![]() |
--->: ÜNİYİĞİDOLAR67 (ÜNİVERSİTELİ YİĞİDOLAR)
arkadaşlar ve sivas dernek üyelerinden yardım istiyorum sivassporun tarihi ile ilgili bitirme tezi yapıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.sivassporun tarihini araştırıyorum.elinde bilgileri olanlardan rica ediyorum
|
hayırlı ugurlu olsun. ALLAH utandırmasın.
|
HERKESE ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN DİYORUM. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİNDEN HERKESE SELAMLAR OLSUN. **HATALARIM STİLİMDİR**
|
[B]BASARILAR DILERIZ STADLARDA GORUSMEK UZERE[/B]
|
[QUOTE=anarsist_yigido;253920]okan arkadas merak etme biz suan yeraltındayız! gun gelecek herkesin haberi olacak bizden ve o zamanda seni aramızda gormekten cok memnun oluruz! yalnız bu sene olmayacagı kesin. Makine mühendisligi zor bi bolum sen onu 5 6 sene daha okursun demekki 5 6 sene daha sivastasın :)) yani iki seneye anca kurarız biz bu grubu! grup dediysem dandik bi sey sanma! Tüm dünyanın tanıyacagı turkiyede bi marka olacak bi grup![/QUOTE]
yer altı derken asfaltın bir kat altı mı yoksa daha da aşağı mı katman katman olur bir alt tabakaysa koku yapar hiç çıkma |
selamünaleyküm.. samsun ondokuz mayıs üniversitesi fizik öğretmenliği okuyorum gardaşlarıma selam olsun görüşmek üzre Allaha emanet oldun canığızı yerim.. :)
|
konyadan selam tuM hemserılrıme seLcuk unılı yıgıdolaR olaraK bıZ yenı yapılanma ıcındeyız ama seneye konyada selcuk unıde muthıs bır grup hazırlayacagım saygılarımı sunarıM siVAS asKı baMbaskaaaaaa
|
selamunaleyküm gardaşlarım benim ben de denizliden pamukkale üniv den orhan inşallah denizliye gömeceğiz burda içiniz rahat olsun ses tellerim kopana kadar bağıracam Allah'a emanet olun
|
MERHABA ARKADASLAR BEN GİRESUN ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM ÜNİYİĞİDOLARA BASARILAR DİLİYORUM
|
Cevap: ÜNİYİĞİDOLAR67 (ÜNİVERSİTELİ YİĞİDOLAR)
UMUYORUMKİ BU İLK KIVILCIM BÜYÜYEREK DÜNYAYI SARACAK DÜZEYDE SAĞLAM TEMELLERE OTURTULARAK GELİŞİR.
CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM KARDEŞLERİME |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |