SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BAŞIMIZ SAĞOLSUN! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24565)

pover58 02.04.2009 00:17

Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!

gittin be koca reis alperen başbug keşke şaka olsaydı bir nisan şakası, keşke sen geri gelseydin bişekilde .sen gittin sivas sahipsiz türkiye ve türk dünyası lidersiz kaldı.bu acıya dayanmak çok zor be bizim muhsin...türkiye seni kayıbedince anladı anladı anlamasınada çooook geç kaldı.sivasta anladı sivasta geç kaldı.keşke sen gitmesende belediyeyide kazanmasaydık sen bizim başımızda olsaydın senin varlıgın yeterdi sivaslıya sivas a.artık sivaslı ankarada işi olunca kime gidecek kimden yardım istiyecek.yok be başkan şehit analarına kim para gönderecek yok başkanım yok.kalmadı kimsemiz bırakıp gittin.bu garip şehir şimdi sahipssiz kaldı.allah verdi allah aldı ,sen rahat uyu,mekanın cennet olsun.allah yardımcın olsun.

bornvalı yiğido 02.04.2009 20:49

SAYIN ÇOK DEĞERL BÜYÜĞÜMÜZ VE ÖNEMLİ DEVLET VE DAVA ADAMLARINDAN MERHUM MUHSİN YAZICIOĞLUNU VE ÇOK DEĞERLİ İSMAİL ARKADAŞIMI VE DİĞERLERİNİ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİNDEYİM. HER İKİSİ İLEDE BİREBİR MUHABBETİMİN OLMASI VE RAHMETLİ İSMAİL GÜNEŞ İLE YAKLAŞIK 10 YILDIR BİR ARKADAŞLIĞIMIZIN OLMASI VE BÖYLE ELİM BİR KAZADA KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ VE ARKADAŞLARIMIZIN EKSİKLİĞİNİ KALBİMİZDE EN DERİN YERİNDE YAŞIYORUM .KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN KENDİLERİNE YÜCE ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLELERİNE VE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN.RUHLARI ŞAAD OLSUN.BORNVALI YİĞİDO...

rizesporlular 03.04.2009 10:26

[IMG]http://www.milliocak.com/resim/yaz%C4%B1c%C4%B1o%C4%9Flu46898.jpg[/IMG]

[B]Alperenim Can Ruhum

Gençliğini aldılar, bin yalanla Mamak'ta
Ardından mapushane, zindanlar ağlamakta

Can ruhunu süzerken ince kar taneleri
Dua ile sulandı açan gül goncaları

Dondurdular yiğidim üşüdüm dedikçe sen
Bıraktın gönlümüze kızıl gülden bir desen

Selvi,selvi yürekde yeşillendi bağların
Sızısıyla sarsıldı dorukları dağların

Sonsuzluğun peşine takıldığın yolları
Birleştirdi sonsuza Alperenin kolları

Gözlerin kaydı yana, uzandın asırlara
Can ruhumu vurdular kapandım hasırlara

Dergâhında milyonlar sana doğru koşmakta
Yarım kalan şarkılar sonsuza ulaşmakta

RİZELİ ALPEREN[/B]

mucahit_58 03.04.2009 12:42

basimiz sagolsun sivas... Hem buyuk bir insani hem koyu bir sivassporlu yigidoyu kaybettik basimiz sagolsun..

sariyolak 04.04.2009 07:49

böyle bir başkan herzaman yetişmez,allah onu bizden daha çok seviyormuş.muhsin başkanımıza ve arkadaşlarına allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

sariyolak 04.04.2009 07:56

muhsin başkanımıza yakın olan diğer çalışma arkadaşlarına biraz sitemliyim.
çünki muhsin başkanımızı sağlığında yeterince ne kadar iyiliksever bir insan olduğunu,fakir fukara dostu ve herzaman düşkün insanlara önem verdiğini malesef o aramızdan ayrıldıktan sonra ballandıra ballandıra televizyonlarda anlattılar.bunları sağlığında anlatsalardı bilmeyen insanlar bilinçlenirdi belki başbakan bile olurdu.ama geç kaldılar,bundan sonra ne kadar anlatsalarda o artık hakkın rahmetine kavuştu.mekanı cennet olsun.

sariyolak 04.04.2009 08:01

ben izmirde yaşıyorum,bedenim gurbette olsada ruhum hep vatanımda birgün mutlaka taşınıp döneceğim.muhsin başkanımıza vefa borcunu gösterdikleri için ve sivaslıların ne kadar milliyetçi bir insanlar olduğunu bütün türkiyeye gösterdiler.ölürüm ben sivasım için memleketim için ve insanları için.

Borte Tarkan 04.04.2009 17:27

Muhsin Baskan sen gittin hayatin hicbir tadi tuzu kalmadi.Sen baskahramanimizdin;sen Sivasin lideriydin.Seni cenazelerde gormeye alismistik kabrin icinde degil.Bizden sonra olmeliydin baskanim.

kocayusuf58 04.04.2009 19:51

acı kabımız için başımız saolsun.

hursit0658 04.04.2009 21:24

Allah rahmet etsin mekanları cennet komşuları peygamber efendimiz(SAV) olsun ölmeden önce bukadar değer verilse herşey farklı olurdu ne yazıkki öldükten sonra değerleri anlaşıldı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:26.