![]() |
Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
[QUOTE=50sekiz;730590]giants derdin varsa direk bana söyle.
buradaki coluk cocugu yönlendirebilirsin ama beni degil.[/QUOTE] [B]bu sitede kim neyin ve kimlerin ne olduğunu ne yapmak istediklerini gayet açıkça görüyor rahat ol, herşeyin bi zamanı var...[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;730594][B]bu sitede kim neyin ve kimlerin ne olduğunu ne yapmak istediklerini gayet açıkça görüyor rahat ol, herşeyin bi zamanı var...[/B][/QUOTE]
aynen bende görüyorum kimin ne oldugunu. polis bir oparasyon da bu sitede yapmali ;) |
[QUOTE=50sekiz;730595]aynen bende görüyorum kimin ne oldugunu.
polis bir oparasyon da bu sitede yapmali ;)[/QUOTE] hakkin hukukun irzina gecmek ahlaki degil demistik.birde irzina gecileni pazarliyanlar var en ahlaksizca yapilan budur. Sivas sehri ve degerlerini anamiz babamiz bacimiz gibi düsündügümüzde ahlaksizlik katmerli oluyor. Sucu olan sucu varsa yargida sucunun cezasini alir. sana göre sucluluk kanitlanmadan sucluda olabilir. ama tekrar ediyorum yargi, basin ve polis bile sizin söylediklerinizi söylemiyor. dedigim gibi birazda diger hirsizliklari gör bizki yapmisa yargida yargi karsisina cikmayanlari sorgula biraz. niyetin kapida durmak degilse. |
mecnun başkanın sivassporun başına tek başkan adayı olması şunu gösteriyor ki sivasspor süper ligde olmasına rağmen sahipsiz biz kulüp vede bu zor göreve tek bir yiğido talip oluyorsa o yiğidonun sonuna kadar arkasındayız
korcanın yediği gollerde şike arayanlar umut bulutun attığı iki golü izlesinler tıpkısının aynısı iki pozisyon vede kaleci kendini bir anda yere atıyor açık seçik ortada vede umut hiç zorlanmadan gol atıyor takımımızın bu iddalarla gündeme gelmesi başkanımızı yıpratma çabalarıdır seninleyiz mecnun başkan sana güvenimiz sonsuz... |
Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek
suçsuz olduğuna ilk günden itibaren inanıyorum...
|
Cevap: Mecnun Odyakmaz'a destek
suşsuzluğuna sonuna kadar inanıyorum mecnun başkan!
|
Arkandayız baskanım,sen saglam dur,bızler senın masum olduguna yurekten ınanıyoruz!
|
Sana yürekten inandık.seninleyiz başkanım....buda geçer...
|
zor zamanda leş kargalığı yapıp eski hesaplarını fırsattan istifade görmeye çalışan, leş kargalığı yapan bazıları var:
- fikret ünsal - 50sekiz - diğerlerinin isimlerini de zaman zaman not edeceğim |
[B][I]Ne kadar da çok sevmeyenin varmış, ne kadar çok düşmanın varmış be başkan!!!
Sen ne yaptın bu insanlara söyle bakalım... Hayal bile edemediğimiz süper lige takımımızı çıkardığın için mi? Hayalden de öte (torunlarımızın bile zor göreceği) şampiyonlar ligi maçlarını Sivas'ımızda oynattığın için mi? Çok kulüp borç batağında çırpınırken, kulübümüzü borçsuz bir kaç kulüpten biri yaptığın için mi? Yoksa birilerinin kuyruklarına mı bastın? Menfaatleri doğrultusunda hareket etmedin mi ? Ama şunu bil ki bu gün arkandan atıp tutanlar, tukaka yapanlar, Yarın suçsuz bulunup aklandığında, sana geçmiş olsun ziyaretine ilk gelecekte yine onlar olacaktır!!![/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:34. |