![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
- SPORX ÖZEL - Yeni sezon hazırlıklarına yarın start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı.
Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek. Öte yandan adı bir süredir Sivasspor ile anılan Cristian Baroni için Sivasspor'un herhangi bir girişim yapmadığı öğrenildi. Kaynak: Sporx.com |
Sağlam bi kaleci şart. Eğer güzel bi kalecimiz olursa çok başarılı oluruz. Birde ortasaha kesinlikle ihtiyacimiz var.
|
[QUOTE=legant;913437]- SPORX ÖZEL - Yeni sezon hazırlıklarına yarın start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı.
Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek. Öte yandan adı bir süredir Sivasspor ile anılan Cristian Baroni için Sivasspor'un herhangi bir girişim yapmadığı öğrenildi. Kaynak: Sporx.com[/QUOTE] haydaaa... baroni'yi beklerken kerem bülbül çıktı. kime neye inanacağımızı şaşırdık...:confused: |
[QUOTE=legant;913437]- SPORX ÖZEL - Yeni sezon hazırlıklarına yarın start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı.
Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek. Öte yandan adı bir süredir Sivasspor ile anılan Cristian Baroni için Sivasspor'un herhangi bir girişim yapmadığı öğrenildi. Kaynak: Sporx.com[/QUOTE] Dogubey ilgilendigimizi yazmisti, sporx hic bir girisim olmadigini. Kimse kusura bakmasin, ben dogubeye inaniyorum. ;) |
Artık hakkımızda hayırlsı su cas bir belli olsada bizlerde önümüze baksak artık bu nedir böyle yaa:mad:
|
Kerem bülbül transferi hayirli olsun.
|
[QUOTE=YigidooSivas58;913468]Kerem bülbül transferi hayirli olsun.[/QUOTE]
Yakinda dogu beyden de baroni transferi hayirli ugurlu olsun duyacaz. |
Yine basladi fos haberler..
|
[QUOTE=babapiton;912823]Twitter'da Sivasspor, Wolfsburg U19 takımında forma giyen Kerem Bülbül ile anlaığı iddaa ediliyor.
[URL="https://twitter.com/ftblflzf/statuses/480777901055295488"]Kaynak[/URL][/QUOTE] Bundan 10 gün önce yazmışsın. Şu anda netleşiyor sanırım transfer. |
kerem bülbül almanya u18 milli takımındada oynadı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26. |