![]() |
--->: ÜNİYİĞİDOLAR67 (ÜNİVERSİTELİ YİĞİDOLAR)
üniversteli yoldaslari saflarımızda ( yeni kurulacak olusumda ) görmek isteriz
|
[QUOTE=anarsist_yigido;253520]üniversteli yoldaslari saflarımızda ( yeni kurulacak olusumda ) görmek isteriz[/QUOTE]
ismim okan makine mühendisliği gündüz 1.sınıf öğrencisiyim sınıfımda hmn hmn herkes futbol aşığı ve tribün çocuğu her tür desteği vermeye hazırız sadece haberimiz olsun yeter |
[QUOTE=yiğido26;253523]ismim okan makine mühendisliği gündüz 1.sınıf öğrencisiyim sınıfımda hmn hmn herkes futbol aşığı ve tribün çocuğu her tür desteği vermeye hazırız sadece haberimiz olsun yeter[/QUOTE]
okan arkadas merak etme biz suan yeraltındayız! gun gelecek herkesin haberi olacak bizden ve o zamanda seni aramızda gormekten cok memnun oluruz! yalnız bu sene olmayacagı kesin. Makine mühendisligi zor bi bolum sen onu 5 6 sene daha okursun demekki 5 6 sene daha sivastasın :)) yani iki seneye anca kurarız biz bu grubu! grup dediysem dandik bi sey sanma! Tüm dünyanın tanıyacagı turkiyede bi marka olacak bi grup! |
[QUOTE=anarsist_yigido;253520]üniversteli yoldaslari saflarımızda ( yeni kurulacak olusumda ) görmek isteriz[/QUOTE] kardeş herşey güzel ama bu yoldaş:confused: felan ayagı ters siyaset kokuyo yanılmıyosam ....eyvallah türKopat geliyoz
yandan degil candan sevenler gelmeli dimiiiii.....topraklarıma selam gurbette yaşama devammm |
GARDAŞLARIM bende üniversiteli yigidoyum ama Eskişehirde okumaktayım ama olsun her seferinde ankaraya Sivasımızın maçlarına gidiyorum....:)
Nasıl Bir gün Dogduk Bir gün de ölcegiz SİVASSPORLU dogduk SİVASSPORLU ölecegiz...:) |
ben istanbuldan adıbal arkadaşınız sivaslının ve özelikle sivasporlunun oldugu yerde her zaman varım var olmayada devam edicem sivas ve sivasspor için yapılan herşey geşlecege yönelik bi umut daha demektir saygılarımla
|
[COLOR="Indigo"]uni. taraftarlarımıza basarılar dılerız Destek tam destek[/COLOR]
|
sivasspora hep destek tam destek diyorum
|
sivassporumuz helal inşallah bu yıl lider olacağız hehe
|
S.A ben yeni üye oldum inşallah daha güzeller günler görürüz artık şampiyonluk yarışında bizlerde varız:d
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |