![]() |
-->: HOŞGELDİNİZ...
yeni gelen arkadaşlar [url]www.sivasspor.com[/url] 'a geldiniğiniz için teşekkür ediyoruz
|
--->: HOŞGELDİNİZ...
hepiniz bu güzel siteye hoşgeldiniz
|
merhaba bende yeni geldim.
herkese selamlarrr. |
aramıza yeni gelen üyelerimiz gerçektende sivasspor.com alanında en iyisi biz bunu yıllardır görüyoruz...
sivasspor.com la nice yıllara |
merhaBALAR
[B][CENTER]merhaba hemşolarım , topraklarım , canlarım , ciğerlerim kardeşlerim....
ben burayı yeni buldum gezeceğim bakalım neler yapmış benim yiğidolarım laf aramızda bu işlerden biraz anlarım ( formculuk) elimden geldğince yardımcı olurm sizlere...... [/CENTER][/B] |
--->: merhaBALAR
saol gardaşım sitemize hoşgeldin dünyanın en güzel sitesindesin şuan
|
Herkese selam bir hemsonuz daha geldi...her ne kadar su an sivasda olmasakda kalbimiz yuregimiz memleketimizde....tekrar selamlar....
|
[QUOTE=EfdaL;154113]Herkese selam bir hemsonuz daha geldi...her ne kadar su an sivasda olmasakda kalbimiz yuregimiz memleketimizde....tekrar selamlar....[/QUOTE]
[B][CENTER]hemşom hoşgeldil efdalim jeneratörüm [/CENTER][/B] |
yeni arkadaşlarımız hoş geldiniz ben sivasspor.com çok begniyorum iyi şalah düzenimiz hiç bozulmaz
kardeşlik arrarsan [url]www.sivasspor.com[/url] |
Hos geldiniz arkadaslar seref verdiniz insallah hosca vakit gecirirsiniz
|
yenı gelenelre hosgeldınız der bende yenı gledım sayılır ve hosbu8lduk dıyyorum ıyıkı varsın [url]www.sivasspor.com[/url] hersey ıcın tesekkurler
|
SELAM
SELAM OLSUN TÜM SİVAS'LILALRA,YİĞİDOLARA BEN ŞARKIŞLA'LI SAVAŞ UTLU
İSTANBULDA YAŞIYORUM.YENİ ÜYE OLDUM.ARTIK SIK SIK GÖRÜŞÜRÜZ. |
Eskiler yeniler hepimizin buluşma noktası tek amacımız,gayemiz Sivas.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... |
bende yeniyim sitenizde gardaşlarım benide aranızda kabul edermisiniz umarım hoş vakit geciririz......
|
[B]aramiza katilan yeni arkadaslar hos geldiniz
umarim hos vakit gecirirsiniz :) [/B] |
YENİ ÜYE OLAN VE BİZİMLE BU DAVADA BENDE VARIM DİYEN BU YOLA BAŞ KOYAN TÜM YİĞİDOLAR HOŞGELDİNİZ.
|
h.b duk....saolun buyuk bi seref aranıza katılmak ben su profilimi düzenliyim:)
|
[QUOTE=™Tio®eLaX;159184]h.b duk....saolun buyuk bi seref aranıza katılmak ben su profilimi düzenliyim:)[/QUOTE]
[B]Hoşgeldiniz, Nick cok orjinal olmus :)[/B] |
hepiniz hoş geldiniz yeni arkadaşlar araıza ..................
|
Selam Bende Geldım Aranıza....
Spor Sever Olarak Sızlerle Guzel Vakıt Gecırırım Umarım... |
[QUOTE=BUYUDUS;160838]Selam Bende Geldım Aranıza....
Spor Sever Olarak Sızlerle Guzel Vakıt Gecırırım Umarım...[/QUOTE] [B]Hoşgeldin şeref verdin :) Sitemizi seveceğinden şüphem yok :)[/B] |
merhaba ben yeni sayılırım sivası 1 aydır görmüyom çok özledim nasıl koyduk ama vestele
|
merhabalar bensivas merkez,cavuşbaşı doğumluyum,36yaşındayım istanbul k.cekmecede oturuyorum,iki erkekyiğido babasıyım,kuyumculukla uğraşıyorum,
bütün yiğido,ve yiğideleri,saygıyla selamlıyorum. |
sizlerde hoş geldiniz sitemize dosluk ve kardeşliği bu sitede göreceksiniz
[url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] |
arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım
|
[QUOTE=SivasSpor58-ist;163278]arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"]aramıza hoşgeldin kardeş,dostluğun merkazindesin.[/FONT] |
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=SivasSpor58-ist;163278]arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]Hoşgeldin iyi vakit geçiririrsin umarım [/B][/COLOR] |
-->: --->: HOŞGELDİNİZ...
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=SivasSpor58-ist;163278]arkadaşlar aranıza yeni geldim istanbul da yaşıyorum sivaslıyım[/QUOTE]
Hoş geldiniz...............................................[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZ BU SİTE SİVASLILARIN BULUŞMA ADRSİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİYERR
|
-->: tanışma
HAYIRLI AKŞAMLAR ...................................
|
arkadaşlar aranıza yeni geldim seviyeli bi arkadaşlık için herkeze merhaba
filiz iletişimden herkeze hayırlı akşamlar şenol usta sanada hayırlı akşamlar dilerrim eyvallah şenol oto elektrikten şenol baba hepinize hyırlı akşamlar diliyorum |
[QUOTE=filiz iletişim;169290]filiz iletişimden herkeze hayırlı akşamlar şenol usta sanada hayırlı akşamlar dilerrim[/QUOTE]
[QUOTE=filiz iletişim;169289]arkadaşlar aranıza yeni geldim seviyeli bi arkadaşlık için herkeze merhaba[/QUOTE] [FONT="Arial Black"]osman kardeş aramıza hoşgeldin,inşallah iyi vakit gecirirsin. sanada iyi akşamlar[/FONT] |
Hey Millet Ben Geldim
Ben Geldim Artuk Bi Hoşgeldin Dersiniz Artık:D
|
[COLOR="Sienna"][B]GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZEL BİR SPOR SİTESİ, EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM, SİVASSPORUMUZU BURADAN ÇOK İYİ TAKİP EDEBİLİYORUZ, İNŞALLAH BU BAŞARILARIN DEVAMI DA GELİR...[/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Blue"]HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ SİTEMİZE
KARDEŞLİĞİ BURADA GÖRECEĞİNİZDEN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN, İYİLİKLE DAVRANIN NE GÖRÜRSENİZ 2 KATINI GÖRÜN HADİ HAYIRLISI TEKRAR HŞGELDİNİZ[/COLOR][/B] |
selamun aleyküm cümleten
aranizda olmaktan mutluyum kardesler saygilar sevgiler
|
--->: selamun aleyküm cümleten
[QUOTE=KOMSER64;177578]aranizda olmaktan mutluyum kardesler saygilar sevgiler[/QUOTE]
Usakli ama sivasspor taraftari olan komser64 kardesimize de cani gönülden hosgeldin aramiza diyorum saygilarla |
YENI ARKADASLARA HOS GELDINIZ DILEKLERIYLE SIVASLI OLMAK AYRICALIKTIR
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sitemize yeni üye olan arkadaşlar HOŞ GELDİNİZ........[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[COLOR="Red"][B]yeni arkadaşlar sitemize hepiniz Hoşgeldiniz.[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:11. |