lideri vardır onlar kendi türübünlerini çoşturur ve bütün guruplar amigoya uyması gerekir
bizler bunu nekadar başarıyoruz bilemem
önemli olan gakgo'nun dedigi gibi önce türübünleri doldurmalıyız
bana göre sebo yeterlidir (gerçi bizler bir amigoyu bile dinlemiyoruz filim seyreder gibi oturup çekirdek yemek daha rahat geliyo ontane amigo olsa ne farkeder önce filim seyretmeyi bırakmamız lazım)
benim görüşüm böyle[/b][/size]

serhankaburcuk 23.06.2005 13:49

[size=2][b][i]Arkadaşlar ilkönce seneye herşeyin daha güzel olacağını söyleyerek başlamak istiyorum...Seneye İnşallah takımımız başarıları ile bizleri sevindirecek bizler ise tribünlerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize elimizden gelen desteğin en iyisini sunmaya çalışacağız...

İlk önce bu senenin şampiyonu takımımıza geçen sezon tribünden gerekli desteği verdiğimize inanmıyorum...Yani ben kendi dernek üyelerimiz için konuşmuyorum genel olarak Sivasspor taraftarı için konuşuyorum.Yoksa biz Taraftarlar derneği olarak bu sene 4 Eylüldeki maçlarda takımımıza destek olduğumuz gibi Deplasmanlardaki maçlardada takımımızı yalnız bırakmadık.Seneye Sivastaki bütün taraftardan ricamız gelsinler bize destek olsunlar bu takımı el birliği ile gerçekten layık olduğu yere ulaştıralım...[/i][/b][/size]

Serkan-58 26.06.2005 09:51

serhankaburcuk 26.06.2005 17:29

[size=2][b][i]Arkadaşlar ilkönce seneye herşeyin daha güzel olacağını söyleyerek başlamak istiyorum...Seneye İnşallah takımımız başarıları ile bizleri sevindirecek bizler ise tribünlerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize elimizden gelen desteğin en iyisini sunmaya çalışacağız...

İlk önce bu senenin şampiyonu takımımıza geçen sezon tribünden gerekli desteği verdiğimize inanmıyorum...Yani ben kendi dernek üyelerimiz için konuşmuyorum genel olarak Sivasspor taraftarı için konuşuyorum.Yoksa biz Taraftarlar derneği olarak bu sene 4 Eylüldeki maçlarda takımımıza destek olduğumuz gibi Deplasmanlardaki maçlardada takımımızı yalnız bırakmadık.Seneye Sivastaki bütün taraftardan ricamız gelsinler bize destek olsunlar bu takımı el birliği ile gerçekten layık olduğu yere ulaştıralım...[/i][/b][/size]

sivas58net 26.06.2005 17:40

[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...

..........OOOOOO BAŞBAKAN SEBO..........[/i][/b][/size][/quote]

[size=2][b][/size]+IMZA+1967+SIVASSPOR[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 26.07.2005 14:50

SEBO BASKANIN GERCEKTEN GÖREVİ ÇOK ZOR AMA SUDA UNUTULMAMALIKI HER TARAFTAR KİTLESİNİN SEVCGİSİNİ KAZANMIS BIR ABİMİZ AMA STATTA YANINA BİRİSİ ÇOK YAKISIR ODA SERHAT REİS TABİKİ İKİSİ BİR OLURSA İNANIYORUMKİ TARAFTARLAR BİR DÜZENE GİRER VE SİVASSPOR BU TARAFTARLA GERCEKTEN BASARILI OLUR BURADAN SEBO REİSE VE SERHAT REISE SELAMLARIMI İLETİRİM ... EYWALLAH...

serhankaburcuk 27.07.2005 13:55

[quote=GeCeVeMaVi58pRf]SEBO BASKANIN GERCEKTEN GÖREVİ ÇOK ZOR AMA SUDA UNUTULMAMALIKI HER TARAFTAR KİTLESİNİN SEVCGİSİNİ KAZANMIS BIR ABİMİZ AMA STATTA YANINA BİRİSİ ÇOK YAKISIR ODA SERHAT REİS TABİKİ İKİSİ BİR OLURSA İNANIYORUMKİ TARAFTARLAR BİR DÜZENE GİRER VE SİVASSPOR BU TARAFTARLA GERCEKTEN BASARILI OLUR BURADAN SEBO REİSE VE SERHAT REISE SELAMLARIMI İLETİRİM ... EYWALLAH...[/quote]

[size="][i]Eyvallah kardeşim bizde sana sevgilerimizi yolluyoruz..Gerçekten Sivasspor için ne gerekiyorsa onu yapacağız şüpheniz olmasın..Sizlerin sevgisine layık olmaya çalışacağız...

Sizleri ve Bütün Sivaslıları seviyoruz....[/i][/size]

1967_DERNEK_10UR 06.08.2005 15:56

[b]SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU BİLE GİDEMEDİ MAÇA ARTIK DÜŞÜNÜN NE HALLERE DÜŞTÜK...AMİGO SİVASTA KALDI TARAFTARI İSTANBUL'DA ..[/b]

abircan 07.08.2005 00:14

Akord Yoktu Trübünde

Amigo Eksikliği Hissediliyordu Tribünde 2 Grup Iyiniyetlerine Rağmen Tezahüratta Birliği Ve Uyumu Yakalayamadi, Davullarda Ritm Bozukluğu Vardi Ama Allah Kuvvet Versin Baştan Sona Hiç Susmadilar, Taraftarin Allahi Var Ilk Maça Rağmen Kirkyildir Yanyana Gibi Kaynaşti. Helal Olsun Hemşerilerime. Zor Anlarda Hep Bir Ağizdan Bağirmasini Bildi Zaman Zaman Malatyalilarin Temposunu Bastirmak Için Heyecanlandiği Ve Herkesin Tezahürata Katilmasi çok Heyecan Vericiydi, Yiğido Yiğidoluğunu Gösterdi Anliycaniz. Zaman Zaman Sus Pus Oturup Harbi Harbi Maç Izledik, Isliklamayai Ve Alkisi Yuhalamayi Doğru Zanada Kullandik, Futbol Izlemesini, Etki Tepki Mekanizmasini çaliştirmasini Bilen Taraftarimiz Var Ne Mutlu Sana Sivasim

BOUN 08.08.2005 09:45

Sevgili ABİRCAN abicim. Hakkaten taraftarımızın durumunu iyi özetlemişsin. Ben bu takımın ve taraftarın geleceğinden ümitliyim. Tabii ki taşlar yerine zamanla oturacak. Sadece en başından beri bahsettiğim gibi bizim büyük kitleleri harekete geçirecek, organize edecek bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Bu yapılanmaya ulaştığımız zaman hiç kimsenin şüphesi olmasın bir gün Olimpiyat'a 80 bin kişiyide toplayacağız. Olimpiyat'a gelen yaklaşık 20 bin seyircimize de teşekkür ediyorum. Bu rakam bence bizim için hayal kırıcı değil ümit verici olmalıdır. Bu maçtaki 20 bin kişi demek Sivas'ın İstanbuldaki resmi maçlarda en kötü ihtimalle 20 bin kişiye oynayacağı anlamına gelir. Diğer bir ifadeyle en az 20 bin kişiden oluşan kemikleşmiş sağlam bir taraftara sahip olduğumuzu gösterir. Bu rakam hiç şüpheniz olmasın organizasyonlar yapıldıkça 60-70 binlere çıkacaktır.

Haydi Sivas'ım yolun açık olsun. Bu arada kendilerine ''doğunun real madrid'i'' diyenlere hem iki kat taraftarla hem de sahadaki futbolla cevabımızı verdik.

kazak 08.08.2005 11:40

Amcam

selamlar arkadaslar.ben amigo sebonun oz ve oz yigeniyim.yurt disindayim ve elimden gelidigi kadar sivassporumu takip ediyorum.insallah onumuzdeki ayda sivastayim.size taraftarimiz ve amcam hakkinda bir hikaye anlaticam.gecen sene bir mactayiz.sebo (pardon amca ) basbas bagiriyor kendini yirtiyor resmen.hadi arkadaslar bagirin bagirinn..bende gururla seyrediyorum ve buyuk bir zevklee.sagimdan inanilmaz bir kufurlu yaklasim sebo ya.aynen yazamicam..laaaaannn seboooo si..... lannn..allah allah dedim kendi kendimee.milletin tepki vermesini bekledim.tepki geldi evett.hahahahaha kahkalar koptu.rezalettt ve pesi pesine saygisiz yuzlerce dalga gecme ve asagilama kelimeri.inanirmisiniz coluk cocuklar bile yapiyor bunu.bu adam daha ne yapsin siz soleyin.kaynar sular basimdan asagi dokuldu.kafami egdim ve amcam beni gormesin diye dua ettim.demek bu adam yeterli diil he.evet bencede yeterli diil.neden mi...cunku ayni cevabi veremiyecek kadar sivasli ve sivasporlu bir beyefendi....herkese iyigunler.seni seviyorum AMCA

devrim_can_58 08.08.2005 12:40

iyidir

ankaradaki maçlara hepten gittim.sebo abi iyi birisi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:16.