SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8029)

Güner 30.08.2006 10:20

-->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.

[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]NORDIN WOOTER , SERVET CETIN ,GÜRHAN GÜRSOY. ALIEREN BESERLER´LE PERSEMBE GÜNÜ 4´LÜ IMZA TÖRENI YAPILACAK

Kaynak:Baskan Mecnun OTYAKMAZ
[/I][/B][/QUOTE]

[B]Camiamıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Şimdilik bu transferler yeterli. Eldeki imkanlar ölçüsünde yönetim yapılabilecek en güzel transferleri yaptı. Gerekli görüldüğü takdirde ara transfer döneminde bir de forvet alınabilir.[/B]

Uğur_58 30.08.2006 10:54

iyi oyuncu fakat yas 30 olmus bence sivasda vestel manisa ve kayserispor gibi kaliteli yabancılar almalı bu iki takımın yabancıları cok iyi

BaBa_SiVaSLi 30.08.2006 17:19

Evet NOrdin wooter iyi bir oyuncuydu milli takimada cagiriliyordu ama eskisi kadar iyi degil yani en son 3 ay once macina gittim ben kendim hollanda da kaliyorum yani oyle ahim sahim degil bence baska oyuuncu alsalarda daha iyi olurdu

ertugrulss 30.08.2006 18:13

İNŞALLAAAAAAHHHH ALINIIIIIIIRRR!! ÇÜNKİ ORTA SAHADA TAM BİR BEYİN OLACAK HAYIRLISI OLSUN ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''

sivaslihakan 30.08.2006 21:32

arkadaslar bu adamin bite geldiginden eminmisiniz benim aldigim habere göre baska takima transfer olmus kaynak bu linke tiklarsaniz anlarsiniz
[url]http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=12090[/url]

YiGiT58_89 30.08.2006 22:07

eskisi kadar iyi bir oyuncu değil zaten yaşıda 30 olmuş yani çok bomba değil ama sivassporun işine yarayacağına eminim..buarada servet transferi çok iyi olmuş ;)

buarada sivaslihakanın verdiği linkte RAYAN SC ( bu neyse artık :) ) takımına transfer olmuş yazıyor ama.

superglam 30.08.2006 22:27

[QUOTE=BaBa_SiVaSLi]Evet NOrdin wooter iyi bir oyuncuydu milli takimada cagiriliyordu ama eskisi kadar iyi degil yani en son 3 ay once macina gittim ben kendim hollanda da kaliyorum yani oyle ahim sahim degil bence baska oyuuncu alsalarda daha iyi olurdu[/QUOTE]

Zaten başka takıma transfer olmuş.!! baba sende haklıysan üzülmeye gerk yok.. Bizim geri göndereceğimiz futbolculara ihtiyacımız yok.. umarım onun yerine başka bir futbolcu alırız..

serdal58 30.08.2006 23:24

adamı sadece t.vde görenler var...ama biz kendi öz be öz türk olan servetle ali ereni kötülüyoruzz....eeeee bu adam bu kadar iyiyse yunan takımı neden bıraksınnnnn.....biz böyleyiz zaten kendi evladını kötüle elin adamını baş tacı et....hepsi inşallah sivasspora yararlı olacaktırrrr.

LbJames 31.08.2006 01:34

harika bi transfer umarım artık yukarı doğru çıkış başlar ligde

musa3458 31.08.2006 10:17

hayırlı uğurlu olsun orta saha oyuncusu lazımdı birde forvet alsak daha iyi olacaktı

CAGLAYAN 31.08.2006 19:52

[B][I]YENI TRANSFERLERIMIZ KENDILERINI SIVASSPORA BAGLAYAN IMZALARI bugün saat 19´da TÖRENLE ATMISLARDIR CAMIAA´MIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN.[/I][/B]

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/transferler_imza.jpg[/IMG]

hasantuan 31.08.2006 20:10

gardaşlar genç haber de foto galerisi var orda nordin wooter i göremedim ama .....

oguzhan_baba58 31.08.2006 20:50

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
yiğido bombaları patlatıyor NORDİN WOOTER yarın istanbulda imza atıcak!!!!!
yiğido bakalım başka hangi transverleri yapabilicek

superglam 17.09.2006 22:53

--->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.

arkadaşlar çok özür dilerim ama Nordin Wooter nerde.? acaba kaçırdığım konumu oldu.. takıma henüz alınmadımı yoksa transfer olmadımı.? bilgilendirirseniz sevinirim..

TracyMcGrady58 17.09.2006 23:10

-->: --->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.

[QUOTE=superglam;152949]arkadaşlar çok özür dilerim ama Nordin Wooter nerde.? acaba kaçırdığım konumu oldu.. takıma henüz alınmadımı yoksa transfer olmadımı.? bilgilendirirseniz sevinirim..[/QUOTE]

Valla bende merak ediyorum.Yoksa sakat mi cikti ne oldu buna.Bilgilerindirin bizleriii :D

FurkaN 17.09.2006 23:43

-->: --->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=superglam;152949]arkadaşlar çok özür dilerim ama Nordin Wooter nerde.? acaba kaçırdığım konumu oldu.. takıma henüz alınmadımı yoksa transfer olmadımı.? bilgilendirirseniz sevinirim..[/QUOTE]

Lisansı daha çıkarılmamış... Bu nasıl işse adam alınalı 1 ay oldu daha lisansını çıkaramamışlar...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24.