SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Anket : SIZCE TÜRKIYE ALMANYA´YA GIDECEKMI ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5122)

serhankaburcuk 13.11.2005 14:38

[b]Bence dünkü maç gösterdiki milli takımımız bu İsviçreyi geçemez...İsviçreyi geçebilmemiz için ilk önce inancımızı yakalamamız lazım...Ama bence bu iş Selçuk ŞAHİN ile Ümit ÖZAT ile olmaz....Bence Milli takım havluyu attı...[/b]

Arif Coşkun 13.11.2005 14:48

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bence dünkü maç gösterdiki milli takımımız bu İsviçreyi geçemez...İsviçreyi geçebilmemiz için ilk önce inancımızı yakalamamız lazım...Ama bence bu iş Selçuk ŞAHİN ile Ümit ÖZAT ile olmaz....Bence Milli takım havluyu attı...[/b][/QUOTE]
Serhan sadece onlar değil dün hiç biri sahada iyi değildi. Aklıma şu geliyo karşı takımı küçümseme rehavetinemi kapıldı bunlar ne yaptı,nasıl olsa yeneriz gibi.İnşallah akıllarını başlarına alır çarşamba gerçek milli takım ruhuyla çıkar oyun oynarlar.Asıl suçlu kim bilmiyorum ama,bu kadar insanı üzmeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.

serhankaburcuk 13.11.2005 15:07

[QUOTE=arifcoskun]Serhan sadece onlar değil dün hiç biri sahada iyi değildi. Aklıma şu geliyo karşı takımı küçümseme rehavetinemi kapıldı bunlar ne yaptı,nasıl olsa yeneriz gibi.İnşallah akıllarını başlarına alır çarşamba gerçek milli takım ruhuyla çıkar oyun oynarlar.Asıl suçlu kim bilmiyorum ama,bu kadar insanı üzmeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.[/QUOTE]

[b]Evet bencede bu kadar insanı kimsenin üzmeye hakkı yok....Milli ruhu sahaya yansıtmaları lazım...Eğer bu senede Dünya kupasına gidemez isek Türk futbolu tamamen çöker..[/b]

drummer 13.11.2005 15:11

[QUOTE=arifcoskun]Serhan sadece onlar değil dün hiç biri sahada iyi değildi. Aklıma şu geliyo karşı takımı küçümseme rehavetinemi kapıldı bunlar ne yaptı,nasıl olsa yeneriz gibi.İnşallah akıllarını başlarına alır çarşamba gerçek milli takım ruhuyla çıkar oyun oynarlar.Asıl suçlu kim bilmiyorum ama,bu kadar insanı üzmeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.[/QUOTE]
suçlu olaraka fatihin kellsinin gitmesimi lazım,
futbolcuların hepsine bir bakın.
hepsi doymuş dünyalığını almış,geçen dünya 3.lüğünde büyük servetler yapmış bir takımın oyuncuları.
oynamaz bunlar gardaş bunların karnı doymuş.
zaten milli ruhları ölmüş gitmiş.
hakan hakan diyorlardı onun zaten ahı gitmiş vahı kalmış hala ondan medet umuyoruz,alpaydan,fatihten,ne bileyim,doğru dürüst kalecimiz yok.
bu futboldaki düşüş nereye kadar gidecek merak ediyorum.

erhan5834 13.11.2005 15:16

[COLOR=RED]DÜNKİ SAHADAKİ TÜRKİYEYİ TANIMAK İMKANSIZDI SANKİ DÜNYA 3.SÜ BİZ DEĞİL DE İSVİÇREYDİ AMA ŞU Bİ GERÇEKKİ DÜN SABAHA KADAR MAÇ DEVAMETSEYDİ TÜRKİYE GOL ATAMAZDI SANIRIM HAYELLER BURAYA KADARDI AMA FUTBOL BU BELLİ OLMAZ TEK TEMENNİ BURDA 3 GOL ATMALARI YEMEDEN İNŞALLAH OLUR...[/COLOR]

Sweetgirl 13.11.2005 16:06

[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]
Ben gider demisdim ama dün maci izledikden sonra kararimi degistirdim!
Dün isvicreyle olan maci izledim ve ilk 15 dakikasinda "türkiye bu sekil oynarsa kaybedecek" dedim. Ve aynen öyle oldu. Insallah Isvireye karsi Türkiyede oynadigimiz maci yeneriz, tabiki 3 - 0, ama büyük bi ihtimal (dünkü gibi oynarlarsa) kaybederiz. Dünkü oyunda nerdeyse kalp krizi gecirecektim, Milli Takimimiz bir üclü pasi bile ayaklarindan topu kaybetmeden basaramadilar. Insallah Istanbulda bu hatalarini düzeltirler. Allahdan ümit kesilmez!!!![/FONT][/COLOR][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 13.11.2005 16:41

[COLOR=BLUE]İSVİÇRE BİZE İYİ ÇELME TAKTI İSTANULDA'Kİ MAÇ KOLAY OLMAYACAK..[/COLOR]

CÜSSKB-Aynur 14.11.2005 11:24

İsviçre takım oyununu çok iyi beceren bir rakip, bizdeki gibi kişisel beceriye dayalı bir oyun sistemleri yok.
Gerçekci olmamız gerekirse işimizin zor olduğunu düşünüyorum.

bbptek58 14.11.2005 11:27

FATİH HOCA EN İYİSİNİ ÖYLE KOLAY PES ETMEZ GFEÇEN MAÇTA OYNAMAYANLARINDA TAKIMA KATILMASIYLA İSVİÇREYİ GEÇERİZ

GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005 12:07

[b]işimiz çok zor ama yinede ben inanıyorum gidecegimize isviçre kimki [/b]

muRTix1 14.11.2005 12:43

işallah allahın izniyle türkiyede parçalayacaz onları

bbptek58 14.11.2005 12:46

yenemezsek kafayı yerim var ya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:10.