![]() |
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
BOZ_KURT_1453 Nickli Üyeden Alıntı
Ben sana teşekkür ediyorum niyemi benim bilmediğimi bildiğin için Rüştü sessiz duruyor çünkü onun yazacak kalemi çok bizimde geçmişten bu güne burdaki yazılarımız çok kendisinin övdüğümüzde anında teşekür ve yorum yazanlar bir anda nasıl değiştiler diye kimse kendine çuval dızını batırmaz ise o zaman burda bi sorun var demekki, 50 bin üyesi olan sitede sağlam bir grup oluşmamışsa acaba burda bi yanlışlık yokmu otorup bunu konuşmuyorsunuz SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM, SÖZDE DEĞİL TRİBÜNDE, SÖZDE DEĞİL DEPLASMANDA, SANALDA DEĞİL GERÇEKTEYİM, YANİ SİVASSPOR'U ÇIKARLARIM İÇİN DEĞİL SİVASLI OLDUĞUM İÇİN SEVİYORUM, Burda laf yarışı yapmak için değil gerçekten Sevda SİVASSPORSA Karşılık olmaz Sevsdanın karşılığı olmaz Sevdanın kazancı olmaz SİVASSPOR için sorun yaratılmaz bunları düşün benim yazım çirkinlik değil size ters düşenler çirkin sizin fikrinizde olanlar güzel! [QUOTE=Örükcülü;632701]Gardaş birde onu çıkarttınız, Tribünde Sivas'lıyız Sanal da değil diye falan.. Bizler Sivas dışında olduğumuz için sizler gibi Sivas 4 Eylül Stadında çok fazla boy gösteremiyoruz ama kulübe katkımız olsun diye her sene kombinemi alıyorum, İstanbul, Ankara, Bursa ve hatta İzmir ve Antalya'da maçlarını kaçırmıyorum. Sizler belki gitmemişsinizdir ama ben Lig-A'da iken Sakarya'da, Muğla'da, Aydın'da maçlarına gittim. Şimdi bu sanal alem kralcılığını bilip bilmeden kimse konuşmasın. Ben hem maddi, hem manevi, hem bilet, hem sevda olarak Sivasspor'a ve kulübe herşeyimi vermeye hazırım. Bu siteyi de seviyorum çünkü samimiyet var, sıcak bir ortam var, aktif bir site, burada yazanlar adeta akraba gibi oldu. Kulübe ve yönetime yakışmayan 1-2 kişi çıktı ortalığı karıştırdı, bizi birbirimize düşürdü. Bu sitenin adı değişebilir,adını büyük sevdamız SİVASSPOR Kulübüne iade edebilirler ama biz başka isim altında yine aynı heyecanla devam edeceğiz. Yine birbirimizi seveceğiz.[/QUOTE] [B]YA SEN İSMİNİ YAZDA Bİ BAKALIM KİMSİN BEN YAZAMA GEREK YOK BENİ MODLARA SOR ONLAR SANA SÖYLET EĞER DEDİĞİN O MAÇLARA GELDİYSEN BENİ ÇOK İYİ TANIRSIN VE MUHAKAK Bİ RESİM ATARSIN EDEBİYAT YAPMIYACAĞIM [U]NAMI DİĞER ZARALIX1968[/U][/B] |
[QUOTE=BOZ_KURT_1453;632703]
[B]YA SEN İSMİNİ YAZDA Bİ BAKALIM KİMSİN BEN YAZAMA GEREK YOK BENİ MODLARA SOR ONLAR SANA SÖYLET EĞER DEDİĞİN O MAÇLARA GELDİYSEN BENİ ÇOK İYİ TANIRSIN VE MUHAKAK Bİ RESİM ATARSIN EDEBİYAT YAPMIYACAĞIM [U]NAMI DİĞER ZARALIX1968[/U][/B][/QUOTE] [B][I]Modlar gerekli cevabı yüz yüze vermenin daha ahlaklı, şerefli, haysiyetli ve uygun olduğunu düşünüyor. Yönetimimizin ortak kararı bu konuda üyelerle ikili dialoğa girmeden görüşleri not almak yönündedir. Susuyorsak gerekli açıklamayı ilk sayfada verdiğimizdendir. Bu, köydeki taşların bağlandığı manasına gelmez. Not: Lütfen alıntı yapıp demogoji yoluna gitmeyin, buna izin verilmeyecektir. [/I][/B] |
[B]Bozkurt;[/B]
Bir sen misin Sivasspor sevdalısı.Bir sen misin maça gidip bağıran,lisanslı ürün alan,desteğini esirgemeyen,deplasmanlara giden?Siz kendinizi Sivasspor'un sahibi mi sanıyorusunuz? |
Bozkurt insanı, şunu çok iyi bil kafana kazı;
-Sivasspor, ömrünü tribünde Sivasspor peeşinde geçirmiş vefakar insanındır, -Sivasspor, hayatında hiç maça gitmemiş ama kırmızı beyaza sırf memleketinin takımı olduğu için sempatiyle bakan insanındır, -Sivasspor, gurbette yaşayıp, futboldan zerre anlamayan, ama memleket hasretiyle Sivassporlu olduğunu söyleyen insanındır, -Sivasspor, her yıl bir kaç forma ve Sivasspor ürünü alan insanındır, -Sivasspor, kırk yıllık ömründe sadece bir kez Sivasspor kaşkolü almış insanındır, -Sivasspor, hayatında Sivasspor'a tekk kuruş parası nasip olmamış, bir kaç kez kapıdan bir şekilde bedava girmiş maç izlemiş ve ona sevinmiş olan insanındır, -Sivasspor, takımın peşinde taa üçüncü liglerden beri şehir şehir koşan insanındır, -Sivasspor, takımının hiç maçına gitmemiş ama arada bir radyodan maçını dinlemiş ve galibiyete sevinmiş insanındır, -Sivasspor, tribünde boğazını patlatan insanındır, -Sivasspor, tribünde çekirdek çitleten, tezahürat yapmasını bilmeyen, bilse bile takımını sessiz sakin izlemekten daha çok zevk alan insanındır, -Sivasspor, Sivasspor'a zerre kadar sevgi ve sempati duyan bütün insanlarındır. Şimdi Bozkurt insanı, sen kim oluyorsunda insanların taraftarlığını, samimiyetini, Sivasspor sevgisini kendi kafanda ölçüp biçip sınıflandırıyorsun? Bunu yapmaya hakkın yok! Çünkü sen de yukarıdaki kategorilerden birisine giriyorsun ve kimseye kendi bildiklerini dikte edemezsin! Sen kimsin ki dikte edesin, kim? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:45. |