![]() |
-->: SERVET ÇETİN ve GÜRHAN GÜRSOY SİVAS’TA
gerçektende tam zamanında ve yerinde bir transfer servet çetin sivassporumuza hayırlı olsun ayrıca gürhan da bence fenerbahçede yıldızı parlayamayan gençlerden bi tanesi yıldızını parlatmak için harika bi yer seçti kendine:)
|
İlk önce;
''SON GÜLEN İYİ GÜLERMİŞ '' özdeyişimizden yola çıkarak,bütün olumsuzluklara ve vefasızlıklara rağmen,SİVAS ve SİVASSPOR için varını yoğunu ortaya koyarak elinden gelenin en iyisini yaparak bu transferleri gerçekleştiren başkanımız sayın: MECNUR OTYAKMAZ'ı kutluyorum. Genç,kendini ispatlamaya hazır bu futbolcu kardeşlerimizin başarılı olacağı kanaatindeyim.Yanlarında NORTİN ile beraber oturmuş bir takım iskeleti dahilinde süper liğde çok canlar yakacağız. Güzel günler yakın,yeter ki bizim desteğimiz eksik olmasın. |
Ben Fenerbahceliyim gordugunuz gibi, kabul edersiniz herhalde yazmami.
Sivassporu herzaman sevmisimdir, diger takimalar gibi pislik yapmadilar hic Fenerbahce ye karsi ve oyuncularimiz oynadi ve td. lik yaptik Sivassporda (Can Arat, Werner Lorant, Bulent Uygun, Ismail Kartal) Servet ve Gurhan transferleri gercekten cok iyi. Servet bizde 3 senedir oynadi arada sirada sakatlandi ama baya cok mac yapti, Sampiyonlar liginde falan bile oynadi ve yasi daha 25. Fenerbahce niye birakti hala anlamadim. Gurhan'da cok genc ama cok yetenekli. Ben Emre Belozogluna benzetiyorum, insallah sizde basarili olur ve yeniden Fenerbahce ye gelir (Can Arat gibi). |
süper tarnsferler helede gürhan dahada süper bu çocuk türk futbolunun en büyük yıldızlarından bir olacak
|
Sivasspor çok gerekli mevkilere ve güzel transferler yaptı... Artık bu takım uefaya gider...
|
[B][I]Takımımıza hayırlı olsun.
Gece NTV spor haberlerine canlı olarak katılan Servet büyük bir camiaya geldiğini, defansta sıkıntı olduğunu kendinin bu açığı inş kapatacağını, istanbul'dan Sivas'a gitmesinin onun için daha avantajlı olacağını kendisini sadece takımına vereceğini söyledi...[/I][/B] |
S'VASSPORUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İYİ OYNAYIP YÖNETİMİN GÖZÜNE GİRECEKLERİNE İNANIYORUM |
süper transferler tüm camiaya hayırlı olsun.
|
ya ikisinin de zaafları farklı. Mesela Ali Eren sağ bek mevkiinde de oynayabilen, sorunları fazla olan, çok kart gören, agresif ama hızlı hamle yapan bir oyuncu.. Servet ise stoper oynayan, hava hakimiyeti olan, fakat kademe hataları çok olan ağır bir oyuncu.. Bunların dışındaki Gürhan ve Gürol çok kaliteli oyuncular bence..
|
sevgili arkadaşlar gelen transferleri konuşuyosunuzda giden musa kuş a ne diceksnz bunu satanların hiç mi kafası çalışmıyo ALLAH aşkına musa gibi sivasn en önemli topçusunu sat sonrada yeni transfer aldık de yok yok bu sene inşallah küme düşmeyız,musa yı satan yönetimide kınıyorum...
|
[QUOTE=vatan58mekan34]sevgili arkadaşlar gelen transferleri konuşuyosunuzda giden musa kuş a ne diceksnz bunu satanların hiç mi kafası çalışmıyo ALLAH aşkına musa gibi sivasn en önemli topçusunu sat sonrada yeni transfer aldık de yok yok bu sene inşallah küme düşmeyız,musa yı satan yönetimide kınıyorum...[/QUOTE]
musayı kim satmış nerden uyduruyorsun |
tekrar ümitlendik yiğidom... artık uefaya gideriz...
|
ilk 2 hafta sorunlar yşadık ama cabuk toparladık inşaallah yeni gelen futbolcular hemen uyum sağlar takıma faydalı olurlar kayseri 2 takımla devam ederken bizim kötü şeyler düşüme lüksümüz yoktur sivasımıza hayırlı olsun
|
çok güzel biraz geç kaldık ama muhteşem oldu bence daha da iyiolucaz inşallah
***reis 58*** |
musa kus satildi mii nayir nolamazzzzzz
|
yapmayın nereden öğrendiniz musanın satıldığını yapmayın yavvvvvvvv.musa satılırmı yavvvvvvv
|
OH beeeee!..
Oh beee.Allah Yönetimden razı olsun.işte böyle transferler yaparsak biz ligde çok can yakarız.İnşallah böyle devam ederiz.Bize böyle transferler lazımm
|
[B][I]YENI TRANSFERLERIMIZ KENDILERINI SIVASSPORA BAGLAYAN IMZALARI bugün saat 19´da TÖRENLE ATMISLARDIR CAMIAA´MIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN.[/I][/B]
|
Transferlerimiz hayirli ugurlu olsun. Insallah bu oyuncularla basariya ulasiriz.
|
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]YENI TRANSFERLERIMIZ KENDILERINI SIVASSPORA BAGLAYAN IMZALARI bugün saat 19´da TÖRENLE ATMISLARDIR CAMIAA´MIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN.[/I][/B][/QUOTE]
[B][I]hayırlı ugurlu olsun takımıza renk katacak yeni transferlerımız [/I][/B] |
SERVET ÇETİN ve GÜRHAN GÜRSOY SİVAS’TA
Servet, umarım takıma ayak uydurur. FB'deki gibi oynarsa hem kendisi hem de Sivasspor zarar görür. Bekleyip göreceğiz.
Ali Eren futbolu bırakmamışmıydı yaf?? Hayırlı olsun diyoruz. |
hakkımızda hayırlısı olur.inşallah hepside iyi futbolcular...
|
[I][B]Imzayi Attiklarina göre onlarda simdi yigido oldular Büyük Baskan ne yapiyorsan sadece Sivassporu bir adim ileri götürmek icindir iyiki bizim baskanimizsin. Servet cetin gercekten bir bomba transfer öyle bir futbolcu sivasa geldigi icin grurluyum helal olsun sana büyük baskan Fenerbahceli yöneticileride kutluyorum bize Servet ve gürhani kiraladiklari icin,baska takimada verebilirlerdi ama vermediler sakarya ,bursa hazirda bekliyordu ama bizim Mecnun Baskan gercekten is bitirici ve fenerbahcede sevilen bir kisi ...[/B][/I]
|
UEFA YOLUNDA BAŞARILAR İNŞALLAH SİZLERLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARIZ
|
Kardeşler ben servet Yunanistan Türkiye maçında ünlenmişti ama o maötan sonra bir daha düzgün bir futbol ortaya koyamamıştı (Türkiye - Ukrayna 1-3 maçını hatırlayın). Bu nedenle Sivassporda herşeye bir sünger çeker ve eski servet olur inşallah.
Arkadaşalr bazen özeleştiri yapmak her zaman iyidir. Kasımpaşalı.................................... |
sivassporumuza hayırlı olacağını biliyorum nerdern biliyosun derseniz
serveti fenerbahçeden tanıyorum olmazsa türkiye milli takımdan tanıyorum ama diğer futbolcuyu tanımıyorum |
hayırlısı olur inşallah. futbolcularn iyi olmasının yanında takımada uyum saglamaları gerek. uyum olursa daha iyi futbol sergilenir. servet i fenerden tanıyorum açıkcası pek sevmezdim,futbolunuda fazla begenmiyorum her oynadıgında fener bunu yollamalı diyodum. yolladı ama bizee:) umarım iyi oynar. yararlı işler yapar. gürol u ümit milliden biliyorm iyi oynuyor. ali erende tecrübeli biri. inşallah sivasspor da iyi işler yapacaklarr
|
[QUOTE=aslansivasli]hayırlısı olur inşallah. futbolcularn iyi olmasının yanında takımada uyum saglamaları gerek. uyum olursa daha iyi futbol sergilenir. servet i fenerden tanıyorum açıkcası pek sevmezdim,futbolunuda fazla begenmiyorum her oynadıgında fener bunu yollamalı diyodum. yolladı ama bizee:) umarım iyi oynar. yararlı işler yapar. gürol u ümit milliden biliyorm iyi oynuyor. ali erende tecrübeli biri. inşallah sivasspor da iyi işler yapacaklarr[/QUOTE]
AMA İKİ TAKIM ARASINDA BİR FARK VAR BU SERVET İÇİN YENİ BİR KULÜP BENCE BURDA TAKIM RUHU GÖRECEK VE DE BAŞARILI OLACAK. |
HAYIRLI OLUR İNŞALLAH .
|
İNŞALLAH HAYIRLI SİVASIMIZA GÜZEL TRANSFERLER
|
Umarım SERVET defanstaki derdimizin devası olur.O na güveniyor başarılıolmasını can-ı gönülden istiyoruz...
|
[QUOTE=vatan58mekan34]sevgili arkadaşlar gelen transferleri konuşuyosunuzda giden musa kuş a ne diceksnz bunu satanların hiç mi kafası çalışmıyo ALLAH aşkına musa gibi sivasn en önemli topçusunu sat sonrada yeni transfer aldık de yok yok bu sene inşallah küme düşmeyız,musa yı satan yönetimide kınıyorum...[/QUOTE]
Yaptığın yorum ve edindiğin yanlış bilgi,ne kadar alakasız olduğunu gösteriyor. .........?.......?....... Kusura bakma ama imla hataları ile dolu yazın sonucu sana tavsiyem,sadece kenarda otur gölge etme başha ihsan istenmez. |
servet fenerbacede pek iyi degildi ama sivassporda harika olacagi kesin
hayirli olsun. bence bi kac futbolcu daha lazimdi ama neyse bunada sukur |
[IMG]http://fenerbahce.org/pic_lib/30082006gurhanservet001.jpg[/IMG]
Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır. Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü |
[FONT="Arial Black"]yapılan yenitransferler,inşallah hayırlı,uğurluolur,şimdiden birşey söylemekiçin çok erken,takıma uyum sağlasınlar nekadar faydalı olacaklarını görürüz,servetin,çok başarılı olacağınada eminim.[/FONT]
|
Takima yeni gelen Servet cetin,Gürhan gürsoy,Ali Eren,ve Nordin Wooter bu Gelen yeni Futbolcu Kardeslerime basarilar iyi bir sezon gecirmelerini diliyorum insallah basarili olurlar
|
bu alınan iki transfer bence çok faydalı oldu sivasspora ınamrım inşallah başarılı olurlar ve ayrıca ali erenle hollandalı nordun wooter de katlılı olacaktı bu transferle birlikte sivaspor daha iyi yerlere geleceğine inanıyorummm haftayı konya maçından da üç puanla dönersek daha iyi olağımızın sinyallerini vermiş olacağızzz bu transferleri gerçekleştiren yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum...!
[U][CENT[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]ER][COLOR="black"][COLOR="black"][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/U] |
[QUOTE=gokhankgk]ya hemen konu silinmezki siz anadolu takımı değilsiniz sivas inşallah küme düşer bu gidişlede düşecek zaten siz feneri desteklemeye devam edin ezikler[/QUOTE]
Kardeşim senin ne üdüğün belirsiz. Bir yazında ben aslen kayseriliyim diyorsun. Diğer yazında SİVASSPOR' umuzla alaksız bir konuyu bizim siteye taşıyorsun. Sonra sadece fenerden gelen bir oyuncu için karalama yapıyon. Başka bir topicdeki yazının zararlı olduğu için silinmesinden dolayı,hemen SİVASSPOR' için inşallah küme düşer diyorsun. Galiba yanar döner bu oyunun senin gerçek karakterini yansıtıyor. |
servet umarım uyum sorununu cabuk çözerde bir an önce defansımızı toparlar bence sivassporun en iyi yaptıgı transfer bu oldu ...
|
hayırlı olsun sivassporumuza inşallah yardımları olur ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:31. |