![]() |
Tanışalım Kaynaşalım
Merhaba ArkadaşLar Ben Yusuf Ziya Kip Sivas Kangal lıyım... Ya Sizler?
|
--->: HOŞGELDİNİZ...
yeni arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz umarım ii vakit geçirirsiniz
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
................................................................
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
[B]bir aslan miyav demiş küçük kanarya kükremiş :) A.E.O aslan parçası :D[/B][QUOTE=aslansivasli;135138]Bu site gerçektende insanı kendine baglıyor. yeni üye olanların pişman olmuycagndan eminim çünkü ben keşke daha önce üye olsaydım diye düşünüyorum.umarım seversiniz siteyi ve bizleri.
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ[/QUOTE] |
BATMAN YARASALARI
Petrol Kent Batman'dan Petrolspor taraftarları olarak (batman yarasaları) Süper lig'de Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.
|
-->: BATMAN YARASALARI
[QUOTE=batcell;283476]Petrol Kent Batman'dan Petrolspor taraftarları olarak (batman yarasaları) Süper lig'de Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.[/QUOTE]
[B] Biz de Tesekkur Ederiz. Sivasspor umzun arkasinda ciddi bir anadolu Destegi olusmaya basladi bunu gormek cok guzel... Bir zamanlar 2. lig 5. grup da oynardik batman petrol spor la sivassporun en zorlandigi senelerdi hatta ligde kalmayi bir Adiyamanspor maciyla kurtarmistik.. O sene Batman petrol kume dusmustu... Size de musabakalarinizda basarilar. Centilmen yaklasiminiz icin tesekkurler...[/B] |
--->: BATMAN YARASALARI
[QUOTE=batcell;283476]Petrol Kent Batman'dan Petrolspor taraftarları olarak (batman yarasaları) Süper lig'de Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.[/QUOTE]
bütün batmanlırara sivastan,yiğidolardan selamlar,güzel temennileri için tüm yiğidolar nezninde şahsım adına teşekkürlerimi sunarım,sizlerinde ALLAH(C.C) gönlünüze göre verir inşallah. |
MARDİN DEN SELAMLAR....
BEN BİR MARDİNLİ VE FENERBAHÇELİ OLARAK.SİVASSPOR U TEBRİK EDER.BAŞARILARININ DEVAM ETMESİ DİLEĞİYLE.
|
-->: MARDİN DEN SELAMLAR....
[B]Güzel temennilerin için teşekkürler,İnşaAllah süperlig bu yıl Anadoludan bir şampiyon ağırlayacak.
Mardinspora başarılar![/B] |
--->: BATMAN YARASALARI
eyvallah gardaş iyi dilekleriniz için sivaSSpor sivasın ve sivaslının değil ANADOLUNUN takımıdır.. hepinizin desteklerini görmek bizi dahada gururlandırıyor.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02. |