![]() |
|
--->: KİM BU GECE KUŞLARI???
[QUOTE=Uzun;396343]hiç bir şekilde ayrımcılık yok yani. Herkes ne haklara sahipse bende onlara sahibim yanı. süpermiş[/QUOTE]
[B]Aynen öyle.... Tek şart Sivaslı gibi davranıp seviyeyi düşürmemek ahlak sınırlarını zorlamamak... Yeni üyeliğinizi tebrik ediyor bu siteden Sivas kokusu, Resimleri ve haberleri takip edebilirsiniz. Yakınlarınızı da bu sitenin varlığından haberdar ederek ücretsiz üye olmalarını sağlayabilirsiniz[/B] |
[QUOTE=Rallim58;396350][B]Aynen öyle....
Tek şart Sivaslı gibi davranıp seviyeyi düşürmemek ahlak sınırlarını zorlamamak... Yeni üyeliğinizi tebrik ediyor bu siteden Sivas kokusu, Resimleri ve haberleri takip edebilirsiniz. Yakınlarınızı da bu sitenin varlığından haberdar ederek ücretsiz üye olmalarını sağlayabilirsiniz[/B][/QUOTE] Ah ah keşke yakınımda sivaslılar olsaydı. Kaldım ecnebilerin içinde. Geri dönüşümde çok zor artık. |
[QUOTE=Uzun;396329]katılım daha çok olsun ama. Ben size Paristen bahsediyim. Siz bana güzel memleketimden baahsedin. Çok özledim vallahi 4 senedir gelemiyorum.[/QUOTE]sivasta gelişme var abi dahada güzelleşiyor istasyon caddesi atatürk caddesi kaldırımlar ve lambalar çok modern oldu meydandaki havuz değişti oda modern oldu istasyon caddesindeki kaldırımlara reklam monitörleri kondu yani ayağımızın altında televizyonlar var gökmedrese çifte minare cıbıllar parkı yenileniyor paşabahçe daha modern oldu boğaz köprüsü bile koydular mısmılırmak aksu oldu güzelleştirdiler içinde kayık falan etrafı dinlenme park yeri yani şehrimiz belediyemiz sayesinde modern bir şehir oluyor çalışmalar devam ediyor istersen sivas belediyesinin sitesinden resimlere bakabilirsin
|
verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum
|
[QUOTE=Uzun;396369]verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum[/QUOTE]bişey değil abi sağol.....................
|
çok güzel oldu hayırlı olsunda orayı kullanmak lazım temiz tutup bir dahaki gittiğinde kendi bile şaşırtmalı yoksa güzellik beş para eder sonunda yani sahip çıkmalıyız diyorum
|
-->: KİM BU GECE KUŞLARI???
XXCakir58, Abdullah Akın, AhMeTTuRaN90, astaravisa, besyo_cu, Dark Force, djserseriaşık, duman58, edebiyatisyen, eldimi, erkand486, erol_58, EsEs2626, firath, furky.b, hasantuan, Huseyin_34_58, idhem, lasgedap, merkez_emre, newjersey, pala_ökkeş, Rallim58, SempaticH, tonuslu_58, Uzun, yigido_furkan, _DeReBeYi_
Benlen suan 29 kisi online. Yeni üyemiz ise 58gazi58. Hosgelmis, insallah eglenir. Suan ALmanya saati 00:27. |
01: *zarali*
02: ahmetbaba 03: AhMeTTuRaN90 04: badboysefaa 05: Dark Force 06: duman58 07: excellent58 08: f.torres 09: Fatih Bayrak 10: karakus fikret 11: kobe_bryant_58 12: noname87 13: PACHTEN_YIGIDO 14: pala_ökkeş 15: PSyCHo 16: Rallim58 17: yigido Atilla 18: yigidoss 19: yigiter187 |
Şuanda 28 misafir ve 18 üye bağlı
-------------------------------------------------------------------------------- 01: ahmetbaba 02: AhMeTTuRaN90 03: badboysefaa 04: Dark Force 05: duman58 06: excellent58 07: f.torres 08: Fatih Bayrak 09: karakus fikret 10: kobe_bryant_58 11: noname87 12: PACHTEN_YIGIDO 13: pala_ökkeş 14: PSyCHo 15: Rallim58 16: yigido Atilla 17: yigidoss 18: yigiter187 |
[B]Şuanda 12 misafir ve 13 üye bağlı
-------------------------------------------------------------------------------- 01: AhMeTTuRaN90 02: badboysefaa 03: Dark Force 04: duman[COLOR="Red"]58[/COLOR] 05: Fatih Bayrak 06: Hemşehrim.[COLOR="red"]58[/COLOR] 07: pala_ökkeş 08: PSyCHo [COLOR="red"]09: Rallim58[/COLOR] 10: [COLOR="red"]sivas[/COLOR]soldier 11: yigido Atilla 12: yigidoss 13: Zarali89 Gece kuşu değil gece nöbetçileri olduk adeta. Hayırlı geceler benden bu kadar[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:52. |
|