SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS:3 SİVASSPOR:1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9219)

BaBa_SiVaSLi 26.11.2006 23:00

--->: GS:3 SİVASSPOR:1

Ya Bence BU Skor Bile Iyi ben Acikca 10uncu dakikadan Sonra skorn cikmasindan korkdum ama 3-1 oldu bunada sukur iki tane devi yendik ucuncu neden olmasin dedik olmadi insaallah ikinci devre oda olur ....

jangbogo_58 26.11.2006 23:07

-->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=AFK_SiVaSLiM;169736][B][COLOR="Blue"][U]Sivas [/U]1967 Genc Taraftar Dernegi Uyesi Olarak Dün Aksam Alisamiyen Stadyumundaydim.Süper Bir Atmosfer Süper Bir Gece Ne Yazikki Hazin Bitti 3-1Yenik Ayrildik Mactan.Bunlar Dogal Mevzular Bir Takim Yenecek Digeri Yenilecek Yada Berabere Kalinacak. Malesef Dün Yenilen Hanesinde Bizim Ismimiz Vardi Böyle Olsun Istemesekde Bunu Degistirmemiz Artik Olanaksiz.Ben Sivasspor'u Gayretinden Ve Bize Yasattigi Herseyden Dolayi Taktir Etmek Istiyorum.Yendigi Zaman Iyi De Yenildiginde Kötü Mü ? Hayir Bu Takima Eger Bizler Sahip Cikmazsak Kimse Sahip Cikmaz Unutmayalim...

Gelelim Diger Konuya.
Forumlari Okudum Birbirinden Güzel Yazilarda Var Bizleri Uzen Yazilarda Var.Taraftarligi Bilmez Insanlarin Fiiliyatla Uzaktan Yakindan Alakasi Olmayan Havaya Söyledikleri Sözleri Kiniyorum.Takim Söyle Takim Böyle, Oncelikle Biz Bu Takimi Suclamak Yerine Sapkamizi Onümüze Egip Biz Ne Yapiyoruz Demeliyiz. Trübünde Sivasspor Taraftari Bin Parca.Fb Bayraklari Aciliyor GS Sempatisi Alanen Ortada, Söylenen Sözlerde Uyum Yok , Herkes Bir Dalgada. Trübüncülügüde Bilmedigimizi Acikca Gördüm. Her Kafadan Bir Ses Herkes Trübündeki Insanlara Bir Seyleri Söyletmeye Calisiyor. Oysa Bir Lider Olmali Biz Bunu Daha Önce Hic Yasamamistik Ama Dün Gördüm Ki Bu Bir Gercekmis.Ve Cidden Cok Uzüldüm Biz 22 000 Km Yol Yapan Dernek Olarak Trübünde Bunu Hic Görmemistik Ama Dün Uzüldüm 2048 Km Yol Yapip Aksam O Manzarayi Gördügüme.Hala Düsünüyorum Biz Ne Zaman Birlik Olacagiz.

Ayri Bir Konuya Daha Girmek Istiyorum.
1967 Taraftar Dernegi Bir Bütünmü, Yoksa Sura ? Bura Mi ?
Bakin Ultra Aslanlara, Bakin Carsiya , Bakin Kadiköy Grubuna Binlerce Insan Tek Yürek Olurken Dün Biz 600 Kisiyi Birlik Edemedik.Dernegimiz Sivas- Istanbul- Usküdar Bu Sekilde Dile Gelsin Ama Bu Ayrilik Isimlerde Olsun Yüreklerde Yasanmasin.Güzel Bir Olay T-shirt Basilmis Takdirde Ettim Cünkü Dün Ultraaslanlarin O Binlerce Insanin Tek Bir Sweet Giyip Maca Gelmeleri Gözede Cok Hos Geliyor.Istanbul T.D. Olarak Bu Tek Tip T-shirtla Göze Hos Gelmeyi Düsünmesinide Begendim. Ama Ardina [U]Istanbul [/U]Sivasspor Dernegi Seklinde Yazi 2 Gün Sonra Biz Sivaslilarinda Ayni Sekilde Bir Olaya Kalkismasina Meydan Verir Ve Simdi Olmayan Bütünlük Günden Güne Daha Kötü Boyut Alir.Birliktelige Cagiran Birlikteligi Asilayan Seylerde Ön Saflarda Yer Alsak Daha Güzel Olmaz Mi ?

Benim Icin Su-Bu-O Önemli Degil Ben Sivasspor Taraftariyim Tek Basimada Giderim Macimi Izlerim Basimda Agrimaz Bogazimda Yirtilmaz Ama Istedigim Hep Birlikte Güzel Seylerde Rol Almak.

Dogru 1 Ses Kalabaliktan Daha Gür Ses Cikarir...

Varsa Yoksa Sivasspor...[/COLOR][/B][/QUOTE]
EVET DAYI SANA KATILIYORUM ....................................................................

teknik 27.11.2006 08:00

-->: GS:3 SİVASSPOR:1

maç çok zordu.gs bordo ya yenildikten sonra asılacağı belliydi ama ben şahsen bu kadar iyi beklemiyordum.orta sahada sivas atakları başlayınca 2 li,hatta zaman zaman kanattaki adamlarda gelip üçlü baskı kurdular ve biz ilerideki mehmet ve baliliye topu aktaramadık.mehmet yıldız da topu önüne alamayınca rakip sahada kalabalık oluşturumadık.ileri ucumuzla orta saha bağlantımızı kestiler ve alanı çok daraltılar.Bence bu maçta değişik bir savunma taktiği gördük ve eksiğimizi farkettik.üst düzey takımlara sadece fizik üstünlüğü olan değil aynı zamanda teknik üstünlüğü olan arta sahalarda gerekli.bu hafta ki ankaragücü maçı bizim için önemli maç.iyi şanslar sivasım.

Kokomo 27.11.2006 08:00

Murat ve Cem Can'ın maça yanlış kanatlarda başlaması yenilginin ana sebebidir. Nitekim 2.yarı yerleri değiştirildi, sonuç ortada ... B.Uygun'un bu tip hatlarına sabretmemiz gerekir. Zamanla düzelecektir.

yigido_bekir 27.11.2006 08:15

neyse bu puan kaybı normal..bıdahakı haftaya tekrarlanmaz..

Dağcı 27.11.2006 08:17

GS:3 SİVASSPOR:1

[B]Bjk ve Ts'yi yenince Türkiye spor kamuoyu iki hafta bizden bahsetti. Bu haftada Gerets bize baskı uygulataraki alan daraltarak, ilk yarım saatte işi bitirdi. İlk yarı doğru düzgün pozisyon bile bulamadık.

İkinci yarı golü erken bulduk ancak devamını getiremedik. Balili ve Mehmet'e fazla top atamadık. Onlar da zaten marke edildiler. Wooter ikinci yarı başında oyuna girse sanki daha iyi olurdu gibi geliyor bana.

Gs'nin hafta ortası şampiyonlar liginde yenilgisi sonrası lige asılacağı aşikardı. Ancak bunu fazla hesap edemedik galiba.

Tribünlerin henüz birlikteliği sağlanamadı. Bu konuda biraz fedakarlık yapmak gerekiyor. Guruplar dışarda ayrı olabilirler ancak stad'da tek yürek olarak hareket etmesi gerek.

Bu maçta'ki hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Yenildik, sağlık olsun. [/B]

serrkann58 27.11.2006 09:11

Eger 10 dk içinde 2 gol yemesek takımın direnci düşmeyecekti moralmen kötü oldu ama olsun gs bizim rakibimiz degil bence üzülecek bir şey yok inşallah daha iyi olucak ilk yarı için kaln 2 maçı alırsak herşey daha iyi olur.

FurkaN 27.11.2006 10:53

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben bu foruma daha önce de yazmıştım birçok arkadaş taraftardan bahsetmiş. Taraftar konusu sadece İstanbul da Ankara da öyle değil Sivas'ta da taraftarımız takımını uzun soluklu desteklemez sadece maçın başında takım ısınırken bağırırlar maç başlayınca hepsi susar... Sadece bir grup desteklemeye devam eder... Diğerleri maçı seyretmeye koyulurlar ellerinde çekirdekleriyle yani o gördüğünüz manzara bize yabancı değil.

Takımın kötü oyunu olabilir bir takım her zaman iyi oynayacak diye birşey yok ancak bizim taraftarlarımız sabırsız yine takım düşecek halimiz çok kötü gibi söylenmeler başladı. Taraftarımız ligin ikinci haftasından beri takımımızı düşürüyor Allah sonumuzu hayır etsin...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

leo 27.11.2006 12:28

ne olursa olsun sonuna kadar SİVASLIYIZ...

dieforyou7 27.11.2006 15:01

--->: GS:3 SİVASSPOR:0

[QUOTE=koyulhisar;169551]Arkadaşlar fazla ümitli olmayalım bu maç böyle biter artık bizde sonraki maçlara bakarız....

Bu arada epey bir havalara girmiştik zaten bötylece havamızı söndürmüşler oldular..........

Kasımpaşalı...........[/QUOTE]
doruu ben mactaydım ama yenı acıkta..

dieforyou7 27.11.2006 15:10

taraftarımız cekırdekcı oldu!!!! herkesın bağırması lasım!!! atkısı olmayan maca gtmesın kardesım forman olmasa bıle atkın olcak!!!! ben tum sıvas taraftar derneklerıne seslenıyrm atkısız maca gelenı almayın kardesm yaa ya da bole bı kampanya baslatın hem kulup kazansın hemde sıvas taraftarı bıras sov yapaın yaa oturup ole macı ızllıonuz bole sey olmas tmm ASY de ses zor cıkartırsınız ama atkılar oldğu zamn atklılarıda mı sustrcaklar sız salıcaksınız o goruntu yetıcek!!!!sanırım istanbul taraftar derneğnın gozune carpmıstr yenı acıktakı o kosedekı taraftarlar...

GFBerkin 27.11.2006 19:18

[QUOTE=koutds_06;169777]evet maçta biraz daha dağınık olmasaydık iii olacaktı ama şu parayla getirilen üsküdarlı grup mu ne vardı onlar olmasaydı daha iii olcaktı... biz her maçta daha güzel organize oluyorduk ve güzel güzel destakliyorduk takımızı ama nedense paraylşa taraftar getiriyorlar maça nedense anlamıyorum sözüm istanbul taraftarlar derneğine oky...[/QUOTE]

[B]KARDEŞ SANA YAZIKLAR OLSUN BİZ SİZİN İÇİN ORDA YIRTINDIK GIRTLAK PATLATTIK BİZ KİMSEDEN PARA FALAN ALMADIK EĞER PARADA GÖZÜMÜZ OLSAYDI MAÇA GELMEZDİK SEMTİMİZDE HERTÜRLÜ ŞEKLİMİZ VARDI BİZ KİMSEDEN 5 LİRA PARA ALMADIK ALMAYIZDA BİZİM SİZİN VERECEĞİNİZ 300 500 MİLYONA İHTİYACIMIZ YOK BENİM KENDİ ŞAHSIMA AİT BİR İNTERNET CAFEM VAR SÖYLEMESİ AYIP AMA BİZ 5 LİRA PEŞİNDE ÇAPULCU İNSANLAR DEĞİLİZ + DİĞER ARKADAŞLARIMINDA TEKELİ VAR DİĞERLERİDE ÇOK İYİ YERLERDE ÇALIŞIYORLAR VE MADDİ DURUMLARI YERİNDEDİR.. BİZ OLMASAYDIK HİÇ BAĞIRMAZDINIZ BİZİM NEDEN GELDİĞİMİZ ORTADA BİZİM KLUBÜMÜZE ÜSKÜDARA DESTEK VEREN SİVASA BİR PARÇADA OLSA BİZDE DESTEK VERMEK İSTEDİK MADEMKİ PARA İLE GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ BUNDAN SONRA GELMEYİZ.... MERAK EDİYORUM BJK MAÇINIZDA KAÇINIZ VARDINIZ HE OLAY ÇIKARTTIK ÇIKARMADIK DEĞİL AMA SONUÇTA BİZDE BİR TAKIMA GÖNÜL VERMİŞİZ AYNI ŞEY SİVASADA OLSA SİZDE AYNISINI YAPARDINIZ!!! [/B]
[COLOR="SeaGreen"]

[B] SAYGILARIMLA
[url]WWW.USKUDARANADOLU.COM[/url]
ADMİNİ[/B][/COLOR]

nazimgulturk 27.11.2006 19:35

ERKEN YEDİĞİMİZ GOLLER OYUNU ETKİLEDİ AMA İKİNCİ YARI DAHA İYİYİDİK BİRAZ ÇABALASAK PUANDA ÇIKARIRDIK NET POZİSYONLARIMIZ VARDI

nazimgulturk 27.11.2006 19:38

ÜSKÜDARLI KARDEŞLERİM HER MAÇA BEKLERİZ AMA TRİBÜNDE ÜSTÜNLÜK KURMAYA ÇALIŞANLAR OLDU BUDA AYRILIK DEMEK O YÜZDEN BİRAZ SORUN OLMUŞTUR YOKSA SİZE KİMSE BİŞEY DİYEMEZ

58_dj_burak_58 27.11.2006 19:43

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]İLK 10 DK 2 GOÖ YEMESEYDİK SİZ MACI O ZMAN GÖRURDUNUZ NE MAC OLURDU COK CETIN BI MAC GECXERDI IKINCI YARI CABALASAKTA OLMADI ISTE OLMAYINCA OLMUYO ÖNUMUZDEKİ MACLARA BAKICAZ ARTIK..LİGDE KALICAZ BASKA YOLU YOQ...[/COLOR][/FONT]

58_dj_burak_58 27.11.2006 19:46

[QUOTE=nazimgulturk;170025]ÜSKÜDARLI KARDEŞLERİM HER MAÇA BEKLERİZ AMA TRİBÜNDE ÜSTÜNLÜK KURMAYA ÇALIŞANLAR OLDU BUDA AYRILIK DEMEK O YÜZDEN BİRAZ SORUN OLMUŞTUR YOKSA SİZE KİMSE BİŞEY DİYEMEZ[/QUOTE]

EVET ARKADASLAR HEP BERABERDIK SIZE LAF SOYLEYENLER UTANSIN HIC SIVASI DESTEKLEMEK ICIN GELEN DORU DUZGUN TARAFTAR GÖREMEDIK HERKES MACI IZLEMEYE GELMISTI...BU MUDUR DESTEK TEZEHURATLI DESTEK ISTIORUZ...SİVASSPORUMUZ İÇİN

58_dj_burak_58 27.11.2006 19:50

--->: -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=GFBerkin;170018][B]KARDEŞ SANA YAZIKLAR OLSUN BİZ SİZİN İÇİN ORDA YIRTINDIK GIRTLAK PATLATTIK BİZ KİMSEDEN PARA FALAN ALMADIK EĞER PARADA GÖZÜMÜZ OLSAYDI MAÇA GELMEZDİK SEMTİMİZDE HERTÜRLÜ ŞEKLİMİZ VARDI BİZ KİMSEDEN 5 LİRA PARA ALMADIK ALMAYIZDA BİZİM SİZİN VERECEĞİNİZ 300 500 MİLYONA İHTİYACIMIZ YOK BENİM KENDİ ŞAHSIMA AİT BİR İNTERNET CAFEM VAR SÖYLEMESİ AYIP AMA BİZ 5 LİRA PEŞİNDE ÇAPULCU İNSANLAR DEĞİLİZ + DİĞER ARKADAŞLARIMINDA TEKELİ VAR DİĞERLERİDE ÇOK İYİ YERLERDE ÇALIŞIYORLAR VE MADDİ DURUMLARI YERİNDEDİR.. BİZ OLMASAYDIK HİÇ BAĞIRMAZDINIZ BİZİM NEDEN GELDİĞİMİZ ORTADA BİZİM KLUBÜMÜZE ÜSKÜDARA DESTEK VEREN SİVASA BİR PARÇADA OLSA BİZDE DESTEK VERMEK İSTEDİK MADEMKİ PARA İLE GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ BUNDAN SONRA GELMEYİZ.... MERAK EDİYORUM BJK MAÇINIZDA KAÇINIZ VARDINIZ HE OLAY ÇIKARTTIK ÇIKARMADIK DEĞİL AMA SONUÇTA BİZDE BİR TAKIMA GÖNÜL VERMİŞİZ AYNI ŞEY SİVASADA OLSA SİZDE AYNISINI YAPARDINIZ!!! [/B]
[COLOR="SeaGreen"]

[B] SAYGILARIMLA
[url]WWW.FOREVER34.SOMEE.COM[/url]
ADMİNİ[/B][/COLOR][/QUOTE]

NE DEMEK ABİCİM BİZ SİZLERİ HER MACIMIZDA GÖREMEK İSTERİZ SİZİN İÇİN BÖYLE DUSUNEN ARKADAS MERAK EDIORUM NE KADAR BAGIRDI NE KADAR TEZEHURAT ETTİ BEN BI KAC SİVASLI TARAFTAR GÖRDUM ARALARINDA BENDE VARDIM COK GUZEL TEZEHURAT YAPTINIZ SİVASSPOR OLARAK TESEKKURLERİMİZİ SUNUORUZ ABİCİM SEN BAKMA NİLLETE NE DUSUNUOSA DUSUNSUN SEN ALDIRMA HER MACDA GÖRMEK İSTİORUZ SİZLERİ

1967_CLUB_GECE 27.11.2006 20:18

--->: -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=GFBerkin;170018][B]KARDEŞ SANA YAZIKLAR OLSUN BİZ SİZİN İÇİN ORDA YIRTINDIK GIRTLAK PATLATTIK BİZ KİMSEDEN PARA FALAN ALMADIK EĞER PARADA GÖZÜMÜZ OLSAYDI MAÇA GELMEZDİK SEMTİMİZDE HERTÜRLÜ ŞEKLİMİZ VARDI BİZ KİMSEDEN 5 LİRA PARA ALMADIK ALMAYIZDA BİZİM SİZİN VERECEĞİNİZ 300 500 MİLYONA İHTİYACIMIZ YOK BENİM KENDİ ŞAHSIMA AİT BİR İNTERNET CAFEM VAR SÖYLEMESİ AYIP AMA BİZ 5 LİRA PEŞİNDE ÇAPULCU İNSANLAR DEĞİLİZ + DİĞER ARKADAŞLARIMINDA TEKELİ VAR DİĞERLERİDE ÇOK İYİ YERLERDE ÇALIŞIYORLAR VE MADDİ DURUMLARI YERİNDEDİR.. BİZ OLMASAYDIK HİÇ BAĞIRMAZDINIZ BİZİM NEDEN GELDİĞİMİZ ORTADA BİZİM KLUBÜMÜZE ÜSKÜDARA DESTEK VEREN SİVASA BİR PARÇADA OLSA BİZDE DESTEK VERMEK İSTEDİK MADEMKİ PARA İLE GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ BUNDAN SONRA GELMEYİZ.... MERAK EDİYORUM BJK MAÇINIZDA KAÇINIZ VARDINIZ HE OLAY ÇIKARTTIK ÇIKARMADIK DEĞİL AMA SONUÇTA BİZDE BİR TAKIMA GÖNÜL VERMİŞİZ AYNI ŞEY SİVASADA OLSA SİZDE AYNISINI YAPARDINIZ!!! [/B]
[COLOR="SeaGreen"]

[B] SAYGILARIMLA
[url]WWW.USKUDARANADOLU.COM[/url]
ADMİNİ[/B][/COLOR][/QUOTE]

BENİM TEK DERDİM MAÇTA SORUN ÇIKARMANIZ...SİZİN YAPTIĞINIZ DAPDAN GELİP BAYIRDAKİNİ KOVMAKTIR... BU DA BİZİM ZORUMUZA GİDER... BENİM TEK DERDİM BU... BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZ SERHAN REİSTİR... BAŞKASI OLMAZZZZZZZZZZZZ.... AÇIK AÇIK BELİRTEYİM BUNU...

GFBerkin 27.11.2006 20:29

Ben EeSsRrAaRr üyeliğim kapalı oldugundan rıdvan kardesımden yazıyorum ...

Arkadaslar biz 3 5 kurus için maca gelecek ınsanlar değiliz .. Trıbununuzde üstünluk kurma olayımız da olmadı o lafları soleyen arkadaslara soruyorum bızım kadar gırtlak yıktınız mı acaba galatasaray macında , stadın kapısından galatasaray taraftarı olan ultraslan gecerken herkez sustu onlar sızın kapınızda bagırıyordu kım baslattı sıvas cekmeyı kım okadar beste soledı sızın ıcın .. biz 3 5 kurus ıcın semtten kalkıp mecıdıyekoye gelmezdık ama ustunnluk meselesı dıyorsan o olayı da anlatım bızım kardeslerımızden bırı davulu calarken patlatmıs ki iceride abilerimiz yoktu o sırada tum sıvaslılar sankı adam öldürmüş gibi cocugun uzerıne yurudu ki patlayan sadece davul ! cocuga etmedıgınız kufuru bırakmadınız sesımızı cıkarmadık o sırada altlardan gelen 3 5 kişi bizim kardeslerımızı gene demırlerden ındırınce hep beraber ındık asagı merdıvene abılerımız gelınce ne oldu dıyınce bızde adam gıbı soledık onlarda küpe bindi kardesım bız sızın ıcın ordaydık sizin için ter döktük tabi hakkımızı arıcaz 3 5 kişi görüp ( ki 20 kişi geldik biz) cocukların uzerıne yurudunuz bunları gormemıs olabılır bu arkadasların !

ama dokunan 1 laf var dayı biz 3 5 kurus ıcın gelmeyız maca ...

soruyorum beşiktas macınızda kacınız vardınız trıbun buyuklerınızden baska kacınız vardınız ? kacınız sıvasa laf attıklarında tellere zıpladı ? ben sölim 10 kişi uskudarlı geldı ve sivasspor için elınden gelenı yaptılar tıpkı gs macındakı gıbı ama bu yaptıgınız cok buyuk ayıptır kardesım bıze kapıda deseydınız zaten bunlarır giderdik !

bidaha gelmeyiz olur bıter ..

bizim şeklimiz heryerde var 3 5 kuruş için oralara gelmeyız oraya eger geldıysek ki geldik bunun tek nedeni SİVASSPOR dur !!

GFBerkin 27.11.2006 20:35

Bak Arkadaşlar Ben 19 yaşındayım 11 yaşından beri tribündeyim düşününün burdaki çoğu insandan tribün konusunda nekadar tecrübeli olduğumu orda üstünlük yoktu bir abimiz rica etti ve bizde geldik bize dendiki kafaya çıkın bağırtın diye orda abimizde size dediki siz bize bizde size uyacağız hee siz yanlış anladıysanız kusura bakmayın....

Burda ayrı bir konuya değinmek istiyorum TARAFTARLIK görevi bilet alıp maça gelmek değildir. Gözlemlediğim Kadarıyla Süperligde Taraftar Desteği En Az Olan Takım Sivastır Sahada Futbolcuyu Ateşlemeyi Beceremezsen Maçın başında Takım 1-0 Yenik Duruma Düşer Sen Orda Futbolcunu Boynu Bükük Bırakırsan Destek Vermezsen O Futbolcu Diyecceki Zaten bunlar Bizden belliki birşey beklemiyor ozman fazla asılmaya gerek yok bakın dışardan ne kadar boş gözüksede taraftar desteği çok önemlidir sen bunu sağliyamiyorsan bırak git tribünü biz üsküdar tribünnde 100 kişiyiz emin olun sizin 1000 kişi kadar bağırıyoruz biz futbolcuyu sahada yalnız bırakmıyoruz bakın bir maç destek verin kesin faydasını göreceksiniz sonuçta biz gidip oraya babamızın hayrına bağırmıyoruz maksat gönül verdiğimiz takım yalnız kalmasın dediklerimi bir maç yapın kesin faydasini görürsünüz...

1967_CLUB_GECE 27.11.2006 20:35

--->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=GFBerkin;170041]Ben EeSsRrAaRr üyeliğim kapalı oldugundan rıdvan kardesımden yazıyorum ...

Arkadaslar biz 3 5 kurus için maca gelecek ınsanlar değiliz .. Trıbununuzde üstünluk kurma olayımız da olmadı o lafları soleyen arkadaslara soruyorum bızım kadar gırtlak yıktınız mı acaba galatasaray macında , stadın kapısından galatasaray taraftarı olan ultraslan gecerken herkez sustu onlar sızın kapınızda bagırıyordu kım baslattı sıvas cekmeyı kım okadar beste soledı sızın ıcın .. biz 3 5 kurus ıcın semtten kalkıp mecıdıyekoye gelmezdık ama ustunnluk meselesı dıyorsan o olayı da anlatım bızım kardeslerımızden bırı davulu calarken patlatmıs ki iceride abilerimiz yoktu o sırada tum sıvaslılar sankı adam öldürmüş gibi cocugun uzerıne yurudu ki patlayan sadece davul ! cocuga etmedıgınız kufuru bırakmadınız sesımızı cıkarmadık o sırada altlardan gelen 3 5 kişi bizim kardeslerımızı gene demırlerden ındırınce hep beraber ındık asagı merdıvene abılerımız gelınce ne oldu dıyınce bızde adam gıbı soledık onlarda küpe bindi kardesım bız sızın ıcın ordaydık sizin için ter döktük tabi hakkımızı arıcaz 3 5 kişi görüp ( ki 20 kişi geldik biz) cocukların uzerıne yurudunuz bunları gormemıs olabılır bu arkadasların !

soruyorum beşiktas macınızda kacınız vardınız trıbun buyuklerınızden baska kacınız vardınız ? kacınız sıvasa laf attıklarında tellere zıpladı ? ben sölim 10 kişi uskudarlı geldı ve sivasspor için elınden gelenı yaptılar tıpkı gs macındakı gıbı ama bu yaptıgınız cok buyuk ayıptır kardesım bıze kapıda deseydınız zaten bunlarır giderdik !

bizim şeklimiz heryerde var 3 5 kuruş için oralara gelmeyız oraya eger geldıysek ki geldik bunun tek nedeni SİVASSPOR dur !![/QUOTE]

BEN SÖYLEDİĞİM O LAF İÇİN ÖZÜR DİLERİM GEREK SİZDEN VE GEREKSE ZARALI DAN...SADECE YANLIŞ ANLAMIŞIM BEN OLAYI HATAMI KABUL EDİYORUM... ORDA SİZİN ÜZERİNİZE KİMSE YÜRÜMEDİ SADECE SORULDU DAVULU KİM PATLATTI DİE... AMA ORADA BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZE YAPILAN DA ÇOK AYIP Bİ DURUMDU BANA GÖRE.TEKRAR MAÇLARIMIZA BEKLERİZ...
M PATLATTI DİE... VE BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZ SERHAN REİS

GFBerkin 27.11.2006 20:37

admin kardesler üyeliğim acıldıgında haber verırsenız kardesımın adresınden yazmak zorunda kalmam ...

SAOLUN ..

EeSsRrAaRr

GFBerkin 27.11.2006 20:44

-->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=koutds_06;170045]BEN SÖYLEDİĞİM O LAF İÇİN ÖZÜR DİLERİM GEREK SİZDEN VE GEREKSE ZARALI DAN...SADECE YANLIŞ ANLAMIŞIM BEN OLAYI HATAMI KABUL EDİYORUM... ORDA SİZİN ÜZERİNİZE KİMSE YÜRÜMEDİ SADECE SORULDU DAVULU KİM PATLATTI DİE... AMA ORADA BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZE YAPILAN DA ÇOK AYIP Bİ DURUMDU BANA GÖRE.TEKRAR MAÇLARIMIZA BEKLERİZ...
M PATLATTI DİE... VE BİZİM TRİBÜN LİDERİMİZ SERHAN REİS[/QUOTE]

Tamam Kardeşim Sorun Değil... Ama Şuda Bir Gerçek istanbuldaki Maçlarda istesek kendi Cebimizden 1000 ytl 2000 ytl verir doldururuz tribünü ama biz sadece sizleri yalnız bırakmamak için geldik Herneyse Önümüzdeki FENERBAHÇE Maçında Yanınızda Olucam normalde ben GFBLİYİM ama siz bizim misafirimizsiniz yanınızda olup bu maçtada destek vericez FB-SVSPR KARDEŞTİR!!!Kim Nederse Desin Biz Sabah Maça Gelirken Bizi Tribün Büyüklerimiz Arayip Gidin En İyi Şekil Temsil Edin Dedi SİVASSPORU!!! ŞU SÜPERLİGDE TEK DOST BİLDİĞİMİZ SİZSİNİZ OO YÜZDENDE ELİMİZDEN GELEN EN İYİ DESTEĞİ VERİRİZ!!!

1967_CLUB_10UR 27.11.2006 20:53

[QUOTE=GFBerkin;170041]Ben EeSsRrAaRr üyeliğim kapalı oldugundan rıdvan kardesımden yazıyorum ...

bizim şeklimiz heryerde var 3 5 kuruş için oralara gelmeyız oraya eger geldıysek ki geldik bunun tek nedeni SİVASSPOR dur !![/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sizmiydiniz yoksa fb bayrağı açarak gs taraftarının tepkisini sivasspor taraftarının üzerine çektirenler.arkadaşım maça sivasspor için gelecekseniz gelin yoksa orda fb bayrağı açacaksanız hiç zahmet etmeyin.bu takım sahipsi değil 1000 km yoldan biz her zaman gelmeye hazırız[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

GFBerkin 27.11.2006 21:01

[QUOTE=1967_CLUB_10UR;170055][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sizmiydiniz yoksa fb bayrağı açarak gs taraftarının tepkisini sivasspor taraftarının üzerine çektirenler.arkadaşım maça sivasspor için gelecekseniz gelin yoksa orda fb bayrağı açacaksanız hiç zahmet etmeyin.bu takım sahipsi değil 1000 km yoldan biz her zaman gelmeye hazırız[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Ne Bayrağı Kardeş Biz İlk Yarı Sustuk Sustuk ama bizimde sabrımız var dime Sonuçta bizde bir takıma gönül veriyoruz sizin sivasa verdiğiniz gibi nekadar bağırdın sen maçta onu söyle tamam dicem kardeşim seninde takımına küfür edilse sende yaparsın aynısını ayrıca bizi tanıyorlardı zaten karşı tarafta semtten kişiler vardı onlar söylemiş oo 6 kişi gfbden diye iyi kardeşim gelin bağırın bundan sonra bizim tayfadan sivas maçına gelen en adi ******** olsun kardeşim madem öyle destekleyin takımınızı şunuda bilin bu şekil devam ederseniz tüm fb tribünüde size karşı gelecektir biz herzamn diyoruz sivas kardeş takım mecnun başkan içimizden biri diye ama siz madem böle karşılıyorsunuz bizi öyle olsun allaha emanet olun herşeye rağmen SüperLigde BAŞARILAR!!!!

1967_CLUB_10UR 27.11.2006 21:04

--->: -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=GFBerkin;170058]Ne Bayrağı Kardeş Biz İlk Yarı Sustuk Sustuk ama bizimde sabrımız var dime Sonuçta bizde bir takıma gönül veriyoruz sizin sivasa verdiğiniz gibi nekadar bağırdın sen maçta onu söyle tamam dicem kardeşim seninde takımına küfür edilse sende yaparsın aynısını ayrıca bizi tanıyorlardı zaten karşı tarafta semtten kişiler vardı onlar söylemiş oo 6 kişi gfbden diye iyi kardeşim gelin bağırın bundan sonra bizim tayfadan sivas maçına gelen en adi ******** olsun kardeşim madem öyle destekleyin takımınızı şunuda bilin bu şekil devam ederseniz tüm fb tribünüde size karşı gelecektir biz herzamn diyoruz sivas kardeş takım mecnun başkan içimizden biri diye ama siz madem böle karşılıyorsunuz bizi öyle olsun allaha emanet olun herşeye rağmen SüperLigde BAŞARILAR!!!![/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]ben maça gelemedim ama küfüer her yerde var gs tribünlerinden küfür geldi diye bunu bayrak açarak yada fener sloganı atarak bastıramazsın..ayrıca bu oynanacak olan fb-sivas maçı içinde geçerli bizim tribünden yine gs bayrağı aöıyorlar bu sefer fenerliler karşı atağa geçiyor..biz deneme tahtası değiliz sivas maçına geliyorsan fener kimliğini veya gs kimliğini unutacaksın..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

GFBerkin 27.11.2006 21:08

Sen Unutabiliyorsan Sivasini Gönülden Sewmiyorsundur Kardeşim... Bizim Bu Aşkımız Sewgiliye Olan Aşktanda Öte İnsan Sewdiğine Laf söyletirmi Söylettende Adam değildir Rahat ol Biz yine FB Maçındanda Kendi Tribünümü Bırakıp Yanınıza Gelicem Ve Tayfamla beraber öyle birşey yapan olursada gerekeni yapicaz

1967_CLUB_10UR 27.11.2006 21:13

[QUOTE=GFBerkin;170061]Sen Unutabiliyorsan Sivasini Gönülden Sewmiyorsundur Kardeşim... Bizim Bu Aşkımız Sewgiliye Olan Aşktanda Öte İnsan Sewdiğine Laf söyletirmi Söylettende Adam değildir Rahat ol Biz yine FB Maçındanda Kendi Tribünümü Bırakıp Yanınıza Gelicem Ve Tayfamla beraber öyle birşey yapan olursada gerekeni yapicaz[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]o zaman alisamiyene girmeyeceksin..tv den bu hakaretleri izle ve bir hafta sonra ki maça hazıranın demek geliyor benden.ayrıca stadyuma gelsende gelmesende yine gs taraftarının sözlü sataşmaları kulağınıza gelecekti.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

GFBerkin 27.11.2006 21:24

[QUOTE=1967_CLUB_10UR;170055][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sizmiydiniz yoksa fb bayrağı açarak gs taraftarının tepkisini sivasspor taraftarının üzerine çektirenler.arkadaşım maça sivasspor için gelecekseniz gelin yoksa orda fb bayrağı açacaksanız hiç zahmet etmeyin.bu takım sahipsi değil 1000 km yoldan biz her zaman gelmeye hazırız[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

ben EeSsRrAaRr

dayııı orda dur işte bız fb bayragı acmadık tv den ızledıklerınle kalmıssın belıı fb bayragı da acılmadı ben gordum önlerde 15 16 yaslarında bı cocukta yün atkı vardı sarı llacıvert o atkıyı acan bızden deıldı kı bızde atkı takan 1 kişi vardı o atkıda üsküdar atkısı idi ..

bilmem biliomusun üsküdarın renklerını

yESIL BEYAZ

fb atkısını acan bır sıvaslıydı !

GFBerkin 27.11.2006 21:25

[QUOTE=mermerbey58;170064][I][B]GS MAÇINDA YERLERİNİ ALAN 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEĞİNE,İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜR EDERİM.YANILMIYORSAM ÇILGINLARDA GELMİŞ ONLARADA TEŞEKKÜRLER.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR FAKTÖRÜNÜ BU MAÇTA HERKEZ İSPATLAMIŞTIR.İNŞALLAH HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİKLER AYRILMAZ.BU GÜZEL OLUŞUMLARI HER ZAMAN GÖRÜRÜZ.TEK AMAÇ SİVASSPORA DESTEK VERMEK.HERKEZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.[/B][/I][/QUOTE]

CILGINLARDAN KIM GELMIS ? BEn CILGINLARDANIM MEMERBEY hayırdır bızden kım gelmıs ?

EeSsRrAaRr

GFBerkin 27.11.2006 21:28

ESRAR OO SİZİN ÇILGINLAR DEĞİL :)

GFBerkin 27.11.2006 21:31

-->: --->: -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=mermerbey58;170068]ÇILDGINLAR BİZDEDE VAR.ONLARDAN BAHSETTİM ARKADAŞIM.HAYIRLI GECELERİNİZ OLSUN.2 KİŞİMİ KULLANIYORSUNUZ BU NİCKİ...[/QUOTE]

evet yusuf benim kendi nickim olan EeSsRrAaRr la giremiyorum gunay kardese soyledım o ılgılenıyor acıldıgında kendı nıckımle gırmeye baslıcam kardesım !

GFBerkin 27.11.2006 21:36

-->: --->: -->: --->: -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

[QUOTE=mermerbey58;170071]UFAK BİR HATA OLMUŞTUR İNŞALLAH ARKADAŞLAR DÜZELTİR.KENDİNİZE İYİ BAKIN.HAYIRLI GECELER HERKEZE.ALLAHA EMANET OLUN.BU ARADA SİZEDE TEŞEKKÜRLER DESTEK İÇİN.[/QUOTE]

saol ama diger kardeslerımız sıvaslı dostlarımız gordugumuz uzre tesekkurlerını baska dılde kullanıyor neyse saglık olsun !!

3 5 Kurus lafı koydu bana ! ! Paranın Peşinde Olsaydık Senelerdir ÜSKÜDAR ASKINDAN YANIP TUTUSMAZDIK !!

sinan58_34 27.11.2006 22:29

[B][I]degisik konulara girilmis ama kısaca galatasaray sivasspor macına gelen gonul veren herkese tesekkurlerımızı sunarız macın skoru bzim lehımıze olsa cok daha ıyı olacaktı ama yenmekte var yenilmekte onemlı olan takımımıza ınancımızı kaybetmeyelım [/I][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.11.2006 22:46

[COLOR="Blue"]galata saraya yenilmemiz normal ama hocanın bir eksiğini gördüm bjk ve trabzon karşılaşması sandı açık futbol sergiledi bunu ilk planda yapmaması lazımdı ilk önce rakip takımın analizini yapmak için kapalı oynamalıydı sonra rakip takımı çözdükten sonra açılacaktı bunu akkıllarına getirmedi hoca tez açıldık ve 11 dakkada 2 gol yedik buda herkesin futbolcuların olsun tribünlerdeki yiğidoların bir anda şefkini kırdı bundan sonra b
öyle hatalara düşmeyiz inşallah sıra geldi tribünlere bir tribünde birtane mastro olur yani bir tane şef olur orkestrada şef neyi uygularsa saz gurubuda buna ayak uydurur ama 3 4 tane koro şefi olursa saz grubunun yapacağı bir şey kalmaz çalınan parça boşa gitmiş olur buda böyle olunca tribünlerde her kafadan ses çıkar bunu bilmek lazım [/COLOR]

RECEP_YÜKSEL 27.11.2006 22:51

[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]SANKİ BİZLER SİVASLI DEĞİLİZ, EVET VAY EFENDİM FENER ATKISI, O DA ÜSTÜNDE YAZI OLMAYAN YEDİ YAŞINDAKİ ÇOÇUĞUN BOYNUNDAN ALINIP 16 YAŞINDA BİR GENÇ TARAFINDAN SALLANAN ATKI OLAY OLDU VAY ANAM VAY YA... SİZLER GEÇEN SENE NERDEYDİNİZ ULTRA ASLAN HAFTAYA BURDAYIZ PANKARTI AÇARKEN NİYE BU KADAR YAYGARA YAPMADI ORDA 50 BİN TARAFTAR BİZE KÜFRETTİ HEMDE İSTİKLAL MARŞINDA KARGAŞA ÇIKTI. BİZİ YUHLADILAR YA, ONLARI NİYE KİMSE DİLE GETİRMİYOR, YA TAM SİVASLISINIZDIR YA DEĞİL BEN TAM SİVASLIYIM. DİĞERLERİYLE İŞİM OLMAZ EN AZINDAN. SİVASLA OYNARKEN İŞİM OLMAZ BİLMEM ANLATABİLDİMMİ SİVAS KİMLE OYNARSA OYNASIN BEN SİVAS TRÜBÜNÜNDEYİM VE DİĞER TAKIM KOMBİNESİ CEBİMDE YOK ANLAYANA. BEN ANLAMAM FENERDEN KARTALDAN ASLANDAN HAMSİDEN SİVASA KİM RAKİPSE O DUR BANA UZAK OLAN. TEK AŞKIM SİVASSPOR... BAŞKASI EĞLENCE YALAN[/FONT][/COLOR]

SivasLady 28.11.2006 09:54

[B]GALATASARAY - SIVASSPOR karsilasmasi

[I]CARSAMBA [/I]günü saat [I]00:25 [/I](TSI)
[I]TRT 1[/I] de yayinda

cok gec diyenler icinde

[I]PERSEMBE [/I]günü saat [I]19:00 [/I](TSI)
[I]TRT 3 [/I]de yayinda

kaciranlar bakamayanlar icin güzel bir firsat

[COLOR="BLUE"]MACA GELEN VE TAKIMI DESTEKLEYEN HERKESE COK TESEKKÜRLER[/COLOR]
[/B]

dieforyou7 28.11.2006 12:39

birde tv basında ızleyeıp bakayım stadda bagırmaktan bırsey anlamadım..tesekkur ler..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:58.