SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

heartless58 28.07.2014 23:42

Cevap: Transfer Dosyası

Kadir bekmezci sivassporun son 3-4 sezonda oldugu gibi en vazgecilmez oyuncularindan.Kadirin verdigi katkiyi baska bir yerli oyuncudan alamayiz.sivassporun resmen dinamosudur, oyunu acmasi ve top kesebilmesi bulunmaz nimettir...adem kocak burhanla gayet iyi anlasiyor ve 30 40 metreye attigi paslarla skora direk etki ediyor.bu iki oyuncuda hic bir sikinti gormuyorum.3. Oyuncu kim butun mesele o.

Sivasli010 29.07.2014 00:41

[QUOTE=heartless58;915748]Kadir bekmezci sivassporun son 3-4 sezonda oldugu gibi en vazgecilmez oyuncularindan.Kadirin verdigi katkiyi baska bir yerli oyuncudan alamayiz.sivassporun resmen dinamosudur, oyunu acmasi ve top kesebilmesi bulunmaz nimettir...adem kocak burhanla gayet iyi anlasiyor ve 30 40 metreye attigi paslarla skora direk etki ediyor.bu iki oyuncuda hic bir sikinti gormuyorum.3. Oyuncu kim butun mesele o.[/QUOTE]

Abi kesinlikle katilmiyiorum, senin dedigin gibi tercubeli olsaydi okadar kolay top kaptirmaslardi. Bizim yedimiz gollere bak 50% ademin ve kaderin becereksizlinden kaynaklaniyior. Benim gorusum budur: kadir ve adem ilk 5e oynayan takima gore cok zayiflar.

heartless58 29.07.2014 01:22

[QUOTE=Sivasli010;915755]Abi kesinlikle katilmiyiorum, senin dedigin gibi tercubeli olsaydi okadar kolay top kaptirmaslardi. Bizim yedimiz gollere bak 50% ademin ve kaderin becereksizlinden kaynaklaniyior. Benim gorusum budur: kadir ve adem ilk 5e oynayan takima gore cok zayiflar.[/QUOTE]

Kadir ve adem o topları kaptırmasa zaten xavi ve iniesta nın yerinde oynuyor olurlardı kardeşim.Anadolu kulüplerin hepsi bayıla bayıla alır bu iki adamı.Özellikle kadir bekmezci gibi bir adamı.cezalı oldugu maçları oturup izledik hep beraber top cıkaramadık....iyi bayramlar...

Has Sivas`li 29.07.2014 06:11

[QUOTE=heartless58;915757]Kadir ve adem o topları kaptırmasa zaten xavi ve iniesta nın yerinde oynuyor olurlardı kardeşim.Anadolu kulüplerin hepsi bayıla bayıla alır bu iki adamı.Özellikle kadir bekmezci gibi bir adamı.cezalı oldugu maçları oturup izledik hep beraber top cıkaramadık....iyi bayramlar...[/QUOTE]

[B]Aynen katiliyorum. Süper Lig`de Kadir kaptandan daha iyi orta saha oyuncusu bir elin parmaklarindan azdir (Emre, Selcuk inan...), bu benim Futbol görüsüm![/B]

umitfidan 29.07.2014 12:51

[QUOTE=by_romantic;915739]Ronaldinho boşta carlos bi çılgınlık yapıp getirmesin sivasa :-D[/QUOTE]

- Geçen hafta carlos ve deco görüştü, ronaldinho onunla ilgili bir konudan takımdan ayrılıyor
- Menejeri Türkiyede oynayabilir diyor gelecek sezon için
- Carlosun istediği pozisyonlarda oynayabiliyor

Her şey seninle aynı şeyleri düşünmemize sebep oluyor ama sonra bizim yönetimin transfer politikasını düşünüp rüyadan uyanıyoruz :)

AvRuPaNiNKrALi58 29.07.2014 13:12

[QUOTE=umitfidan;915770]- Geçen hafta carlos ve deco görüştü, ronaldinho onunla ilgili bir konudan takımdan ayrılıyor
- Menejeri Türkiyede oynayabilir diyor gelecek sezon için
- Carlosun istediği pozisyonlarda oynayabiliyor

Her şey seninle aynı şeyleri düşünmemize sebep oluyor ama sonra bizim yönetimin transfer politikasını düşünüp rüyadan uyanıyoruz :)[/QUOTE]

Ah be abicim aynen benimde kafamdan bütün uyusan noktalar geciyor...

Besiktas felan deniliyor ama hayirlisi.. Yalcin icinde Besiktas deniliyordu adam geldi bizimle görüstü.. Aynisi Insallah bu sefer yine olur ve bu sefer eminim anlasiriz oyuncuyla bi sekilde..

Düsünsenize Ronaldinho Sivasspor formasi ile..

Hayali bile bi bambaska ya..

umitfidan 29.07.2014 13:19

[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;915771]Ah be abicim aynen benimde kafamdan bütün uyusan noktalar geciyor...

Besiktas felan deniliyor ama hayirlisi.. Yalcin icinde Besiktas deniliyordu adam geldi bizimle görüstü.. Aynisi Insallah bu sefer yine olur ve bu sefer eminim anlasiriz oyuncuyla bi sekilde..

Düsünsenize Ronaldinho Sivasspor formasi ile..

Hayali bile bi bambaska ya..[/QUOTE]

beşiktaş zaten bir 10 numara ile anlaşmak üzere, trabzona önermişler teknik drektörleri istememiş. FB ve GS'nin zaten var 10 numaraları, Süperligde hangi takım ilgileniyor gerçekten merak ediyorum.
Deco'nun carlos'un yardımcısı olacağı yönünde haberlerde görmüştüm, yeni stat yeni yıldız derler bakarsınız çıkmadık candan umut kesilmez.

AvRuPaNiNKrALi58 29.07.2014 13:45

[QUOTE=umitfidan;915772]beşiktaş zaten bir 10 numara ile anlaşmak üzere, trabzona önermişler teknik drektörleri istememiş. FB ve GS'nin zaten var 10 numaraları, Süperligde hangi takım ilgileniyor gerçekten merak ediyorum.
Deco'nun carlos'un yardımcısı olacağı yönünde haberlerde görmüştüm, yeni stat yeni yıldız derler bakarsınız çıkmadık candan umut kesilmez.[/QUOTE]

Aynen öyle abi.. suan bize hayal gibi gözüksede, az da olsa olma ihtimali var...

dedigin gibi Deco yardimci olarak gelirde, yeni stada yakisir bir dünya futbolcusu getirilirse sasirmamak lazim...

Allah´tan hayirlisini diliyelim... Su güzel taraftarin gönlü olur umarim!

by_romantic 29.07.2014 15:44

Deco galiba seneye carlos Sivas'ta kalırsa oda avrupa ya gidip gitmemize bağlı bence, yani Avrupaya gidersek deco seneye gelir sivasa o zamanda yeni stad avrupa yönetimin istekli olması seneye çok yıldız izleyebilirsiniz belki

Tunahan Samyeli 29.07.2014 21:05

Bence dediğiniz gibi Carlos Getirebilir Ronaldinho ve ikna olursa iş sadece parasal konuya kalır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47.