![]() |
ELİNİZE NE GEÇTİ LAN CANI'I TARTAKLAYINCA ADAM MI OLDUNUZ SİVAS'TA SİZİ KARI DİYE KULLANDIK.İŞİNİZ DÜŞECEK O ZMAN NASIL GELECEKSİNİZ.SİZİ OZAMAN NE ALLAHINIZ NEDE ETTĞİNİZ DUALAR KURTARACAK....
|
AYIDAN POST ELAZIĞDAN DOST OLMAZ...
|
[quote=turgutkizgir]Arkadaşlar Elazığspor ve taraftarını eleştirirken lütfen edebi üslubumuzu bozmayalım yani onların seviyesine inmeyelim. Biz yiğidoyuz biz yendiğimizde sevinmeyi,yenildiğimizde üzülmeyi biliriz.Sevinirken de Üzülürkende başklarını rahatsız edici davranışlarda bulunmayız. Biz böyle öğrendik böyle yaşarız. Biz Yiğidoyuz bizi kimise değiştiremez. Varsın onlar bildikleri gibi üzülsünler böyle yaptıkça daha çok üzülecekler belki seneye bir alt lige giderek daha da fazla üzülecekler. Kimseye küfür etmeyelim ŞİDDET KULLANMAYALIM. YİĞİDOLARA YAKIŞANI YAPALIM VE ŞİMDİDEN BİRİNCİ LİGDE NE YAPARIZ TARAFTAR OLARAK NE YAPABİLİRİZ ONLARI DÜŞÜNELİM. BİZE NE GAKKOŞTAN,TARZANDAN,KÖRFEZDEN ONDAN BUNDAN BİZ İŞİMİZE BAKALIM.
BAYRYAKLARIMIZI HAZIRLAYALIM.[/quote] Aynen katılmakla beraber,ilave olarak;devre arasında futbolcumuz Mehmet YILDIZ ile tartışmaya giren vatandaşı (sanırım saha görevlisiydi) kınıyorum.Bu konuda TFF acaba ne gibi bir tavır takınacak.maç patagonya cumhuriyetinde oynanan bir mahalle maçımı ki bu tür hareketler rahatça sergileniyor... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
İTİ KÖPEĞİ TOPLAMIŞ GETİRMİŞLER...
|
YÖNETİCİLERİ BİLE BİZİM FUTBOLCUMUZ TEHDİT ETTİ.SİLAHLA ADAM TEHDİT EDİYORSUNUZ.ALLAHIN DAĞDAN İNME ADAMLARI DAĞDAN GELİP BAYIRDAKİNİ Mİ KOVUYORSUNUZ O YÖNETİCİLER KENDİLERİNİ NE SANIYOR.HEPİNİZ BİR OLSANIZ BİR ADAM ETMESSİNİZ SİZİNDE ADAMLIĞINIZ GÖRDÜK ELAZIĞSAPORUN ŞEREFSİZLERİ ....
|
[color=darkred][i][b]Bİ GUN ELAZIĞLA KARŞILAŞIRIZ YİNE O ZAMAN KARŞILIĞINI İTİNA İLE ALICAKLAR.ONDAN SONRA ADIMIZ HOLİGANA ÇIKIYOR ALLA ALLA....[/b][/i][/color]
|
[color=red][i][b]ASLINDA TFF YE E-MAİL ATSAK İYİ OLUR.[/b][/i][/color]
|
BUNLAR BİR AVUÇ ÇAPULCU BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.KARŞILIĞINI EN İYİ ŞEKİLDE ALACAKSINIZ ŞEREFSİZ GAKKOŞLAR....
|
[quote=ultraSivas_58]AYIDAN POST ELAZIĞDAN DOST OLMAZ...[/quote]
hahahahahahhahahaha eline saglik ne de güzel yazmisin :D:D:D |
HİŞTTT LAN ERKEK BOZMASI ELAZIĞLILAR SİZİ ADAM SANIRDIK AMA PEŞPARALIK ADAM DEĞİLSİNİZ O ELİNİZİDE Kİ DELİKLİ DEMİRLERİ ALINDA MÜNASİP..................................................................SOKUN. :k11: :k11: :k11: :k11: :k11: SİZE BU KILIK YAKIŞIR BİZ SİVASLIYIZ .SİZİ BU KILIĞADA SOKARIZ...
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D:D:D afferin sana :D:D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ELAZIĞIN OĞLANI FATİH ÜREK HAYRANI :oops:
|
Bende meslektaşım Can a yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum.Biz bu olayı görmedim fakat görseydik bizde gerekeni yapardık.Elazığın 2.ligde sürünmesi dileğiyle...Ama Elazığın yaptığı bu olayla sadece Cana da değil İdari menajerimiz Bülent Uygunda yaoılan çok ağır sözler var bunlarıda tüm basın mensubu meslektaşlarım çekti ve çoğunda kaydı var.Ayrıca Asbaşkanımıza ve Sivasspor yön.Kurulu üyelerine de sözlü ve fiili saldırda bulunulmuştur.TFF nin gereğini yapması şart.Burdan sesimizin yüksek çıkması ve Birlik Beraberlik içinde olmamız ŞaRT!
|
[color=red][size=6]Arkadaslar Tepkilerimizi yazalim Suskun durmayalim.Kendilerini bilmeyen Gaggos Bozuntularina gereken Cezayi Tff den alana kadar HEP BIR OLALIM !!!![/size][/color]
|
[quote=ultraSivas_58]HİŞTTT LAN ERKEK BOZMASI ELAZIĞLILAR SİZİ ADAM SANIRDIK AMA PEŞPARALIK ADAM DEĞİLSİNİZ O ELİNİZİDE Kİ DELİKLİ DEMİRLERİ ALINDA MÜNASİP..................................................................SOKUN. :k11: :k11: :k11: :k11: :k11: SİZE BU KILIK YAKIŞIR BİZ SİVASLIYIZ .SİZİ BU KILIĞADA SOKARIZ...[/quote] :lol: :lol: :lol:
|
[b]ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ............................................................
SİVAS' IMA VE SİVASSPOR' UMA DİL VEYA EL UZATANLARA SESLENİYORUM : KİŞİ OLSUN, KURUM OLSUN... BASIN OLSUN, KURULUŞ OLSUN... İSTER YÖNETİCİ OLSUN, İSTER TARAFTAR OLSUN... SİVAS' LIMA, YİĞİDOLARIMA, TAKIMIMIZA... YANLIŞ YAPANLARIN YÜZÜNE TÜKÜRMEK İSTİYORUM AMA; İĞRENÇ SALYALARINIZLA BEZENMİŞ SURATINIZDA TÜKÜRÜĞÜMÜN DEĞERİ DÜŞER DİYE TÜKÜRMÜYORUM...!!! AMA İLLE DE BİZİM SURATIMIZ TÜKÜRÜĞE LAYIK DERSENİZ: MERAK ETMETİN TAZZİKLİ TÜKÜREN BİRŞEYLER ÇIKAR ORTAYA...!!! EEEEY ŞAŞKINLAR.... BAKIN : BİR DAHA SİVAS' I AĞZINIZA ALACAK OLURSANIZ; 1 - AĞZINIZI 3 KERE ÇALKALAYIN..... 2 - BESMELE ÇEKİN...... 3 - PARMAK KALDIRARAK SÖZ İSTEYİN.... 4 - SÖZ HAKKINIZ BAYRAMDAN BAYRAMA VERİLECEKTİR.... 5 - SÖZ HAKKI VERİLMEZSE ÖBÜR BAYRAMI BEKLEYECEKSİNİZ.... YOKSA 9 KİŞİYLE 9 DOĞURTTURURLAR ADAMA.................................... O KADAR !......................................................................................... [/b] |
BI GÜN SIRA BIZE GELIR BIZDE
AYNEN O SEVGIYI GÖSTERIRIZ |
[color=darkred][i][b]İTİNA İLE SEWİLİR[/b[/i][/color]] :lol: :lol: [/i]
|
Bunu kesinlikle kiniyorum. Bu sekilde olaylar kesinlikle taraftarlara yakismaz.
Bunun futbol ile filan alakasi yoktur.Kesinlikle Elazigsporu kiniyorum, bu tutumlarindan dolayi. |
[color=red][size=6]Arkadaslar Tepkilerimizi yazalim Suskun durmayalim.Kendilerini bilmeyen Gaggos Bozuntularina gereken Cezayi Tff den alana kadar HEP BIR OLALIM !!!![/size][/color]
|
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Arkadaslar Tepkilerimizi yazalim Suskun durmayalim.Kendilerini bilmeyen Gaggos Bozuntularina gereken Cezayi Tff den alana kadar HEP BIR OLALIM !!!![/size][/color][/quote]
[size=4][b][i]Onlara cezalarını sahada verdik dahada iflak olmazlar işte bu sene çıkamazlar buda onlara en büyük dersti...[/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33. |