![]() |
--->: HERŞEYİMİZSİN
sonuç ne olursa olsun HERŞEYİMİZSİN.
|
Dün o -25 derecede oynayan ve oynamayan tüm Sivasspor'lu futbolcuları Kutluyorum. Allah yardımcıları olsun.
|
[B]sen bızımsın bızım kalıcaksın saygılarla[/B]
|
OrdayDım ßen 20 Bin Kişinin İçindeydim.. İstanßuLda Oturutpta SİVAS'lı olan ve oraya qeLmeyenLer uTansın:):):) $amPiyon oLcaz:D:D:D:D:D
|
İnternetten SİVASSPOR'lu oLunmaz yani onu demek istiyorum;)
|
[COLOR="DarkRed"][B]YİĞİT GİBİ ÇIKAR SİVASSPORUM SAHAYA...SIKI DUR FENERBAHÇE TOPLAMASINLAR SENİ PARÇACIDAN[/B][/COLOR]
|
[COLOR="DarkRed"][B]ALEME FUTBOLU SİVASSPOR ÖGRETTİ....FENERİDE YANIMIZA ÇIRAK ALDIK[/B][/COLOR]
|
SİVASSPOR'u destekleyen herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER.Desteğe devam.
5058 SİVAS |
[B]Aslını İnkar Eden Yiğit Değil
Yiğidoyu Desteklemeyen Yiğit Değil Sen Bizim Herşeyimizsin [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B] |
Sivasspor bizim herseyimiz tabi.Ondan baska kimimiz varki Sivassporla gururlaniyor Sivassporla seviniyor Sivassporla uzuluyoruz...Onlarin ruh hali nasilsa bizimde oyle oluyor.
|
-->: HERŞEYİMİZSİN
Bizim sevgimiz bir günlük değil bir ömürboyudur.
|
[B]ÖLÜMÜNE SİVAS MEZAR TAŞIMIZDA SİVAS YAZICAK KANIMIZDA SIVAS YAZICAK HAVAMIZDA SIVAS YAZICAK[/B]
|
her zmnn her yerde en büyük sivasspor
|
Aynen öyle Sivasspor sen bizim herşeyimizsin
Asla Yalnız Yürümeyeceksin BEYAZ-KIRMIZI ANADOLU YILDIZI SİVASSPOR Sivaslı olupda başka takımı tutanlara diyecek bir şey bulamıyorum:mad: |
benimde herseyim sivas sporum benim
|
Artık Sivasspor'unda taraftar potansiyeli olması lazım. 6 milyon sivaslıdan Türkiyenin en büyük taraftara sahip olan takımlarından olması gerekir.
Bırakalım şu 3 Büyük sevdasını Tek Takım Tek Sivasspor Tek Yürek! |
SAYGI DEGER HEMSERILERIM,YARDIM KAMPANYASI IYI GÜZELDE BUNU TÜRKIYE GENELI ICIN DÜSÜNÜLMÜS.YURTDISINDA YASAYAN SIVASA GÖNÜL VERMIS VATANDASLARIMIZ NASIL YARDIMA KATILA BILIRLER?BEN SIVASLI OLDUGUM ICIN BANA BU YÖNDE BILGI EDINMEK ICIN SORU YÖNELTILDI.BILGISI OLAN VARSA LÜTFEN VATANDASLARI BILGILENDIRELIM.SIMDIDEN COK TESEKKÜRLER..........
|
[B][COLOR="Red"]HER ZAMAN BASTACIMIZSIN ***SIVASSPORUMUZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
SEVDAMIZIN
ADI;BERRAK SONU;TOPRAK DÖNEN;ALÇAK OLSUN.... |
SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!!
|
bugün yenildik ama olsun bu sene sampiyon biziz görceksiniz
|
SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
|
ANTİ BİZANS ŞAMPİYON SİVAS
ANTALYA'Dan Sevgilerle 07 Gençlik... |
hep destek tam destek.
hep destek tam destek. |
olumune dek senınleyız sen bızım herseyımıssın sıvaspspor
|
BİZE BU GÜZEL MAÇLARI HEDİYE EDEN YİĞİDOLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM.ONLARIN SAYESİNDE ŞAMPİYON OLAMAKTAN BAHSEDER OLDUK.ŞU AN LİGİ BİTİRDİĞİMİZ PUANA BAKARMISINIZ,LİG 2.Sİ, LİG.3SÜ VEDE 4,CÜSÜ AYNI PUANDA,NERDE TRİLYONLARCA PARA DÖKÜPTE SÖZDE DÜNYA STRALARINI GETİRDİLER DE NE OLDU DÜŞTÜKLERİ ACZİYETİ DÜNYA ALEM GÖRDÜ.ÖVÜNMESİNLER BAŞARILI OLDUKLARINI ZANNETMESİNLER,ZAVALLI GARİPLER....
YİĞİDOLARA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM. |
Sivas taraftarı şokta mokta değil bunu herkes bile ! Bize bu unutulmaz sezonu hediye eden futbolculara, hocaya ve başkana teşekkürü borç biliriz. En büyük Sivas En büyük YIGIDO !
|
yenilsen de yensen de HERŞEYİMİZSİN sen gonlumzuun kralısın
|
SENI COK SEVIYORUM NE OLURSA OLSUN HERŞEYİMİZSİN
|
HERŞEYİMİZSİN
HERŞEYİMİZSİN HERŞEYİMİZSİN HERŞEYİMİZSİN HERŞEYİMİZSİN HERŞEYİMİZSİN HERŞEYİMİZSİN HERŞEYİMİZSİN HERŞEYİMİZSİN |
Her ne olursa olsun, bizimsin, herseyimizsin.
|
ben sivassporúm icin ölürüm gardaslar ölürüm ölürüm
|
sonu kadar hemşoyuz.................
|
HERŞEYİMİZSİN
Sivassporumuzun göstermiş olduğu başarıyı hiçbir takım gösterememiştir. S.S. kesinlikle ilklerin takımı olmuştur.
3. ligden Süper Lige ve buradan Avrupaya uzanan büyük bir başarının mimarıdır. Daha iyisini yapabilecek güç ve kabiliyette olmalarına rağmen bazı şanssızlıklar ve masa başı oyunları Avrupada da hakem hataları :mad: Sivassporumuzun yapmış olduğu başarının ödül almasını engellemiştir. Yurdumuzda Süper Lig 2.3.ve 4. aynı puan olmasına karşın İstanbul takımları kayırılarak takımımız 4. yapılmıştır.(Şampiyonluk Hakkıyken) ve................Futbol Federasyonu hakkımızı iade etmemiş ve şevkimizi kırmıştır. Hakemlerin yaptıklarını anlatmaya gerek yok. Onlar her zaman yapacaklarını yaparlar çünkü suç cezasız kalmaktadır hatta ödüllendirilmektedir. 2008-2009 Sezonunda SİVASSPORUMUZA başarılar diliyorum ve Türkiye'ye ve dünyaya başarılarının bir balon olmadığını göstereceklerdir. SEVGİ VE SAYGILAR tüm hemşehrilerime ve yiğidolara........ |
Yiğitler ağlamayı ondan öğrenir
Sevinci onda Yaşar Yiğidin Tek yari ANADOLU'NUN YILDIZI,SİVASSPOR'UM |
UNUTULMAZ BIR TAKIMSIN SENI SEVIYORUZ
|
sen şampiyon olmasanda, kupaları kaldırmasanda , uefa'ya gitmesende seviyoruz işde varmı diyeceğin ???
|
kimi yenip kime yenildiğin hiç farketmez
sana olan sevdamız asla bitmez ŞAMPİYON SİVASSPOR |
[QUOTE=furkancfc;394673]sen şampiyon olmasanda, kupaları kaldırmasanda , uefa'ya gitmesende seviyoruz işde varmı diyeceğin ???[/QUOTE]
Kimse diyemez buna bişe ! Sivas ulan ! |
Sonuna kadar herseyimissin. Sonuna kadar seninleyiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20. |