![]() |
--->: OLAY MAÇ YENİDEN!
bu karar türk futbolu adına kara bir lekedir.utançtır.ben beşiktaş taraftarıyım ama böyle bir durum karşısında sessiz kalamazdım.bu büyük haksızlıkta yanınızdayım.eminim başka bir çok takım taraftarıda yanınızda olacaktır.
bundan sonra futbolcu dövmek serbest ırkçılık serbest sahaya girmek serbest demektir bu karar. başkanınız Sayın Otyakmaz'ın açıklamalarına tamamen katılıyorum federasyon ts nin tehditlerine boyun eğmiştir.bu büyük skandalın altında kalıcaklardır ve gidiceklerdir mutlaka.Türk futbolunu öldüren bir karar bu. hem dayak ye taciz edil hemde maç tekrarlansın.bu kadar adaletsizlik olmaz.yazıklar olsun diyorum artık uefaya mı şikayet edersiniz bilmiyorum ama bu kararın kesinlikle değiştirilmesi gerekir. bu haklı mücadelenizde yanınızdayız. saygılarımla |
-->: --->: OLAY MAÇ YENİDEN!
[QUOTE=mujde1903;242714]bu karar türk futbolu adına kara bir lekedir.utançtır.ben beşiktaş taraftarıyım ama böyle bir durum karşısında sessiz kalamazdım.bu büyük haksızlıkta yanınızdayım.eminim başka bir çok takım taraftarıda yanınızda olacaktır.
[/QUOTE] Allahıma şükürler olsun ki Tribünde insan bıçaklanıp ölmedi...! |
kusura bakma arkadaşım ben sadece bu hatalı kararda sizlerin yanında olduğumu desteklemek için yazmıştım.çünkü bu kadar türk futbolu açısından utançtır.ayrıca sivasında hakkı yenmiştir.ama böyle bir cevap karşısında başka birşey yazmaya gerek yok.çok başka konulardan bahsetmişsin.
sağlıcakla kalın |
[QUOTE=jakobieen;242716]Allahıma şükürler olsun ki Tribünde insan bıçaklanıp ölmedi...![/QUOTE]
bu karardan sonra o dediğin de olacak merak etme.. |
BU KARARA YATIP KALKIP SÜKÜR EDELIM
BU MACIN TEKRAR OYNATILMASI KARARINA YATIP KALKIP SÜKÜR EDELIM, CÜNKÜ TRABZONSPORLU BASKAN VE YÖNETICILER TFF ÖYLE BIR BASKI UYGULADILAARKI, TFF VE ADi H.U. NERDEYSE KARARI TRABZONSPOR LEHINE SONUCLANDIRACAKLARDI. BU KADAR ADiLiK OLMAZ YA, ADAMLAR BIR TARAFTAN CEZALANDIRIYOR ÖTE YANDAN ÖZÜR NIYETINE KARARI TRABZONSPOR LEHINE VERIYOR.
INSALLAH BU MACI 5-0 KAZANIRIZDA MILLETIN AGZININ PAYINI VERIRIZ. |
-->: OLAY MAÇ YENİDEN!
Bu ulusoy denen sözde federersyon başkanından her türlü melanet beklenir bunlar satılmışlar hak hukuk nedir bilmez olmuşlar allah beterinden saklasın
|
cuma günkü oynanacak olan bursasspor trabzon maçımı izlemenizi tavsiye ederim ben bursadayım tarbzon ve fedorosyon için hazırladığım pankardı açacam teksas lideri selimle görüşdüm. izin aldım küfür olmasın ne getirisen getir asarız dedi ve kulaklarınızda maçı izleyecekler için 58. dakkada telovizyonların sesini birazdaha açmanızı rica edicem.
|
[QUOTE=toprak_gürün;242787]cuma günkü oynanacak olan bursasspor trabzon maçımı izlemenizi tavsiye ederim ben bursadayım tarbzon ve fedorosyon için hazırladığım pankardı açacam teksas lideri selimle görüşdüm. izin aldım küfür olmasın ne getirisen getir asarız dedi ve kulaklarınızda maçı izleyecekler için 58. dakkada telovizyonların sesini birazdaha açmanızı rica edicem.[/QUOTE]
[B][FONT="Verdana"][I] Oynayacaginiz takimin ismini unutmayin..!!!! [COLOR="Green"]Bursaspor[/COLOR] - [COLOR="Red"]TFF [/COLOR] ([COLOR="Blue"]Trabzonspor Futbol Federasyonu[/COLOR] ) Kalbimiz Bursasporla insallah mactan galip gelisiniz Ulusoy müsade ederse...[/I][/FONT][/B] |
[COLOR="red"][B]YETERR ulu''SOYSUZ''DEFOL G[COLOR="Blue"]İT[COLOR="Red"]
SİVASLI UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR] |
ANTİ ULUSOY-ANTİ TRABZON
...HESAB GÖRÜLECEK AZ KALDI... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:47. |