![]() |
-->: sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri
[QUOTE=ertugrulss;227717]resimler için teşekkürler stadımız muhteşem oluyor! bu arada şu kasımpaşanın stadı nasılmış yaw resmi yokmu :D[/QUOTE]
google den ara istiyorsan gardas bulursun yada kasimpasasporun sitesindede var orda sivasli arkadaslar da uye olmus biraz bilgi verim tek tarafli bir stad yani karsi taraf yok :D ilginc ama sirin bir stad |
ertugrulss [IMG]http://image.haber7.com/haber/63341.jpg[/IMG] burası :D
|
orda ne gece maclari oynanir hemii
|
obur tarafda olsa bence turkiyenin en iyi stadi olur
|
inşallah bir an önce biterde merakdan kurtuluruz.
|
--->: sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri
[QUOTE=TRAPER;227678]bence stad yetişmeyecek olimpiyat stadında oynayacaz[/QUOTE]
Ya stadın mı zeminimi yapılıyor, ışıklandırması mı yok, tribünü mü yok.. Neden olimpiyatta oymayacakmışız.. Mesnetsiz ve dayanaksız ve mantık dışı yorum yapmak ne kadar kolay... Hangi standın tribünleri kapatılırken başka stadda maçlarını oynamış.. Bırakın ve geçin bu işleri.. yorumlarınız bilerek yapmanızı salık veriyorum.. :mad: |
[B][COLOR="Blue"]Stadimiz cok sahane oluyor.Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
Hayırlı olsun. Sivasımıza yakışır.
|
--->: -->: --->: sTaDımızın inŞaat haLindeki SoN göRünTüLeri
[QUOTE=yigido_0530;227702]ben bir bakıyım kardeş olur demi ?:D[/QUOTE]
Kardes tabiki uygun buluyor isen orada kalir ve dedigim gibi eger siteyi gezerseniz beni ve Sizide üzen bir Sey var orada Sivas diger Sehirler altinda yer aliyor tabiki Sivas wowturkey sitesinde Sivas Basligi altinda Foto dizisini yer olarak kazanmali yani örnegin Kayseri :mad: gibi veya Istanbul gibi yani bu Siteye ne kadar kardesim Uye olurda Baslik acarsa uygun olur DIKKAT Basliklar Fotorafsiz olmasin. kendinize iyi Bakin Hep destek Tam destek :D En Büyük Sivas En Büyük Sivasspor.:D :D |
arkadaşlarr wowturkey de sivasa destek verip tanıtmamız lazım stadyumumuzla ilgili başlıkta var üye olun bir an önce [url]www.wowturkey.com[/url]
|
tahminim ligin 1.yarsının sonuna kadar yetişir
|
--->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
[QUOTE=Postaci;226807]Cok cok GÜZEL olmus
Bitmis halini Resmini koyun varsa? :D[/QUOTE] daha bitmedi yeni kolonlar yapılıyor abi canım |
harbi güzel olmuş eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
|
-->: --->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
[QUOTE=halterci;227995]harbi güzel olmuş eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR[/QUOTE]
sagol halterci icimizden geliyor |
-->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
inşallah daha güzeli olur bence çatı biraz daha tribünlerin üstünü kapatlamı sahaya yakın olmalıydı.kapalıda kimse ıslanmıyacak derecede olmalıydı.
|
-->: işte maraton tribünün kapanmış hali!!!
[B]Harbiden $ekil Duruo ya Umarım Buna ßenzer Olur..ßu Arada O Kapalı Nerden Calıntı :D[/B]
|
sivasımıza herşeyin en iyisi yakışır güzel yapmışsın sağol
|
-->: YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
[B][COLOR="Purple"]Sezon başına yetişeceğini zannetmiyorum..[/COLOR][/B]
|
[B]Güzel olacak ilk yarının ortalarına yetişirse maratondaki taraftarlar ıslanmaz... Darısı diğer tribünlere...[/B]
|
[QUOTE=michalengelo;226660][COLOR="DarkRed"][FONT="Lucida Console"]sizler için sabırsızlıkla beklenen maraton tribünün üstünü ben kapattım :D .
inşallah beğenirsiniz..............[/FONT][/COLOR][IMG]http://www.panoramio.com/photos/original/3061781.jpg[/IMG][/QUOTE] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
--->: YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
Hayırlı olsun, bu takıma Nou-kamp bile az be.. :D
|
insallah yigidolara layik bir stad olur
|
Tabi arkadaş doğru söylüyo bnir an önce üye olmakta yarar var..D:
|
Stad güzel olur taraftarlar ıslanıp üşümez inşallah. Benim de bir önerim var : Yenen çekirdek kabuklarının yere atılmaması için her koltuğun yanına birer tane de çöp kutusu koysunlar.
|
gercekten ıyı olacak
kapalının ustu acık olması sıvasımıza ve turkıyeye yakısmıyor. bu zamana kadar destek vermeyenler utansın.. |
--->: -->: YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
[QUOTE=ofgurleyuk78;230731]Stad güzel olur taraftarlar ıslanıp üşümez inşallah. Benim de bir önerim var : Yenen çekirdek kabuklarının yere atılmaması için her koltuğun yanına birer tane de çöp kutusu koysunlar.[/QUOTE]
senin bu önerin iyi olmadığı gibi kötü bi öneri millet maça diil çekirdek yemeye gelirler. aslında olması gereken çekirdekci içeri girmiyecek ve çekirdekle girenler bozuk paraları nasıl topluyorarsa çekirdekleri topluyacaklar vede gizlice sokanada ceza kesilmesi lazım!!! seyircinin sinemaya diil futbol izlediğinin farkına varıp tezerat yapar! haksızmıyım sizce??? |
karda yağsa yağmurda yağsa doluda yağsa Biz sivassporun her zaman arkasındayız
|
Çalışmaları süren 4 Eylül stadının bitmesini bekiyor herkes gibi bende çok merak ediyorum inşallah
yakında sivasa gittiğimde hem macı izlerim hemde stadımızı görürüm şimdiden hayırlı olsun |
[B]arkadaşlar stadın son halini merak ediyorum resmini çekip bi up edebilirmisiniz.[/B]
|
stad güzel oluyor seneyede başka bir kısmı diğer maraton tribününü kalearkalarını yaparlarsa iyi olur
|
emeği geçen herkese teşekkürler...sivas'a, sivaslıya ve sivasspor'umuza en iyisi yakışır...
|
-->: --->: YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
[QUOTE=balili17;246197][B]arkadaşlar stadın son halini merak ediyorum resmini çekip bi up edebilirmisiniz.[/B][/QUOTE]
[IMG]http://img516.imageshack.us/img516/9903/dsc05163cuy9.jpg[/IMG] |
--->: -->: --->: YİĞİDOLAR ISLANMAYACAK
jakobien fotğraf için teşekkürler :-)
güzel olacak bee , yakışır bu takıma [QUOTE=jakobieen;246257][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/9903/dsc05163cuy9.jpg[/IMG][/QUOTE] |
bencede çok ama çok güsel bir proje mükemmel olur inş
|
lütfen herkes elini taşın altına koysun ve takımımıza sahip çıksın
|
bencede cok güzel olcak artık üstü kapalı stadımız var.;)
|
VALLA MÜKEMMEL BİR PROJE MAÇLARA SEYİRCİLER SOGUK YÜZÜNDEN GELMEYEN VARDİ ŞİMDİ AMA HERKEZ GELEBİLİR..
|
cok güzel olur yigidolar üşümeden mac izleyecek.
|
cok sevindim hayirli ugurlu olsun
|
stadımız çok güzel olacak;ama bu çalışmaların bir an önce tamamlanmasını ve bitirilmesini sabırsızlıkla bekliliyoruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:05. |