![]() |
Arkadaşlar dikatimi çekti fb,gs gibi kulüplerle ilgili forumlara katılım gayet iyi! Fenerbahçe maçı öncesi böyle bir forumun ne gereği var? Yarın bizim için önemli bir gün iken fb nin avrupadaki şansını tartışıyorsunuz! Her zaman her yerde en büyük SİVAS
|
ac milan ı yenerse çıkar yenemezse uefa ya bile gidemez.
|
[b]Gruptan inşallah çıkamaz....[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Gruptan inşallah çıkamaz....[/b][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]İNŞALLAH ÇIKAMAZ..+1967+KAŞE+MÜHÜR+İMZA..[/COLOR] |
[B]FENER BU GRUPTAN NAH ÇIKAR ŞAMPİYONLAR LİGİ ORASI VOLEYBOL LİGİ DEĞİL....FENERASYON AVRUPADA İŞLEMEZ AZİZE ABLAAAAAAA!!![/B]
[COLOR=BLUE]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..[/COLOR] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]FENER BU GRUPTAN NAH ÇIKAR ŞAMPİYONLAR LİGİ ORASI VOLEYBOL LİGİ DEĞİL....FENERASYON AVRUPADA İŞLEMEZ AZİZE ABLAAAAAAA!!![/B]
[COLOR=BLUE]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..[/COLOR][/QUOTE] [b]Evet orası avrupa adamlarda hiç taviz yok...İki kırmızı iş tamam..türkiyede olsa kesinlikle vermezler...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet orası avrupa adamlarda hiç taviz yok...İki kırmızı iş tamam..türkiyede olsa kesinlikle vermezler...[/b][/QUOTE]
[B]KEŞKE BİZİM MAÇIDA SCHALKE ARENADA OYNASAYDIK FENER DOLDURAMAZ ALMANYADAKİ SİVASLILAR DOLDURUR WALLA!ZATEN LORANTTA ALMAN ADAMIN BABASI ALMANYADA AŞİRET REİSİYMİŞ SÜLALERİ ÇOK KALABALIKMIŞ.ONUN SÜLALEDENDE GELEN OLUR.DAUMU ZATEN KİMSE SEVMİYOR KOKAİNCİ DİE.YANİ LORANT DAHA GÜÇLÜ ALMANYADA.......[/B] [COLOR=BLUE]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..[/COLOR] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]KEŞKE BİZİM MAÇIDA SCHALKE ARENADA OYNASAYDIK FENER DOLDURAMAZ ALMANYADAKİ SİVASLILAR DOLDURUR WALLA!ZATEN LORANTTA ALMAN ADAMIN BABASI ALMANYADA AŞİRET REİSİYMİŞ SÜLALERİ ÇOK KALABALIKMIŞ.ONUN SÜLALEDENDE GELEN OLUR.DAUMU ZATEN KİMSE SEVMİYOR KOKAİNCİ DİE.YANİ LORANT DAHA GÜÇLÜ ALMANYADA.......[/B]
[COLOR=BLUE]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..[/COLOR][/QUOTE] [b]Werner LORANT Almanyada en iyi 5 hocadan biri ve Daumdan daha önce geliyor...Ve yarında inşallah daumu üzecek...BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK...[/b] |
[b]bence fenerbahcenin gruptan cıkma sansı kalmadı eger mılandan puan alırsa belkı uefaya gıdebılır ama gercekten işi çok zor
avrupaya gittin bizi rezil ettin kötü kanarya[/b] |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]bence fenerbahcenin gruptan cıkma sansı kalmadı eger mılandan puan alırsa belkı uefaya gıdebılır ama gercekten işi çok zor
avrupaya gittin bizi rezil ettin kötü kanarya[/b][/QUOTE] [B]WALLA BENCEDE ÇOK KÖTÜ KANARYA[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]WALLA BENCEDE ÇOK KÖTÜ KANARYA[/B][/QUOTE]
[b]Evet bencede....[/b] |
kusura bakmayin kardesler ama fenerbahce sonuncu olacak
avrupa´da hakem destegi olmadigini anladilar belki türkiye de o destek olmasaydi, dürüst kazanmayi ögrenseydiler, belki birseyler olabilirdi... |
Arkadaslar lütfen fanatik olmayalim fenerin bu guptan cikmasi lazim aksi takdirde gelecek yil sampiyonumuz ön eleme oynamasi gerekecek ya bizim Sivasimiz sampiyon olursa ...............
|
yakışmıyooo
Allah aşkına sen ne yapmağa çalışıyosun hakan.komik olma lütfen bizene ya fenerin ne yapacağı sizleride kınıyorum site yöneticileri.nedenmi böle bir şeye izin verdiğiniz için .gitsin fenerbahçe com da yapsın anketini neye kalırsa kalsın .rezillik bu ya ,bu günki yaptıkları rezillik yetmiyomu arkadaşlar lütfen diyorum
|
öncelikle herkesin bayrami mübarek olsun.ben sivasliyim ve ayni zamanda fenerliyim,bu gruptan cikmak bana göre düsük bir ihtimal.insallah cikarlarda seviniriz.saygilar......
|
Belli olmaz
[U]bence Fenerbahcenin sampiyonlar ligindeki rakipleri sunlar olsaydi grubu gecerdi:[/U]
[[I]B]AC Pendik Real Mardin Dinamo Bitlis Borussia Bolu FC Aydin [/B][/I] arkadaslar kizmayin, Fenere sinir oluyorum cünkü adamlar yari voleyball yari futbol oynayarak maci aliyorlar. Voleyball oynayamadiklari maclarda 12. adamlari yardim ediyor. [B]BEN SIVASLIYIM, SIVASIN HAKKININI YENMESINE GÖZ YUMAM. [/B] Arkadaslar desteginizi bekliyorum. |
yerde göge kadar haklisin aydin.muahahaha
|
Belli olmaz
[I][U]bence Fenerbahcenin sampiyonlar ligindeki rakipleri sunlar olsaydi grubu gecerdi:[/U][/I]
[B]AC Pendik[/B] [B]Real Mardin [/B] [B]Dinamo Bitlis[/B] [B]Borussia Bolu [/B] [B]FC Aydin [/B] arkadaslar kizmayin, Fenere sinir oluyorum cünkü adamlar yari voleyball yari futbol oynayarak maci aliyorlar. Voleyball oynayamadiklari maclarda 12. adamlari yardim ediyor. BEN SIVASLIYIM, SIVASIN HAKKININI YENMESINE GÖZ YUMAM. Arkadaslar desteginizi bekliyorum. |
arkadaslar kisa öz ve net yaziyorum
fenerbahce bu gruptan 4. olarak cikacak göründe bakin |
[B]sitede bundan sonra sivasspor haricinde hiçbir takımın topiğine izin vermeyelim... kendi üyelerimiz arasında husumet cıkıyor.. kendi kendimizi zedeliyor ve diğer takımlara güldürüyoruz!!! ( benim fikrim)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |