![]() |
Cevap: Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma !
arkadaslar bir sivasspor delisi olarak söylüyorum
oyuncumuza sahip cikalim...yahudiler hakkinda zaman zaman gözleri yasarici hareketler gördük ama her yahudi kötü yahudi degildir...peygamberimiz dünyada 3 tane dil kabul etmistir,hrtiyan dini,islami dini ve yahudi dini...ama yahudileri assaglik olarak taniyoruz kuranimizdan...yinede balili iyi birisidir...kac kere basvurdu türkiye milli takimi icin türk vatandasi olmak istiyor...lütfen baliliye sahip cikalim...madem tff ye mail yazacaksiniz bunlari da yazin...yani olmaz yavv... |
[B]Kahrolsun ısraıl yasasın balılı...
!!![/B] |
galatasaray artık haddini aştı reklam kokan hareketler bunlar.......::
|
hakkimizi arayalim futbolcularimizi hocalarimizi koruyalim onlar bizim icin savasior bizde onlar icin hersey yapalim....
|
Cevap: Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...
[QUOTE=Can Ustunel;469543]Davulcu kardeşim bugüne kadar ben hiç sivassporluyum demedimki bugünden sonra diyim.memleketim sivas tuttuğum takım galatasaray hiç inkar etmedim herzmanda söylerim şuanda bu sitede sadece sivası tutanların sayısı bi elin parmaklarını geçmeyecek kadar illaki farklı bi takımı tutarlar ha dersenki madem gs lisin ne işin var bu sitede ben bu sitenin 2005 yılından beri 200 kişiyken üyesiydim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim sonra 2007 de tekrar giriş yaptım.ama hain değilim hee :) onuda söyliyim şuanda en çok istediğim gs nin değil sivasın hem turkiye kupasını hemde şampiyonluğu alması başka hiç bi isteğim yok[/QUOTE]
tama hocam senin deiğin olsun.ayrıca bu site herkese açıktır lütfen art niyet arama:D sana hayatında başarılar |
[QUOTE=küçük dev;469867]galatasaray artık haddini aştı reklam kokan hareketler bunlar.......::[/QUOTE]bende galatasaray taraftarıyım ama bu yaptıkları affedilecek cinsten değil futbolcularımıza sahip çıkalım.......
|
Balili'ye yapılan bu olayı şiddetle kınıyorum seni seviyoruz pini
Ben Diyarbakır'lıyım Ben Kürtüm Ben Türküm Ben Bayrağımı seviyorum Ben Vatan bölünmez Bu bayrak inmez diyorum |
[QUOTE=rebelife58;469640]aynen katılıyorum daha sivaslı sivassporu tutmazsa biz anadoludan nasıl bekleriz sivası desteklemesini bırakın 3 büyükleri onların devri kapandı.
bundan sonraki yeni 4 büyük şu şekilde SİVAS,TRABZON,KAYSERİ,ANKARA vatana millete hayırlı olsun :D[/QUOTE] HELAL OLSUN BE İŞTE BÖYLE OLACAKSINIZ |
Sahada 4 eylülde'de şimdiden bölücülüğe ayrımcılığa karşı tek yürek olup yarınkı maçta neler söylenmeli diye koşullanmalı şimdiden bence .kimseyi kimseye düşman edemezler sanmayın balili yahudi israilli diye tepkisi sadece gs nin kuyruk acısı siasa karşı hazimsizliği durum bundan ibaret sözde özde değil bu tepkiler emin olun
|
[B]bu şikayet organizasyonunu beşiktaş başlattı hatta siz aynı şikayet mailini bile almışsınız ve hala burda beşiktaşa teşekkür etmek yerine atıp tutanlar var .
tebrikler.anti istanbul diyerek popüler olunmaz antipatik olunur.dost kazanmak önemlidir düşman kazanmak önemli deildir ;)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |