![]() |
[quote=VICTORY][size=7][color=darkred][i][b]ABİ ÖNERİN İÇİN SAOL.SADECE BELLİ VE HAKEDEN KİŞİLERE BÖYLE YAPILIR.AYRICA BÖYL BİR ŞEY YAPILIRSA BİLE YAPANI İLK BEN BULURUM SEN DEİL.[/b][/i][/color][/size][/quote]
Sevgili Victory zaten problem orada basliyor.Sen yaparsan iyi baskasi yaparsa yakalar icabina bakarim.Belki bir kac taraftar haketmis olabilir ama Türkiyenin en büyük camialarindan birisini tamamen kapsarsa hos olmaz. |
[color=blue]Sevgili Victory
Bu site üzerinde yazılanları takip etmekteyim. Önceki yazılarını da zevkle okumaktaydım.Son günlerde manasız agresif davranişlar içerisindesin.Benzer siteler üzerinde üyelik müraacatların olduğunu görmekteyim.Dün övğüler yazarken bu gün ne oldu da tu kaka demeye başladın.Farklı sitelerde de yazılar yazabilirsin gayet dogal ancak seviyeli ve hakkaniyet olçülerinde olduğu müddetçe ilği duyarsın. Seni tanımıyorum ancak bir yeniçeri olarak seni bir hemşeri bir sivaslı olarak seviyorum.Yüzlerce ziyaretçisi yüzlerce üyesi olan bu sitede sen ben bulunmaz hint kumaşi deyiliz. Konuyu uzatmak yerine son nokta koyalım ve bu tartişmaları keselim. Unutmayalım ki bu yazılar Dünyada izlenmektedir. Sivasspor sevğisini hüsrana dönüştürmeyelim.Millet bir başka yeri ile güler sonra. Sivas ve Sivaslı imajini olumlu geliştirelim. Her şey Sivas için her şey Sivasspor için her şey Yeniçeriler için olsun.Sevgi , höşgörü , saygı, misafir perverlik temel degerler her zaman olduğu gibi yine sivasa özgü olsun.[/color] |
[size=7][color=darkred][i][b]BEN NOKTAYI KOYUYORUM AMA SENİN GİBİ Bİ ÇOK KİŞİ CEWAP YAZINCA BENDE KARŞILIK WERMEK ZORUNDA KALIORUM.AYRICA BAŞKA SİTELER DEMİŞSİN BİZ BURDA NE ZAMAN TERS DUSTUK O ZAMAN KENDİSİ SİTEMİZİ AÇTIK İŞİN ÖZÜ BUDUR....
YENİÇERİLER...[/b][/i][/color][/size] |
[b]SEVGİLİ ARKADAŞLAR;
BURADA BAZI YAZILARI (ATIŞMALARI) ÜZÜLEREK OKUDUM. TAM BİRİLİK VE BERABERLİK OLGUSUNU DORUKLARA TAŞIMAMIZ GEREKEN BİR ZAMANDA VE ZEMİNDE TARTIŞMAYI VE KIRICI İFADELERİ GEREKSİZ GÖRÜYORUM VE DE ÜZÜLÜYORUM. HER ZAMAN İFADE ETTİĞİM GİBİ SİTEMİZ BİR BAHÇEDİR; VE HERBİRİNİZ DE BİRER ÇİÇEKSİNİZ. YENİÇERİLER DE BAHÇEMİZİN ÇİÇEKLERİNDENDİR. LÜTFEN BAHÇEMİZİ VE ÇİÇEKLERİMİZİ SEVELİM VE KORUYALIM TÜM ÇİÇEKLERE SELAMLAR... [/b] |
[size=6]victory gardas ;
bu siteye ilk üye olduğum zamanlar, ilk gözüme çarpan üye sendin. Her forumda her yerde senin adın geciyordu. Enerjine üretkenliğine hayran kalmıştım. Çok yeni bir üye olarak senin ve site yönetiminin arasına girip yorum yapmayı çok doğru bulmasamda birseyler yazmadan duramadım. kendi yorumlarımı yazmadan önce tamamen tarafsız ve önyargısız yazdığımı bilmeni isterim. 1- bu siteye 3 sene emek vermiş bir insan bu kadar çabuk pes etmemeli. 2- site yönetimi ile aranda geçen bu tartışmayı böyle topiclerden değilde birebir halletmen gerekirdi. 3- yeni bir site açtığınız için böyle davranıyorsanız (bu arada hayırlı olsun) baska bir siteyi karalamak size bir sey kazandırmaz, kaybetirir. 4- bir çok kişi ortamı yumuşatmaya çalışırken sen iyice agresif, uzlaşmaz ve hakaret sınırına yaklaşan yazılar yazıyorsun. 5- en son avatarında (bir önceki avatarınla ilgili yazdıklarım tamamen bir espri idi..) kullandığın ifadenle kendi yakınlarına bile hakaret ettiğinin farkında bile değilsin. çevrendeki insanlardan mutlaka fenerbahçeyi tutanlar vardır. 6- sivassporu yeniçeriler olarak sahiplenmissiniz. Yeniçerilerden başkasını gercek sivasspor taraftarı gibi görmüyorsunuz. Bizler marmara bölgesindeki maçlar hariç sivasın maçına gidemiyoruz (gittmiyoruz demiyorum..gidemiyoruz) bizim gibi binlerce insan sivassporlu değilmi gardas. Sizin hakkınızıda yemiyorum bu arada... hiç bir taraftar sizin kadar tribün desteği veremiyor.hem sivasta hem deplasmanda.. bunda sonuna kadar haklısınız ama bizide böyle dışlamayın bizde sizlere maddi manevi destek olmaya çalışalım elimizden geldiği kadar. Sonuç olarak ister bu sitede kal, istersen kendi sitenizde devam et ama bu gerginliği sona erdirin. (içinde sivasın menfeati olan her site bizim sitemizdir. ayırım yapan bizden değildir.) ister bana kız, ister hak ver ama tüm samimiyetimle yazdığımı bil.[/size] |
[quote=VICTORY][quote=skywriter][size=6]Onlara karsi fair play yapin diyen yok zaten, bilakis orada Sivas'i destekleyenleri biz de alkisliyoruz. Ama su siteye gelip iki kelime guzel seyler yazan insanlari Sivas'tan sogutmayin bari...[/size][/quote]
[size=7][color=darkred][i][b]YAZIN ABİ SİTE SİZİN TEPE TEPE KULLANIN... YENİÇERİLER[/b][/i][/color][/size][/quote] Böyle diyorsunuzya ne hikmetse,burdan hic cikmiyorsunuz? Burayi karistirmaya bosuna ugrasmayin.Sizin gücünüz yetmez burayi yikmaya. |
[quote=gakgo58][size=6]victory gardas ;
bu siteye ilk üye olduğum zamanlar, ilk gözüme çarpan üye sendin. Her forumda her yerde senin adın geciyordu. Enerjine üretkenliğine hayran kalmıştım. Çok yeni bir üye olarak senin ve site yönetiminin arasına girip yorum yapmayı çok doğru bulmasamda birseyler yazmadan duramadım. kendi yorumlarımı yazmadan önce tamamen tarafsız ve önyargısız yazdığımı bilmeni isterim. 1- bu siteye 3 sene emek vermiş bir insan bu kadar çabuk pes etmemeli. 2- site yönetimi ile aranda geçen bu tartışmayı böyle topiclerden değilde birebir halletmen gerekirdi. 3- yeni bir site açtığınız için böyle davranıyorsanız (bu arada hayırlı olsun) baska bir siteyi karalamak size bir sey kazandırmaz, kaybetirir. 4- bir çok kişi ortamı yumuşatmaya çalışırken sen iyice agresif, uzlaşmaz ve hakaret sınırına yaklaşan yazılar yazıyorsun. 5- en son avatarında (bir önceki avatarınla ilgili yazdıklarım tamamen bir espri idi..) kullandığın ifadenle kendi yakınlarına bile hakaret ettiğinin farkında bile değilsin. çevrendeki insanlardan mutlaka fenerbahçeyi tutanlar vardır. 6- sivassporu yeniçeriler olarak sahiplenmissiniz. Yeniçerilerden başkasını gercek sivasspor taraftarı gibi görmüyorsunuz. Bizler marmara bölgesindeki maçlar hariç sivasın maçına gidemiyoruz (gittmiyoruz demiyorum..gidemiyoruz) bizim gibi binlerce insan sivassporlu değilmi gardas. Sizin hakkınızıda yemiyorum bu arada... hiç bir taraftar sizin kadar tribün desteği veremiyor.hem sivasta hem deplasmanda.. bunda sonuna kadar haklısınız ama bizide böyle dışlamayın bizde sizlere maddi manevi destek olmaya çalışalım elimizden geldiği kadar. Sonuç olarak ister bu sitede kal, istersen kendi sitenizde devam et ama bu gerginliği sona erdirin. (içinde sivasın menfeati olan her site bizim sitemizdir. ayırım yapan bizden değildir.) ister bana kız, ister hak ver ama tüm samimiyetimle yazdığımı bil.[/size][/quote] İsmail kardeşimin yazdığı bu yazının altına İMZAMI koyuyorum... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
[quote=AyhanBayrak][quote=Yeniceriler][quote=RüstüElmas]ARKADASLAR,
BURDA GÖRDÜGÜM KADARI ILE BU SEYTANLAR ISIMLI ARKADAS OLAYI TAMAMIYLA ANLATMIS. BENIM ANLAMADIM ISE NEDEN BU ARKADASA KARSI BU KADAR AGRESIV OLUNDUGU. ARKADAS GERCEKLERI SÖYLEDIGI ICINMIDIR BU? YOKSA BIR MERSINLI GELMIS SITEMIZE BUNA KARSI SALDIRALIM DIYEMIDIR? GERCEKTEN COK SASIRDIM. BIZ BILIRSINIZ MISAFIRPERVER INSANLARIZ. BU ARKADASIMIDA GÖRDÜKLERINI AYNEN YAZDIGI ICIN KUTLUYORUM. HER TAKIMDA OLDUGU GIBI MERSINDEDE MANYAK HOLIGANLAR VARDIR. BU MANYAK HOLIGANLARA HERYERDE RASTLAMAK MÜMKÜNDÜR. ONUN ICIN NE DIYE BU CENTILMEN ARKADASI SUCLUYORUZ ONU ANLAMIS DEGILIM. ARKADAS MADEMKI GELMIS SITEMIZE, GÜZELCE YAZSIN FIKIRLERINI, BIZDE ONA YAZALIM, AMA LÜTFEN ÖLCÜLÜ OLALIM. BIZLER MISAFIRPERVER BIR TOPLUMUZ. BIZE CENTILMENCE GELEN BIRINEDE CENTILMENCE DAVRANMASINI BILMELIYIZ. SITEMIZE GELEN RAKIP TARAFTARLARA HER ZAMAN KAPIMIZ ACIKTIR. BU YÜZDENDIRDI RAKIP TARAFTARLAR SITEMIZE RAHATLIKLA FIKIRLERINI YAZIYORLAR, ZATEN TÜM SITELERDE BÖYLE OLMASI GEREK. LÜTFEN BIZE MISAFIRLIGE GELEN, HERKESE BIZDE MISAFIRPERVERLIGIMIZI GÖSTERELIM.[/quote] bende manyak holiganim..site de istediğim gibi görüşlerimi yazarım..sen hoş karşılamaya devam etki daha içten küfretsinler..ben böyle karşılıyorum[/quote] [size=6][color=red]Bende burada rüstü gardasima daglar kadar hak veriyorum Yenicerili arkadasim simdi ne yapalim yani bizdemi manyak holigan olupta sitemize gelen misafirlare küfür edelim onumu demek istiyorsunuz valla gardasim bizlerin ne küfüre yer verecek yapimiz var nede buna müsaade ederiz sadece delikanli taraftar olarak sadece takimizi destekleyerek gercek bir sivasli gibi davranirim delikanlilik bizim töre ve geleneklerimizde olan bir aile görgüsüdür. Simdi buradan ben bazi arkadaslara seslenmek istiyorum neyin pesindesiniz yok topicerdeki yazilarimiz silinmis sudur budur gibi bazi yazilarinizla karsilastik bu sitedeki hicbir yönetici sizlerin yazilarini silmez o kadar asagilik degiliz bunu böyle bilin sizlerin düsünceleriniz sizlere ait oldugu icin hicbir moderatör sizin yazilariniza dokunmamistir dokunamazda o yetkiyi sadece ve sadece küfür icerikli oldugu sürece silmeye yetkilidir Ama sizleri anlamak istiyorum ama anlayamiyorum halbuki burada ne güzel bir ortam yakalamisiz vede bunu sanal alemden genel aleme tasimisiz güzel dosluklar kurmusuz ne kadar güzel neden bozalim bu ortami simdi takimimiz sampiyonluga oynarken bazi art niyetli arkadaslarin oyununa gelerek bu ortamimi bozalim istiyorsunuz sizlere ne kadar güzel ortam saglanmisken bunun yok olmasinimi istiyorsunuz Valla sadece sunu derim size yazik edersiniz yazikkkkk[/color][/size][/quote] Abi topicimizi benim silmediğimden ne kadar eminsem, senin ve Rüstü abinin silmediğinden de o kadar eminim. bu topici kimin sildiğini de silen kişi kadar biliyorum. Ama malesef herkes burda konuştuğu gibi davranmıyor. Keşke tribünün ve Sivasın içinde olsaydınız. Bize hak vereceğinizden eminim. [url]http://www.sivasspor.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1190[/url] burada isyanımızın sebebi açıkça belirttik biz ve 3725 üyeli bir siteden bir tane karşı koyan hayır böyle değil diyen yok. Demek ki biz isyanımızda haklıyız :!: |
[quote=VICTORY][size=7][color=darkred][i][b]ABİ ÖNERİN İÇİN SAOL.SADECE BELLİ VE HAKEDEN KİŞİLERE BÖYLE YAPILIR.AYRICA BÖYL BİR ŞEY YAPILIRSA BİLE YAPANI İLK BEN BULURUM SEN DEİL.[/b][/i][/color][/size][/quote]
bizdemi hakettik acaba??????????????? |
[size=7][color=darkred][i][b]GAKGO ABİ;1-ÜÇ SENEDİR SİTEDE OLDUĞUM DOĞRU...
2-BU TOPİC SADECE BENİM HAYKIRIŞIMDIR KİMSEYİ BAĞLAMAZ. 3-BİZ SİTEMİZİ ZATEN BURDAKİ OLAYLARDAN SONRA AÇTIK VE HİÇ BİR ART NİYETİMİZ YOKTUR SİTE İÇİN. 4-AWATAR KONUSUNDA İSE BENİM GÖRÜŞÜMDÜR SİZİN YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEİL. 5-AYRICA YENİÇERİLER OLARAK SİVASSPORU SAHİPLENDİĞİMİZ YOK.SADECE HER ZAMAN ARKASINDA OLMAKTAN GURULUYUZ SONUNA KADAR. SİVAS5858;SANA GELİNCE BURDA KARIŞTIRDIĞIMIZ FELAN YOK KARIŞTIRACAK OLSAK BU SİTENİN HALİ BÖYLE OLMAZDI.BAZI ŞEYLERİ ÖĞREN SONRA YORUM YAP.BİDE BİZ SİTEYE GELMİYECEZ DEMEDİK SADECE YORUM EKLEMİYECEĞİZ DEDİK.BURDADA CEWAP HAKKIMIZI DEĞERLENDİRİYORUZ. EKER ABİ GEREKLİ ŞEYLERİ SÖYLEMİŞ ZATEN....[/b][/i][/color][/size] |
[quote=VICTORY][size=7][color=darkred][i][b]ŞU SİTEDE KAÇ TANE TRİBUNDEN HARBİ ADAM WAR????BİZİ ÇIKARIN...[/b][/i][/color][/size][/quote]
Sen harbi adam dedigin eskisehirden messengerden beni ve bu siteyi yikman istemenmidir? "Bu siteyi hacklicem göreceksin, benim burda isim daha bitmedi" demenmidir. Delikanlilik beni tehdit etmekmidir? Aklinsira burdaki ortami bozmak istemenmidir? Eger bunlar haribi delikanliliksa, diyecegim bisey yoktur benim. Hersey olabilir, siteler hacklenebilir, site nedirki site sadece bir aractir, peki burdaki kardesligi, beraberligi, dayanismayi nasil hackleyeceksin? Burayi sen degil, tüm dünya gelse yikamaz, oluryaki burasi hacklenir (microsoft gibi sirketler hackleniyorsa, her site hacklenebilir) hic önemli digil bu, burasi en fazla 3-4 saat kaybeder, cünkü burasi her 4 saatte bir backup yapiliyor. Olaki böyle bir sey gelsin bu sitenin basina bir is gelsin, buradaki tüm dünyadaki taraftarlarin tepkisi karsi daha farkli olacaktir. Cünkü burasi tüm dünyadaki yigidolarin merkezine haline gelmistir. Yani siteler yikilabilir, ama beyinler yikilmaz, gercek taraftarlar yikilmaz. Tam tersine buraya katilan taraftarlari tamamiyle kemiklesmeye sürükler, yani biz burda bir bütünüz. Bunu bilmeni isterim. Bu sitemizin ise sahibi ben degilim, buranin sahibi tüm dünyadaki yigidolardir. Galiba sen kiminle karsi karsiya oldugunun farkinda degilsin? Eger farkinda olsan, böyle sacma sapan tehditlerinle burada internet araciligiyla sanal alemden konusmassin. Senin sadece beni degil, siteyi tehdit etmenden ise, hic bir anlam cikaramiyorum. Burasi bana kesinlikle maddi cikar saglamadigi herkes görüyor, tam tersine ben buraya gözümü kirpmadan elimden gelen maddi destegi yapiyorum. Cünkü burasi bir dayanisma, tanisma, dostluk arkadaslik ve centilmenlik sitesidir. Anlasilan sen burda hic birsey ögrenememissin. Senin erkekligin sandigin, burdan sanal olarak rajon kesmek degildir. Senin yaptiklarina sadece gülüp geciyorum, cünkü senin gercek yüzün ortaya cikmis oldu böylece. Bana senin tüm yazdiklarinin belgeleri elimde mevcuttur, eger istersen sana tekrar göndereyimde bir bak. Sen galiba kiminle ugrastiginin farkinda degilsin? |
ne kadar özenti insanlar var bu dünyada...şiddet özentileri.. :evil:
|
bu arada bi tutturmuşsunuz maçlara gidioruz falan...biz maçlara gelmioruz belki ama sadece sivassporu tutuyoruz..sayenizde sivasspor taraftarı 3 büyükleri tutuo görüşü çıktı ortaya..yeniçerilerin başkanı hangi takımlı beşiktaşlı..bak sen şu işe..bide gelmiş burda ahkam kesio..yok biz maçlara gidioz yok biz tribun adamıyız ...
|
[size=7][color=darkred][i][b]RÜŞTÜ ABİ KOMİKSİN SADECE...BAKTIN BİZİMLE UĞRAŞAMIYON BU AYAKLARI ÇEKİON...DEDİM HACKLERİM DEDİM YAPARIM AMA BURDAKİ UYELER İÇİN YAPMAM...SİTE 4 SAATTE BİR ACTİV OLUOR DEMİŞSİN DUN SAAT BAŞIYDI 4 SAATEMİ ÇIKARDIN ABİ?AYRICA BEN DEİL SEN KİMİNLE UĞRAŞTIĞININ FARKINDA DEİLSİN.YAŞÇADA BENDEN ÇOK BUYUKSUN O YUZDEN FAZLA BİR ŞEY DEMİYORUM....
AYRICA SENİN NASIL BİR ŞAHSİYET OLDUĞUNU ÖĞRENDİK.NASIL ÖZELDE OLAN ŞAHSİ KONUŞMALARI CUMLE ALEME DUYURDUĞUNU GÖRDÜK... BURDA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPACANA SİTEDEKİ YÖNETİMDEKİ GÖREVLİLERİ DOĞRU SEÇTE BİZE ÖZELDEN ANA AVRAD KAYMASIN...BENDE BAZI ŞEYLERİ SÖYLERDİM AMA SENDEN BAŞKASININ DUYMASINA GEREK YOK...BİZ BÖYLE GÖRDÜK BÖYLE BİLDİK!!! SAYGILARIMLA...[/b][/i][/color][/size] |
[quote=türkçerap_yakup]bu arada bi tutturmuşsunuz maçlara gidioruz falan...biz maçlara gelmioruz belki ama sadece sivassporu tutuyoruz..sayenizde sivasspor taraftarı 3 büyükleri tutuo görüşü çıktı ortaya..yeniçerilerin başkanı hangi takımlı beşiktaşlı..bak sen şu işe..bide gelmiş burda ahkam kesio..yok biz maçlara gidioz yok biz tribun adamıyız ...[/quote]
[size=7][color=darkred][i][b]SADECE SİVASSPORU TUTTUĞUNDAN EMİNMİSİN SEN..YOKSA FENERBAHÇEYLE Bİ ALAKAN MI WAR YAKUP BEY???BİRAS ÖLE GALİBA... DAHA ÇOCUKSUN LAFLKARINA DİKKAT ET.BU TAKIM İÇİN HERKES SEVE SEVE HER ŞEYİNİ FEDA EDER.[/b][/i][/color][/size] |
[quote=türkçerap_yakup]bu arada bi tutturmuşsunuz maçlara gidioruz falan...biz maçlara gelmioruz belki ama sadece sivassporu tutuyoruz..sayenizde sivasspor taraftarı 3 büyükleri tutuo görüşü çıktı ortaya..yeniçerilerin başkanı hangi takımlı beşiktaşlı..bak sen şu işe..bide gelmiş burda ahkam kesio..yok biz maçlara gidioz yok biz tribun adamıyız ...[/quote]
[quote=b1gLoRD][b]en cok sivasliyim diyen kadar sivasli, en cok besiktasliyim diyen kadar da besiktasliyim..seneye oynanacak olan sivas-besiktas macinda da sivas tribunlerindeki yerimi alip sivasa her mac oldugu gibi yine gonulden destegimi vericem...bu olayi sadece sivas icin yaparim..bana kimse ugrunda goz yasi doktugum takimi biraktiramaz kimseninde buna gucu yetmez..milli takimmi besiktasmi dense besiktas, besiktas mi sivas dense sivasdir..benim icin bu budur..[/b][/quote] Bilemiyorum yani.. Hatta yenicerilerin baskani bu hafta mersin macindan dönüş yolunda olduğu için fener-beşiktaş maçını bile izlemedi..her zaman ki turkce_sazan_yakup sun sen :D |
[size=7][color=darkred][i][b]BIRAK ABİ YA ALLAHINI SEVERSEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE YARIM YAMALAK SÖYLENEN Bİ KAÇ SÖZ.BİZ BEŞİKTAŞI SİVASTAN ÇOK SEVİYORUZDA NEDEN HER DEPLASMANA GİDİLİYO AKLINDAN ZORUMU VAR BU İNSANLARIN???VEYA Bİ KAZANÇLARI MI YOKSA CEPLERİNDEKİ PARAYLAMI YAPIYORLAR BU İŞLERİ.BUNU BİLMEDEN YORUM YAPILMASIN.....
AYRICA YENİ SİTE AÇTIK DİYE BURAYA TAVIR ALINDI DİYE GÖSTERİLİYORUZ BU GİBİ OYUNLARA GELMEYELİM LUTFEN.BİZİ TANIYAN BİLİYOR.EN UFK BİR ARD NİYETİMİZ YOK!!!!AMA NEDENSE BU BAZI KİŞİLERCE BÖYLE GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIYOR ANLAMIŞ DEİLİM..... [/b][/i][/color][/size] |
arkadaşlar nooluyooooooo yaaaaaaaaaaaa ne bu agresiflik hepimiz sivaslıyız hepinmiz kardeşiz nedendir bu kavga neyi paylaşamıyorsunuz???????????
ister yönetici olun ister üye ama burada yazı yazan herkesin eşitliğinin eminim farkındasınızdır... kimsenin yorum yapmasını kimse kısıtlayamaz. Yeniçeriler linkinin kaldırılması çok garip olayları körükleyende odur. Ben buna bi anlam veremedim... Lütfen birbirimizi kırmayalım... Victory niin bu forumda 1500 mesajı var onun buradaki emeği bi anda silinemez... Site açabilir en doğal hakkıdır lütfen bu gibi şeylerden dolayı birbirimize cephe almayalım... Bu taraftar hepimizin... Victory sende üzülme sen yanlış bişey yapmadın ama sakin ol ve tahrik olma... |
[size=7]ARKADASLAR BU KONU COK UZADI BENCE...
YÖNETİCİ ARKADASLARDAN, VICTORY-B1GLORD VE DİĞER YENİÇERİ GARDASLARIMDAN TÜM SİTE ÜYELERİ ADINA BİR SON VERMENİZİ RİCA EDİYORUM... LÜTFEN KİMSE BU TOPİC E ARTIK YORUM YAZMASIN...HERŞEYİ ZAMANA BIRAKALIM... LÜTFEN[/size] |
ÜYELİK YETKİMİ KULLANARAK BU TOPİC İ KİLİTLİYORUM
:D :D :D :D VALLA YETKİM OLSA KİLİTLERDİM !!! |
[color=red][i][b]GAKGO ABİ BİZ HEP SON NOKTAYI KOYDUK AMA HİÇ YAKIŞMAYACAK ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİK....BUNLARI HAK ETMEDİK....
YENİÇERİYİZ BU ALEMDE KRAL BİZİZ[/b][/i][/color] |
allah için izin verin son nokayı misafir olarak ben lkoyayım.
SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR. Bu sitedeki olumlu yazılardan sonra sivasspor ve halkı benim sempatimi kazandı.centilmen konuşmalarınızdan dolayı herkeze teşekkür ederim. buyrun buda benden size bir hediye.kendim yaptım. [img]http://img214.echo.cx/img214/5607/sivas10hi.gif[/img] |
İŞİN ÖZELİNİ BİLEMEM AMA ŞU ATIŞMALARI OKUDUM ÜZÜLDÜM YANİ.BİZM O BİRLİK BERABERLİK GÜNLERİMİZ BİR SEZON SÜREMEDİMİ,EMİNİM SİTEMİZE GELEN MİSAFİRLERDEN ART NİYETLİ OLANLAR SİVASLILAR BASARIYI GÖRÜNCE BİRİRİNE DÜŞMÜŞ DİYE SEVİNİR DALGA GECERLER.BİZ DEGİLMİZ SİVASLI MERT OLUR BİRBİRİMİZE SARILALIM BİRLİK OLALIM DİYEN.NERDE KALDI GARDASLIK DOSTLUK.NE OLUR BU YAZILANLARI SİLİN VE BARISIN.HA KİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DGİL OZAMANDA AYRI KULVARDA SİVASIN BASARISI İÇİN UGRASIN,SİZDEN RİCAM BU.SU MÜBAREK GÜNÜN HATRINA EN AZINDAN YAPIN BUNU.
|
[color=darkred][i][b]BİZİM KİMSEYE NE DÜŞMANLIĞIZ VAR NEDE KİNİMİZ.SADECE KIRGINIZ BİRAS O KADAR...[/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][quote=türkçerap_yakup]bu arada bi tutturmuşsunuz maçlara gidioruz falan...biz maçlara gelmioruz belki ama sadece sivassporu tutuyoruz..sayenizde sivasspor taraftarı 3 büyükleri tutuo görüşü çıktı ortaya..yeniçerilerin başkanı hangi takımlı beşiktaşlı..bak sen şu işe..bide gelmiş burda ahkam kesio..yok biz maçlara gidioz yok biz tribun adamıyız ...[/quote]
[size=7][color=darkred][i][b]SADECE SİVASSPORU TUTTUĞUNDAN EMİNMİSİN SEN..YOKSA FENERBAHÇEYLE Bİ ALAKAN MI WAR YAKUP BEY???BİRAS ÖLE GALİBA... DAHA ÇOCUKSUN LAFLKARINA DİKKAT ET.BU TAKIM İÇİN HERKES SEVE SEVE HER ŞEYİNİ FEDA EDER.[/b][/i][/color][/size][/quote]msnde görüntü resminde beşiktaş sen benim allahımsın yazan ben deilim.. |
[size=7][color=darkred][i][b]OLUM BAK KIZMAYA BAŞLADIM.SÖNMEZ ABİYE SOR BİZİ ANLATSIN....ALLA ALLA [/b][/i][/color][/size]
|
[size=7][color=darkred][i][b]BAK ŞİMDİ YAKUP.O YAZDIĞIN KİŞİ BENDE ÇOK BUYUK VE ABİM BU BİR.BEN SENİN GİBİ DOLDURUŞA GELMEYECEK KADAR KÜÇÜK DEİLİM YAŞIM OLMUŞ 22 BU İKİ.ŞU YAZIYI OKU BİDE BİZİ ARAŞTIR SONRA YAZI YAZ BUDA ÜÇ.(sarıyer maçında görmüyüm seni)
en cok sivasliyim diyen kadar sivasli, en cok besiktasliyim diyen kadar da besiktasliyim..seneye oynanacak olan sivas-besiktas macinda da sivas tribunlerindeki yerimi alip sivasa her mac oldugu gibi yine gonulden destegimi vericem...bu olayi sadece sivas icin yaparim..bana kimse ugrunda goz yasi doktugum takimi biraktiramaz kimseninde buna gucu yetmez..milli takimmi besiktasmi dense besiktas, besiktas mi sivas dense sivasdir..bizim icin bu budur.. [/b][/i][/color][/size] |
[quote=VICTORY][size=7][color=darkred][i][b]BAK ŞİMDİ YAKUP.O YAZDIĞIN KİŞİ BENDE ÇOK BUYUK VE ABİM BU BİR.BEN SENİN GİBİ DOLDURUŞA GELMEYECEK KADAR KÜÇÜK DEİLİM YAŞIM OLMUŞ 22 BU İKİ.ŞU YAZIYI OKU BİDE BİZİ ARAŞTIR SONRA YAZI YAZ BUDA ÜÇ.(sarıyer maçında görmüyüm seni)
en cok sivasliyim diyen kadar sivasli, en cok besiktasliyim diyen kadar da besiktasliyim..seneye oynanacak olan sivas-besiktas macinda da sivas tribunlerindeki yerimi alip sivasa her mac oldugu gibi yine gonulden destegimi vericem...bu olayi sadece sivas icin yaparim..bana kimse ugrunda goz yasi doktugum takimi biraktiramaz kimseninde buna gucu yetmez..milli takimmi besiktasmi dense besiktas, besiktas mi sivas dense sivasdir..bizim icin bu budur.. [/b][/i][/color][/size][/quote] Victory sen kimi tehdit ediyon 3 diyerek sen kimsinde burda Meydan okuyom biras akil ol ve hadini bil basi seyleri sahip olamadin diye herkese meydan okuyamasin :!: :!: !: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
[size=7][color=darkred][i][b]ALLAHIM SABIR VER![/b][/i][/color][/size]
|
[quote=VICTORY][size=7][color=darkred][i][b]ALLAHIM SABIR VER![/b][/i][/color][/size][/quote]yani beşiktaş!!
|
ARKADAŞLAR BU KONU KAPANMIŞTIR.
BEN VİCTORY İLE KONUŞTUM. LÜTFEN KONU HALLOLMUŞKEN ARTIK DAHA FAZLA GERGİNLİK OLMASIN... BU TOPİCİ KİLİTLİYORUM. |
YAKUP ARTIK SEN DE SUS BAKİİİM...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32. |