![]() |
[color=darkred][i][b]serhan abi ben holiganların kralıyım lütfen en holigana beni ekle :lol:
EN AMİGO SERHAN ABİ :lol: [/b][/i][/color] |
en çok sapmış topic bu topic (walla bilaaa ben bişey yapmadım 4 gündür bilgisayarım bile yok)
|
[color=red][i][b]bizim forumda sapma olmaz...
en çok online ben[/b][/i][/color] |
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]en tayini cabuk olacak serhan abi :[/b][/color][/size] :lol: :lol:[/quote]
[size=2][b][i]Ah nerde yaw bir türlü tayinimizi Sivasa yaptıramadık ama senide unutmadım günay gardasım en yakısıklıda sensin...Ha bu arada valla kusura bakma sinan(viktory)holiganlıkta onurun üstüne yok...[/i][/b][/size] |
[size=2][color=blue][b]eyv serhan abim... ins olacak ben duydum :lol: :lol: :lol: sonra düğününe bizide cagır ama :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
en hızlı topic bu
iyiki 3 gün giremedim haa nerdeyse baştan yaratmışsınız forumu |
[quote=serhankaburcuk][quote=gunay][size=2][color=blue][b]en tayini cabuk olacak serhan abi :[/b][/color][/size] :lol: :lol:[/quote]
[size=2][b][i]Ah nerde yaw bir türlü tayinimizi Sivasa yaptıramadık ama senide unutmadım günay gardasım en yakısıklıda sensin...Ha bu arada valla kusura bakma sinan(viktory)holiganlıkta onurun üstüne yok...[/i][/b][/size][/quote] [color=darkred][i][b]ABİ ONUR HOLİGANLIĞI BİLMEZKEN BEN KADIKÖYDE ENMANET SALLIYORDUM AMA MAZİDE KALDI...1 HAFTA SONRA KADIKÖYDEN HABER GELİR SERHAN ABİ :lol:[/b][/i][/color] |
[color=darkred][i][b]EN ÇOK NİCKİ YANLIŞ YAZILAN BEN
BENİM NİCKİM VİCTORY VİCTORY VİCTORY VIKTORY YAZANA KUSECEM BUNDAN SONRA OFFFFFFFFF[/b][/i][/color] |
valla ne kadar çabalasakta yanlış yazılmaya devam ediliyo en iyisi senin nicki viktory olarak değiştirelim canım
|
[color=darkred][i][b]İANDINA VICTORY!!!!!!!!
EN GUZEL NEMESİS[/b][/i][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |