![]() |
--->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
abı ben dınlemem ben dırek maca gelırım baska bı sey dınlemem
|
-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
topraktan geldik topraga gidecegiz sivas lı dogduk sivas lı ölecegiz 4. buyuk degil tek buyuguz. MAÇIN YILDIZI DÜN AKŞAM STAT'TA BULUNAN HERKESTİR MAÇ TELEVİZYON 'DA DEĞİL STAT DA İZLENİR........
|
bence futbol kültürü yetersizliğinden
bakın arkadaşlar bizim ülkemizde futbol kültürü diye bişey yok açıkçası futboldan anlamıyoruz öncelikle bu kültürün oluşması lazım yani bi takım sadece iyi olduğu zaman destek verilmez kötü olduğu zamanda desteklenmeli iyi hatırlıyorum daha geçen seneye kadar sivas maç yaptığında geriye düştüğü zaman başlıyorlardı taraftarlar oyuncuya küfür etmeye ya bu olmamalı işte çok iyi hatırlıyorum geçen sene burda g.antep i 1-0 geriya düşüp 2-1 yenmiştik mehmet yıldız maçtan sonra aynen şunu söyledi gol yediğimiz zaman taraftar küfür ediyo demişti böyle yapanlar gelmesin demişti bakın işte bu olay futbol kültürümüzün ne kadar yetersiz olduğunu gösteriyo bilmiyorum hala bu senede sivas gol yiyince oyuncuya küfür ediliyomu?inşallah edilmiyodur yensekte yenilsekte takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz artık bu kültürün bizde oluşması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum bana katılırmısınız |
ne taraftara önem verişyorlar bilet ler panalı ankarada 1 lira hedefimiz yok
|
[QUOTE=mayklayk;255879]ne taraftara önem verişyorlar bilet ler panalı ankarada 1 lira hedefimiz yok[/QUOTE]
bence bizde uygun canım kardeşim şampiyonluğa giden bir takım ve 15 günde bir mac 5 ytl çook çok değil bugun fbnin mac biletleri 27.50 farkı görüyorsun dimi. |
Taraftarın maclara gitmeyişini ben futbol kültürünün yerleşmediğine yorumluyorum.Takımımız yenik durumlara düşebilir.liğde durumu iyi olmayabilir sabırlı olmalıyız tepkimizi küfürle değil tezahüratla takımı destekliyerek göstermeliyiz.bence küfür edenlere karşı büyük tepkiler koymalıyız o şahısları stadda deşifre edelim,ayrıca sivasspor mac biletleri çok ucuz pahalı diye maclara gelmek istemeyenler dünyadan haberleri yok istanbul takımlarının kale arkası yani en ucuz biletleri 27,5 ytl birde bunun üstüne maca gelip gitme parasını koyarsan maliyet en az 35 ytl oluyor sivassporun bilet fiyatıyla kıyaslanamaz hem bu takım nasıl ayakta duracak bu kadar masrafın altından nasıl kalkacak her şeyin bir bedeli olduğunu asla unutmamalıyız 5 ytl ye pahalı diyenler maca gelmek istemeyen mazeret uyduran taraftarlar diye düşünüyorum
|
[COLOR="Navy"]Bence 7.şıkkın çok olması aslında taraftara önem verilmemesi degil bence arkadasların oraya verdikleri cevap gerçekte şunu temsil ediyor biz sivasspor taraftarı olarak organize oldugumuz takdirde tezarahutlar olsun beraber dayanısma içinde olamıyoruz yani organize olursak bence 7.şıkkı işaretleme oranı düşer...[/COLOR]
|
ben her maçına gidiyorum sorun yok en büyük SİVASSPOR :)
|
[B]bir KERE BİLet FİYATLARI HİÇ OLAMAZ AMA BENCE MAÇLAR HEYACAN VERMİYOR YA BİRDE TÜM MAÇ SEVENLER İSTANBUL VE BÜYÜK ŞEHİRLERDE ÇOGU İNSAN TARIM ÇİFTCİ HAYVANCILIKLA UGRAŞİYOR VE BUNA VAKİTLERİ OLMUYOR OLSADA GELMİYOR[/B]
|
[QUOTE=CAGLAYAN;156513][B][I][COLOR="Red"][B]LÜTFEN YUKARDAKI ANKETE GÖRÜŞLERİNİZİ TIKLAYINIZ.[/B][/COLOR]
Sivasspor Yönetimi, taraftarların maçlara gelmesi için ellerinden geleni yapmasına rağmen tribünlerin bir türlü istenilen şekilde dolmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, Biz elimizden geleni yapıp taraftarların tribüne gelmesini istiyoruz. Ama beklenen olmuyor. Sürekli yalnız kalıyoruz. Bunu hak etmiyoruz. diye sitem ediyorlar. dilerseniz Bunun cevabını burada arayalım. Sizce TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ? 1. Bilet Fiyatları Pahalı 2. Küfür ve yapilan kötü tezahuratlardan 3. Ekonomik Sebeplerden 4. Hedefinin olmaması (UEFA,Şampiyonluk.vs..) 5. Maçın Gün ve Saatleri uygun Olmadığından 6. Futbol Kültürü yetersizliğinden 7. Taraftara önem verilmediğinden 8. Oynanan kalitesiz futboldan.. 9. Alınan kötü sonuçlardan 10.diğer........ [COLOR="Blue"][B][I]LÜTFEN YUKARDAKI ANKETE GÖRÜŞLERİNİZİ TIKLAYINIZ.[/I][/B][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] bu konunun miladı dolmadı mı görende sivas boş tribünlere oynuyor sanır.tribünlerde sorun yok ..zaten konuyu açanada çok ilgili birisi sivassporla her hafta sivas'a maça gelir tribünlerin doluluk oranlarına bakar. |
taraftar maçınada gidiyor gerektiginde takiminida destekliyor. ozellikle son iki macta maraton tribin cok faydali oldu. Bu sene gruplar cok yetersiz
|
[QUOTE=KAŞARım-KAŞAR;260768]bu konunun miladı dolmadı mı görende sivas boş tribünlere oynuyor sanır.tribünlerde sorun yok ..zaten konuyu açanada çok ilgili birisi sivassporla her hafta sivas'a maça gelir tribünlerin doluluk oranlarına bakar.[/QUOTE]
konunun miladı dolarmı gardaş, daha çözüm bulamadık isteriz her maç dolu olsun daha yeni yeni iki maçtır doluyor |
BENCE İSTANBUL İÇİN ÖZEL BİR ANKET AÇILMALI.NEDEN 400 KİŞİ Yİ GEÇİPTE 1000 KİŞİ OLMUYORUZ GİBİ.MALUM 2 SENE OLDU BOŞ BOŞ YOLA DEVAM.İLK SENEMİZE BİŞEY DEMİYORUM.DOLUYORDU.AMA ODA HEVESTİ SANIRIM.
İST TRİBÜNLER BOŞ... BJK MAÇINDADA 200 KİŞİ OLUR. |
benim gitmeme sebebim küçüğüm dershanem war,derslerim war saati uygun olmuyor,bir büyükle gidiyim desem annem izin vermio, babamla gidiyim diyorum babam divriği,de çalıştığı için gidemiyorum.babam pazar günleri saat 4:30 da gidiyor. ben bu yüzden maçlara gidemiyorum gitmeyi çok istiyorum ama gidemiyorum.
|
Bence futbol kültürü yetersizliğinden maca gitmiyor
|
ya gun ve saat onem lı ondan dolayı bence ya işi olanlar oluyoo olmayanlar oluyoo ve maç bıtısın de itiş kakış oluyoo ondan bence
|
Futbol kültürü yetersizliğinden
|
takım lider Bjk ile oynuyoruz Sivas tribünü yarısında bosluklar var lafa gelınce ama 3kısıden 1ı Sivaslı bunlar sureklı sozde kalması herkesı uzuyodu
|
[B]Futbol Kültürü Az..Kimin Canı Cekirdek Cıtlatmak İsterse O zaman Sivasın Maçına Gider Valla..! dünkü ßjk macında Gördük..[/B]
|
[COLOR="Blue"]arkadaşlar zaten bizz kendi sahamızda yeteri kadar seyirciye sahibiz.ama önemli olan deplasmanda takımıımızın yanında olduğumuzu onlara hissettirebilmek.biraz önce televizyonda bir yorumcu Sivasspor seyircisinin takımını pek desteklemediğini söyledi gerçekten çok üzüldüm.beşiktaş maçında bir avuç kişilerdi falan dedi.elimizde oluğu kadarıyla deplasman maçlarınada gitmeye özen gösterelim ve olur olmadık insanları takımıız hakkında konuşturmayalım.
[/COLOR] |
[B]Türkiyede Cok Siwaslı War Ama İster Siwasta İSter İstanbulda İster ßaşka Yerde Olsun Trißün Kültürünü ßilen Yok Siwasta Mesela ßu İşi Yapmaya ÇAlışan gRuplar Dernekler War Onlarında Önü Tıkanmaya Çalışılıo Nedense?[/B]
|
aslında bu konunun miladı doldu artık stadyum doluyor ..şöyle değiştirsek başlığı neden kale arkası sustu!!!
|
[COLOR="Black"][B]arkadaşlar zaten bizz kendi sahamızda yeteri kadar seyirciye sahibiz.ama önemli olan deplasmanda takımıımızın yanında olduğumuzu onlara hissettirebilmek.biraz önce televizyonda bir yorumcu Sivasspor seyircisinin takımını pek desteklemediğini söyledi gerçekten çok üzüldüm.beşiktaş maçında bir avuç kişilerdi falan dedi.elimizde oluğu kadarıyla deplasman maçlarınada gitmeye özen gösterelim ve olur olmadık insanları takımıız hakkında konuşturmayalım.
[/B][/COLOR] |
-->: --->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
[QUOTE=İ_N_F_İ_A_L;272648]aslında bu konunun miladı doldu artık stadyum doluyor ..şöyle değiştirsek başlığı neden kale arkası sustu!!![/QUOTE]
kasımpaşa maçında kale arkaları boştu maç tv den verildimmi gelmiyorlar |
Bu topice yazı yazılması çok anlamsız.
Sivasdada,deplasmandada sivas taraftarı üstüne düşen görevi yapıyor. Sinsi planlar yaparak gündem sapdırmayın. |
[B]taraftarlarimiz bu sezon elinden geldigi kadar stadi dolduruyorlar
gercekten tam dolmasada göze görülür sekilde dolduruyorlar önemli olan gelen taraftarlarin neden susmasi taraftarlik tezahüratla desteklemek demek soru artik: TARAFTAR TRIBÜNDE NEDEN SUSUYOR? olmali[/B] |
--->: -->: --->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
[QUOTE=sinan-58;272691]kasımpaşa maçında kale arkaları boştu maç tv den verildimmi gelmiyorlar[/QUOTE]
tv ile alakası yok gar tarafı her zaman dolu sorun hobby tarafında.orası şu anda sessiz.ve yeride dolmaz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00. |