![]() |
[QUOTE=hafiklisemo58]YAW BEN BU TOPİCİ TAAAA NE ZAMAN AÇMIŞTIM KAPATMIŞLARDI
ALLAH ALLAH OLMAZ Kİ AMA NEYSE OLDU ARTIK[/QUOTE] neyse daha cok gider gelir herhalde |
YAW BİDE BEN SİVASIN ÜNLÜSÜYÜM BENİ UNTMAYIN...
|
cem yılmaz da var gardaslar
|
orhan ölmez
ebru gündeş yurtseven kardeşler selda bağcan |
- Şemsi (Şemseddin-i) SİVASİ(1520 - 1597) - Minhaci (1862 - 1901)
- Muhlis Akarsu - Talibi Coşkun - Pir Sultan - Aşık Ali İzzet Özkan - Abdulkadir Galami (1854 - 1886) - Mesleki - Aşık Veysel (1894 -1973) - Serdari - Külhaşzade Rahmi (1870 - 1910) - Vehbi Cem Aşkun - Abdulahad Sivasi (Nuri-i Sivasi) (1594 - 1650) - Osman Hikmet Işık - Kul Himmet Üstadım (XIX.yy) - Reşad Şemseddin Sirer - Feryadi (1914 - 1987) - Seyyid Yalçın - Emsali (1900 - 1978) - Seyit Türk - Veli ( - 1853) - Kemaleddin İbnü'l-Hümam - İbrahim Aslanoğlu (1920 - 1995) - Zaralı Halil Söyler (İnce Halil) (1906-1964) - Ruhsati (1835 - 1911) - Feryadi ( Deli Derviş ) (1824-1904) |
[QUOTE=gurun_mardin]adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]EĞER SENDE BİR GRAM AKIL VARSA BEN BİR ŞEY BİLMİYORUM..BURDA SİYASET YAPTIĞIMIZ YOK..BİZİM ARİF YILMAZ SEVDİĞİMİZ BİR ARKADAŞ..NERDEN YAPTIN BU ARAŞTIRMAYI BİLMİYORUM AMA KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜN...:D [/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]EĞER SENDE BİR GRAM AKIL VARSA BEN BİR ŞEY BİLMİYORUM..BURDA SİYASET YAPTIĞIMIZ YOK..BİZİM ARİF YILMAZ SEVDİĞİMİZ BİR ARKADAŞ..NERDEN YAPTIN BU ARAŞTIRMAYI BİLMİYORUM AMA KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜN...:D [/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]ARİF BİRALEM PARTİSİN GENEL SEKRETERİ..HÜSEYİNDE CUMHURBAŞKANI....[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]ARİF BİRALEM PARTİSİN GENEL SEKRETERİ..HÜSEYİNDE CUMHURBAŞKANI....[/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]KENE SEVNLERİN BAŞKANI...[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]KENE SEVNLERİN BAŞKANI...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]YAW ARİFİ YAPA YAPA SİYASİ PARTİDE GÖREVLİ YAPMIŞ...ARİF KİM SİYASET KİM?[/B] :D |
Ibrahim Toroman Sivas´da
demin LiS67_BaŞKaN webcamda gösterdi cafa´de mis bende görmüs oldum :rolleyes: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |