![]() |
Cevap: Transfer-2014
Eger deivid gelirse 1. Forvet olarak alindi diyebiliriz ki hal bu olursa utakadan fazla bi katki saglayabilecegini dusunmuyorum cunku oda 2. Forvet olabilir genelde zaten sag acikta oynuyodu fb de. Umarim gerceklesmez.olursada insallah hayirli olur.
|
[QUOTE=GokhanTurna;894978]İnşallah yanlış duymuşsundur Kasım. Deivid bu takıma kesinlikle çözüm olamaz.[/QUOTE]
Takımın en sıkıntılı mevkilerinden biri forvet hattı. Son vuruşları iyi, kaliteli bir forvet lazım bize. Deivid ligimize yabancı değil, FB'deyken de güzel goller attı ama yaşı ilerledi formunda düşüş var mıdır takıma ne kadar katkı sağlar orasını kestiremiyorum. |
[B]Dün programda carlosun söylediklerinden çıkarımlarım Carlos topu yönetime ve başkana atmış bizimkilerde para konusunda anlaşabildiklerini getiriyor ve bu yüzden son güne kadar yine bekleyeceğiz gibi görünüyor bizimkiler pazarlıkta geçen senelerde olduğu gibi inatçı ve haklılarda bu paralar kolay ele geçmiyor umarım en hayırlısı olur hakkımızda ve takımımızda yönetimimize güvenimiz sonsuz bizlerede sabırla beklemek düşüyor artık..[/B]
|
yaşı ilermiiş olmasına rağmen cinconyo tuttu amma david tutup tutmayacağı belli değil hepsi tutacak diye birşey yok genç süratli ayaklarına hakim kaliteli bir transfer olsa daha iyi olur.
|
3 şubat saat 24 de transferlerimiz gelecek ona göre ayarlıyalım kendimizi .....
|
Artik 3 Subat Pazatesi saat 23:59'da transferi yapariz
heyecan olsun diye boyle yapiyor herhalde yonetim :D |
Beklemek baska care yok, eminim herkes cok calisiyor en iyisini ketirmeye ama iste bu kadar kolay da degil malesef. Ara transfer zaten sans isi ama
Lua Lua yi alabilirdik, simdi Rize kapti onu. |
Bosu bosuna buraya yorum yapmayin.
Eger bir Transfer haberi varsa yazin bu ne ya. Konunun adi Transfer 2014 yapilan yorumlara bakin. |
[QUOTE=Dua;895008]Bosu bosuna buraya yorum yapmayin.
Eger bir Transfer haberi varsa yazin bu ne ya. Konunun adi Transfer 2014 yapilan yorumlara bakin.[/QUOTE] hayirdir kardes buranin muduru sen misin? burasi bir forum sitesi isteyen istedigini yazar bir sikintin varsa site yoneticilerinw bildirirsin ama buradan insanlara oyle konusamazsin |
[QUOTE=sawyer5892;895031]hayirdir kardes buranin muduru sen misin? burasi bir forum sitesi isteyen istedigini yazar bir sikintin varsa site yoneticilerinw bildirirsin ama buradan insanlara oyle konusamazsin[/QUOTE]
Dogubey ne güzel bir Konu acmis ve yapilacak veya yapilmis Transferleri yaziyor. Bizde burayi takip ediyoz acaba kimi Transfer ettik diye. O kadar cok bos seyler yaziliyorki Transferle ilgisi olmayan. Haklisin ben buranin Müdürü degilim, beni anlayacaginida zannetmiyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:01. |