![]() |
Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Bugün tv. de Mersin maçı vardı...Spiker stat konusuna parmak bastı;bu konuda bilgi verdi..Dün bir bakanımız Mersin'deymiş..B<akanımız Mersin'e Akdeniz Oyunları için Stat,spor salonu,Atletizm salonu,Yüme havuzu,tenis kortu v.b. tesislerin yapılacğını bir kez daha vurgulamış ve sıkı durun bir de rakam vermiş..Bakanın söylediği rakam 500 TRİLYON TL..Yani Mersin aynı Erzurum örneğinde olduğu gibi büyük bir yatırım yapılacakmış..Erzurum'a 600 TRİLYON luk yatırım yspılmıştı..Şimdi de Mersin'e 600 TRİLYONLUK yastırım yapılacakış..Stat kapasitesi de 33-35 bin olacakmış..SİVAS'a 100 TRİLYON luk yatırıma büyük yatırım diyenler bu yazıyı dikkatli okusun...
|
Mersin'i ziyaret eden bakanımız Mersinlilere 500 Trilyonluk yatırımın müjdesini vermiş..Mersin de yapılacak Akdeniz oyunları için MERSİN'E 500 TRİLYON YATIRIM YAPILACAKMIŞ..Stat kapasitesi 33 bin olacakmış..Ayrıca spor salonu,Atletizm stadı,yüzme havuzu,tenis kortu ve diğer tesisler için bu para haracanacak..Erzurum a da 600 trilyonluk yatırım yapılmıştı..Bize yapılacak 100 Trilyonluk tesislere büyük,süper yatırım diyenler bu yazıyı mutlaka okusun..
|
[QUOTE=eyuphulagu;710865]Mersin'i ziyaret eden bakanımız Mersinlilere 500 Trilyonluk yatırımın müjdesini vermiş..Mersin de yapılacak Akdeniz oyunları için MERSİN'E 500 TRİLYON YATIRIM YAPILACAKMIŞ..Stat kapasitesi 33 bin olacakmış..Ayrıca spor salonu,Atletizm stadı,yüzme havuzu,tenis kortu ve diğer tesisler için bu para haracanacak..Erzurum a da 600 trilyonluk yatırım yapılmıştı..Bize yapılacak 100 Trilyonluk tesislere büyük,süper yatırım diyenler bu yazıyı mutlaka okusun..[/QUOTE]
Bu konuda cok hassas ve hatta yapilan bu haksizligi kabul etmeyen biri olarak bügüne kadar cesitli vesilelerle bu stadyum hususunda yazilarini okuyorum ve taktirle karsiliyorum.Bugüne kadar Sivas yazili ve görsel basindan ,Sivas´a yapilmasi düsünülen 25000 kisilik sayiya karsi cikan birine ben rastlamadim .Sanayi ve ticaret odasi sessiz ,valilik sessiz ve hatta SIVASSPOR yönetimi sessiz.Öyleki Mecnun baskan kapasiteye itiraz etmedigi gibi öngörülen miktardan memnun.Durum böyle oluncada siyasilerin ekmeklerine yag sürüyorlar.Bu stadyum isinin sadece siyasi boyutu var.Bir iktidar degisikligi stadyum islerini zaten her sehirde sona erdirir,Mersin disinda.Imza kampanyasi dahi göstermistirki Sivas´li bu ise nedense yeterli ilgiyi göstermedi,suandaki altin degerindeki stadyum alanini ve kapali spor salonunu bedavaya alip,bu isten resmen kar eldeetmek istiyorlar.Yogurdun kaymagi meselesi. |
[B]yapmasınlar kardeşim haziranın 12 sinde secim var görürler o zaman[/B]
|
stadyum meselesi sivas için olmak veya olmamak meselesidir.
ya kapasitesi 30,000'in üzerinde bir stadyum yaptırıp başta sportifalan olmak üzere ekonomik, sosyal ve psikolojik olarak kayseri, konya, mersin, antalya, malatya vb illerle aynı kategoride olduğumuzu kabullenip başkalarına da kabul ettireceğiz. ya da kuzu gibi bize verileni alarak artık ilçeleri köye, şehir merkezi de kasabaya dönen bir şehir olarak anadolunun tarih sahnesinden bir adım daha geri çekileceğiz. olmak ya da olmamak! sivaslı seçimde oyunu birilerini cezalandırmak için kullanmalı! bakın hükumet kendisine oy vermeyen izmir, mersin, antalya, diyarbakır gibi şehirlere hizmet yağdırıyor. artık sivaslı kendisini yıllardır aldatan bu hükumete oy vermeyerek tepkisini ortaya koymalı... |
[QUOTE=B.DUMANLI;710896]Bu konuda cok hassas ve hatta yapilan bu haksizligi kabul etmeyen biri olarak bügüne kadar cesitli vesilelerle bu stadyum hususunda yazilarini okuyorum ve taktirle karsiliyorum.Bugüne kadar Sivas yazili ve görsel basindan ,Sivas´a yapilmasi düsünülen 25000 kisilik sayiya karsi cikan birine ben rastlamadim .Sanayi ve ticaret odasi sessiz ,valilik sessiz ve hatta SIVASSPOR yönetimi sessiz.Öyleki Mecnun baskan kapasiteye itiraz etmedigi gibi öngörülen miktardan memnun.Durum böyle oluncada siyasilerin ekmeklerine yag sürüyorlar.Bu stadyum isinin sadece siyasi boyutu var.Bir iktidar degisikligi stadyum islerini zaten her sehirde sona erdirir,Mersin disinda.Imza kampanyasi dahi göstermistirki Sivas´li bu ise nedense yeterli ilgiyi göstermedi,suandaki altin degerindeki stadyum alanini ve kapali spor salonunu bedavaya alip,bu isten resmen kar eldeetmek istiyorlar.Yogurdun kaymagi meselesi.[/QUOTE]
ne validen, ne belediye başkanından, ne ticaret sanayi odasından, ne de sivasspor yönetiminden, ne de vekillerden, vekil adaylarından bu konuda sivas'ın hakkını cesurca savunup isteyecek, adam gibi bir ses çıkmıyor!!!! anlamakta zorluk çekiyorum, bu kadar pasif, bu kadar pısırık, bu kadar vizyonsuz, bu kadar dünyaya kapalı bir şehir yönetimi başka nerede var??? hepsi düşman başına! ayrıca mecnun başkanımızı da 25 bine mum olan açıklamalarından dolayı kınıyorum! kendisi sivas için bir şans iken, mevcut vekillerden, validen, belediye başkanından vs vs bir sürü faydasızdan çok çok daha sivas'a hayırlı bir evlat iken bu konuda bir malatya, bir mersin kadar ufkunun olmamasını yadırgadığımı belirtmek istiyorum! |
ligden düşen konya işi bitirmiş beyler. bizimkiler hala uyuyor. aşağıda internetten alıntı bir haber var:
[B]Dün KON TV'de Rota Programında Tahir Akyürek açıkladı. Konya'ya sadece stadyum değil Olimpiyat köyü yapılacak. 200 trilyonluk ödenek çıkmış, Bakanlıktan onay çıkmış imzalanmış işi bitmiş. 38.600 kapasiteli Stadyum, 10 binin üzerinde kapasiteli kapalı spor salonu yapılacak.[/B] |
bence hazır seçim dönemindeyken meydanda stant açılıp imza kampanyası başlatılmalı ve ve bu imzalar akp il başkanlığına gönderilemeli başbakanın sivasa gelişindede bir şekilde ilan edilemeli. başbakan bu durumdan haberdar edilmeli.Böylelikle kamuoyunda bu bilinç uyandırılmış olur belki.
|
Başbakan stadyum sözü verdi ama kapasiteden bahsetmedi diyenlere kapak gibi cevap:
[B][I]Erdoğan, son olarak Sivasspor'un başarısına da değindi, “Yiğidoları grurla izliyoruz” dedi. Sivasspor'un maçlarını oynaması için 35 bin kişilik modern bir stat ve spor kompleksinin çalışmalarının da başlayacağı müjdesini verdi. Mevcut Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Sami Aydın'a da oy isteyen Erdoğan, oy patlaması beklediğine vurgu yaptı. Soğuk ve rüzgarlı bir havada gerçekleştirilen mitingde partililerin zaman zaman ‘Keşke her doğan, olsa Erdoğan’ sloganı attı.[/I][/B] [url]http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1059445&Date=13.02.2009&Kategori=siyaset&b=Erdogan:%20Monser%20geldiler,%20monser%20gidiyorlar[/url] |
şu konuda artık sivaslılar bir adım atsın ya stadyumda herkes aynı pankartı açsın ya da imza kampanyası düzenleyelim stat yoksa oy yok gibisinden.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:24. |