![]() |
adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.
|
[QUOTE=gurun_mardin]adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.[/QUOTE]
[B]Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmiyor! Burada ne gibi bir siyasi slogan gorduysen soyle bizler mudahele ederiz... ayrıca forma yazmana gerk yok, ozel msjla bu iş çözümlenebilir...[/B] |
Merhaba arkadaşlar karizmatik konusunda tabiki İbrahim Toraman ve İbonun nereden olduğuna gelince kendisi Sivas a bağlı söğütcük köyünden
|
Ayrıca arkadaşlar Hamza Yerlikaya yı unutmayın...
|
sivasli olupda karizmatik olmayan birini tanimiyorum.
--------------------------------------------------- önce sivas sonra ötekiler. |
[QUOTE=Krall_Komando58]Ayrıca arkadaşlar Hamza Yerlikaya yı unutmayın...[/QUOTE]
HAKLISIN KOCUM HAMZA YERLİ KAYA SİVASIN İFTARI DIR |
Abi boşversene senden iyi ünlü yok
|
[QUOTE=Krall_Komando58]Abi boşversene senden iyi ünlü yok[/QUOTE]
ŞÖYLE DESEK NASIL OLUR EN ÜNLÜ KOMANDO 58 DESEK NASIL OLUR O ZAMAN |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Zaten arif ile Sebo zorlu ikili.....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]BENCEDE ÖYLE HER İKİSİDE DÜNYANIN SAYILI İNSANLARI SEVIYORUZ ONLARI[/B] |
YAW BEN BU TOPİCİ TAAAA NE ZAMAN AÇMIŞTIM KAPATMIŞLARDI
ALLAH ALLAH OLMAZ Kİ AMA NEYSE OLDU ARTIK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:58. |