![]() |
Cevap: Sözleşmesi Bitenler
[B]devre arasında yarım kalan operasyon sezonun bitmesiyle tamamlanacak arkadaşlar rahat olun...bu yıl özellikle yerli transferin biraz daha ön planda olacağı yıl olacak..yabancı transferde devre arasındaki aşırı bir hareketlilik olacağını tahmin etmiyorum...ayrıca yabancı transferi eldeki yabancıalrın durumuna ve Rıza hocanın raporuna göre şekillenecek...Son günlerde adı geçen Faty transferinin ekstra bir durum çıkmazsa gerçekleşme olasılığı yüksek...Tahminimce sezon daha bitmeden yani ligde kaldığımız garanti olduktan sonra görüşmelere başlanılan futbolcular da var...Rıza Hocayla sözleşmenin uzatılması transferlerin olumlu ve erken bitme ihitmalini de arttıracaktır...[/B]
|
Hayalkafe iyi paralara futbolcu satmak da iyi bir transfer örneğidir. Yanılıyor muyum ?
Erman'a 1,5 milyon dolar verilse satılması fena olmaz bence. Bakın bunu zamanında Kayseri çok iyi uyguladı. |
Abdurrahman yeniden iyi işler yapıcaktır ve Kamenar sadece 1 maç oynadı güven vermedi ama gönderilmesi ne kadar doğru bilmiyorum ama geri kalanlar gönderilmeli zaten Kamanan çoktan gitti.
|
[QUOTE=HAYALKAFE;717781][B]devre arasında yarım kalan operasyon sezonun bitmesiyle tamamlanacak arkadaşlar rahat olun...bu yıl özellikle yerli transferin biraz daha ön planda olacağı yıl olacak..yabancı transferde devre arasındaki aşırı bir hareketlilik olacağını tahmin etmiyorum...ayrıca yabancı transferi eldeki yabancıalrın durumuna ve Rıza hocanın raporuna göre şekillenecek...Son günlerde adı geçen Faty transferinin ekstra bir durum çıkmazsa gerçekleşme olasılığı yüksek...Tahminimce sezon daha bitmeden yani ligde kaldığımız garanti olduktan sonra görüşmelere başlanılan futbolcular da var...Rıza Hocayla sözleşmenin uzatılması transferlerin olumlu ve erken bitme ihitmalini de arttıracaktır...[/B][/QUOTE]
Hocam sende yine haberler var. :D Transfer konusundaki gelişmeleri dört gözle senden bekliyoruz. |
hiçbiriyle sözleşme yenilemeye gerek yok yollayalım gitsin
|
[B]bence sedat yine sivassporu hak ediyor adam hem golcu hemde defans saglam yani apoda kalir [/B]
|
Kamanan ve Lubos Kamaner´in kulüple iliskileri kesildi.Digerlerininde Alisan Seker disinda hepsi gönderilmeli.
|
Uğur Kavuk sivassporumuzdaki süresini tamamladı, daha Uğur Kavukla devam edilmemesi gerek.
|
Biraz da ben aldığım yeni duyumları aktarayım...Sedat gazetecilerle vedalaşmış arkadaşlar,hakkınızı helal edin demiş;Mersin İ.Y. ile anlaştığına dair haberler var...Takımda büyük bir revizyon olacağı söyleniyor;Gönderilecekler arasında M. Sözgelmez,M. Yıldız,Uğur,Sedat,Abdurrahman gibi devrini tamamlamış oyuncuların adı geçiyor...Bilhassa gurbetçi oyuncuların adı bizim takımla geçiyor..Adı geçen Oyunculardan bazıları Ümit milli takımızda izlediğimiz o maçta 8 numara oynayan sol ayaklı oyuncu B.Leverkusen li Burak Kaplan ve Ümit milli maçta 2. yarı oyuna giren Gurbetçi santrafor;Sefa Yılmaz,Duisburg'da oynuyor..Rıza hocanın çok sayıda gurbetçi oyuncuyu izlettiğini biliyoruz..Yabancı oyuncu olarak da Faty hariç kaç tane alınacağı eldekilerin gönderilmesine bağlıymış..Yine de Forvete 1 tane orta sahaya da oyun kurucu olarak 1 tane ve 1 de kaleci düşünüldüğünü duydum..Bank Asya dan da yıl içinde takip edilen bazı oyuncuların alınması düşünülüyormuş..Toplam olarak 8- 9 tane yerli ve yabancı oyuncunun alınacağı da duyumlar arasında..Bakalım söylenenlerden kaç tanesi gerçekleşecek..İnşallah istenen oyuncular alınarak sivasspor çok iyi transferler yapar..
|
[QUOTE=HAYALKAFE;717781][B]devre arasında yarım kalan operasyon sezonun bitmesiyle tamamlanacak arkadaşlar rahat olun...bu yıl özellikle yerli transferin biraz daha ön planda olacağı yıl olacak..yabancı transferde devre arasındaki aşırı bir hareketlilik olacağını tahmin etmiyorum...ayrıca yabancı transferi eldeki yabancıalrın durumuna ve Rıza hocanın raporuna göre şekillenecek...Son günlerde adı geçen Faty transferinin ekstra bir durum çıkmazsa gerçekleşme olasılığı yüksek...Tahminimce sezon daha bitmeden yani ligde kaldığımız garanti olduktan sonra görüşmelere başlanılan futbolcular da var...Rıza Hocayla sözleşmenin uzatılması transferlerin olumlu ve erken bitme ihitmalini de arttıracaktır...[/B][/QUOTE]
Hocam bundan sonra bütün alıcılarımızı sana çevirdik en doğru ve en hızlı bilgileri ulaştıran sensin ne de olsa. Heyecanla bekliyoruz. :):):) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12. |