SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Süperlig de Transferler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34280)

adres58 17.06.2012 11:17

Cevap: Süperlig de Transferler

[QUOTE=atrium58;792026]Yönetim transferleri yapmak için 20 hazirandaki UEFA kararlarini bekliyormus kendine güveni yok demek ki. Kendine suçsuzluğuna güvenemeyen adamları ben niye savunayım ki..[/QUOTE]

20 Haziranın amacı Avrupa kupaları için küçük de olsa bir ihtimalin yaşanacağı... Yoksa her hangi bir küme düşme olayı olmayacak kuvvetli ihtimal. Eğer Avrupa olayı gerçekleşirse ki çok zayıf bir ihtimal politika ona göre izlenecek. Edindiğimiz görünüm bu şekilde...

Ayrıca bir de şu dikkatimi geçti Edgar Bruno Da Silvanın transferi halinde artık penaltı kaçırmayacağız.. Adam Guimares'in penaltıcısı :D :D

eskibektaşlı 17.06.2012 16:54

[QUOTE=atrium58;792026]Yönetim transferleri yapmak için 20 hazirandaki UEFA kararlarini bekliyormus kendine güveni yok demek ki. Kendine suçsuzluğuna güvenemeyen adamları ben niye savunayım ki..[/QUOTE]

Arkadaşım hiç düşünmeden yorum yapıyorsun, nasıl olsa sırtında yumurta küfesi yok, Biz Sivasspor ve taraftarları olarak şike konusunda kendimize güveniyoruz lakin, UEFA ya ve bizi bu durumda gösterenlere güvenmiyoruz, sadece senin kendine güvenmen karar verirken bir şey ifade etmiyor ve her zaman da adil kararlar verilmiyor, sorumluca düşünelim lütfen şunun şurasında 4 gün kaldı...

sivasfutbol 17.06.2012 19:42

[QUOTE=eskibektaşlı;792063]Arkadaşım hiç düşünmeden yorum yapıyorsun, nasıl olsa sırtında yumurta küfesi yok, Biz Sivasspor ve taraftarları olarak şike konusunda kendimize güveniyoruz lakin, UEFA ya ve bizi bu durumda gösterenlere güvenmiyoruz, sadece senin kendine güvenmen karar verirken bir şey ifade etmiyor ve her zaman da adil kararlar verilmiyor, sorumluca düşünelim lütfen şunun şurasında 4 gün kaldı...[/QUOTE]

site de yorum yapanların hepsi hiç düşünmeden yorum yapıyorlar bir tek sizmi düşünerek yorum yapıyorsun o zaman bütün yorumları siz yapın bize gerek yok..

eskibektaşlı 18.06.2012 08:17

[QUOTE=sivasfutbol;792071]site de yorum yapanların hepsi hiç düşünmeden yorum yapıyorlar bir tek sizmi düşünerek yorum yapıyorsun o zaman bütün yorumları siz yapın bize gerek yok..[/QUOTE]

ifadene göre ''sitedeki yorum yapanların hepsi hiç düşünmeden yorum yapıyorlar bir tek siz mi'' diyorsun bu senin ifaden ben herkes demedim sadece senin yazına alıntı yaptım, hepsi demeklede herkes senin gibi mi düşünüyor sayın kardeşim sağlıklı ayağı yere basan yorum yapan arkadaşlarımı tenzih ederek ifade ediyorum ki ''herkes'' ifadenle diğer arkadaşları da adeta senin gibi düşünüyormuş gibi gösteriyorsun bu doğru değil...Sağlıcakla kal..

burak58as553 18.06.2012 13:55

İspanyol yayın organı Planetafichajes'a göre Galatasaray Polonya Milli Takım oyuncusu sağ açık Grosicki için Sivasspor ile temas halinde.

35kağan58 18.06.2012 13:57

Trabzonspor, profesyonel futbolcu Souleymane Bamba'nın transferi konusunda Leicester City FC ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, Leicester City FC'ye sözleşme fesih bedeli olarak 750.000 GBP(sterlin) olarak belirlenmiş.

35kağan58 18.06.2012 13:59

Bursaspor'dan yapılan açıklamada;
'Bazı yayın organlarında, Köln takımının orta saha oyuncusu Slawomir Peszko ile kulübümüzün ilgilendiği yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.'denildi.

Çılgın Türk 18.06.2012 16:02

[B]Elyasa Kasımpaşa'da! [/B]

18 Haziran 2012 15:09 NTVSpor.net

Kasımpaşa, Gaziantepsporla yollarını ayıran savunma oyuncusu Elyasa'yı kadrosuna dahil etti.

35kağan58 18.06.2012 16:27

Egemen 'devam' dedi.
Egemen, 3 yıl daha siyah beyazlı takımda kalacak. Kaynak: Ligtv
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/egemen-devam-dedi[/url]

Çılgın Türk 18.06.2012 17:30

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Akhisar Belediyespor, Mersin İdman Yurdu'ndan Çağdaş Atan'ı renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Boluspor'un başarılı futbolcusu Ferhat Kiraz ile 3 yıllık anlaşma sağladı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:34.