![]() |
--->: Mehmet YILDIZ
mehmet sivasin birtanesi sivas senle gurur duyuyor
|
--->: mehmet yıldız sivasın alexi
[QUOTE=merithan58;348859]arkadaşlar kendi yıldızımızı başka takım futbolcularıyla kıyaslamasak.
bu konu resmen bizim yıldız futbolcumuzu aşağılıyor.nedemek ya mehmet yıldız bizim aleximiz alex kim ya.bizim için hiçbişey bırakında onu kendi taraftarı övsün biz değil.burası alexi yüceltme yeri değil. Mehmet Yıldız kimseyle kıyaslanmaz.o bizim Yıldızımız. febe alexi kimseyle kıyaslıyormu bırakın bu işleri.[/QUOTE] ben fenerbahçeli kesinlikle değilim allah korusun sapına kadar yigidoyum ama yigidi öldür hakkını yeme alex yıllardır harika bi futbolcu ve ligde en işler futbolcuların başında geliyo kıyaslama işte bu yüzden şüpesiz mehmet son 2 senedir süper bir grafik sergiliyor ama bir alex olmak kolay değil işte bu yüzdendirki kıyaslamalar devamlı surettir devam edecek bizim temennimiz mehmet yıldız alexten daha kaliteli bir futbolcu olması yönündedir olmaması içinde bir sebep yok bence teknik desen teknik suratli sağlam defansı yıpratan güzel asist yapan tamamlayıcı bir futbolcu kardeşimiz sivassporumuzun yıldızı allah onu sağlık ve sıhatten ayırmasın |
Lütfen Yardım
Merhaba Yiğidolar.
Ben popüler bir spor sitesinde yayınlanmak üzere Süper Lig'de atılan ilginç gollerden oluşan bir dizi hazırlamayı planlıyorum ve bu dizide Mehmet Yıldız'ın geçen sezonun 13. haftasında (11.11.2006) İnönü Stadı'nda kaleci Runje'ye yaklaşık 32 metreden attığı kafa golüne ait fotoğraf aramaktayım. Ne google'da ne de haber ajansları fotoğraf arşivinde çok fazla yankı uyandırmasına rağmen bu gole ait bir fotoğraf dahi bulamadım. Eğer sizde bu gole ait bir fotoğraf varsa (tercihen oyuncunun kafa vuruşu yaptığı ana ait) paylaşırsanız çok sevinirim. Şampiyonluk ve Avrupa Kupaları mücadelenizde başarılar dilerim. |
mehmet bizim herşeyimiz satılmasına kesinlikle karşıyım eğer seneye büyük hedefler olmasını istiyorsak kadromuzda kalması gereken en önemli futbolcuların başında geliyo
|
arkadaşlar benim açtığım konular niye başkasının üzerine ekleniyor anlamış değilim bu nasıl oluyo bana birisi yazarsa memnun olurum
|
sivasımızın 3 yıldızından biride mehmet yıldız
|
Adındanda belli zaten o bir yıldız,Mehmet Yıldız.
|
mehmet yıldız basarının devamını beklıyorum--------
|
Sivas panzeriii Türkiyede sayılı forvetler arasında bence Avrupada bile top oynayacak kapasitede bir oyuncumuz inşallah milli takım teknik direktörüde arasıra sivas maçlarını seyrederde M.yıldız olsun diğer oyuncularımız olsun ne cevherler olduğunu keşfeder
|
mehmet yıldız dibi bir futbolcu yok henry mıs o hikaye mehmet baba daha güzel
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51. |