SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   HOŞGELDİNİZ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7259)

ibrahim58 27.12.2007 18:11

--->: HOŞGELDİNİZ...

bu site sivaslı olan ve sivasa gönül vermişlerin sitesidir.yeni gelen sivaslılar hoş geldiniz alemdeki tek taraftar sitesine

ercis 30.12.2007 02:13

--->: HOŞGELDİNİZ...

Merhabalar gonul dostlari umarim beni araniza alirsiniz.
Aslen Van'nin ERCIS ilcesindenim ve en az bir sivas'li kadar bir hasta Sivasspor'luyum. TC devletinin temeli Sivas'ta atildigi gibi Futbol'umuzunda devrimi Sivas'ta olacaktir. Cunku Sivas Futbolumuzun yeni efendisidir. Cunku futbulumuzun kendi kabugunu kirip yeni acilimlara atildigi noktadir Sivas. Yeterki 4 buyuklerin parali simarik adamlari, federesyon ve hakemler adil olsunlar. Niye bunu dedim bakin Fifa'08 te hic turk hakem yok ki bunun yaninda dunya futbolunda ne bir hakemimiz var ne bir federesyon yetkilimiz var (senez bey bunun disindadir)
Nekadar yurtdisinda olursam olayim ama tum kalbim Sivasspor'ladir. Baskanimizdan Bulent hocamiza ve futbolcu kardeslerimizin hepsine guvencim sozsuzdur.
Herkese en icten selamlrimla....

omersanli54 30.12.2007 12:27

Şanlıdan Sivasspora sevgiler

Tüm Yiğidolara selam olsun!!

2008 yılının Sivasspor camiasına Yiğidolara ve tüm Sivaslılara Hayırlı olmasını diliyorum. Gönlümüz Sivassporun İkinci yarıda da Hep Lider ve İnşaallah Şampiyon olmasını istiyoruz !!. Sevgiler saygılar.

HaSiVasLıM58 30.12.2007 12:35

--->: Şanlıdan Sivasspora sevgiler

[COLOR="DarkRed"][B]Ömer ağa abey saol varol cümlemize inşallah kazasiz belasiz silahlarin susduğu dostca kardeşce güller misali bir yeni yıl dilerim...Ve tabiki Sivasspor u Şampiyon görmek...[/B][/COLOR]

sivas_kangallı 30.12.2007 12:38

iyi dilekleriniz için saol inş oluruz...

iozgur 30.12.2007 12:42

İnşallah sivas sampiyon olursa bu bir devrim olur.

alisinan aslan 30.12.2007 12:47

iyi dileklerinize katılmamak elde değil.2008 inşallah sivasımız için şampiyonluk yılı olur.

dumanı 31.12.2007 19:05

Yiğido Gardaşlarıma Selam

Ben siteye yeni üye oldum. Umarım burada hoş vakitler geçiririm. Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Tekrardan herkese selamlar sunuyorum.

altuntas58 31.12.2007 19:09

-->: Yiğido Gardaşlarıma Selam

[QUOTE=dumanı;292074]Ben siteye yeni üye oldum. Umarım burada hoş vakitler geçiririm. Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Tekrardan herkese selamlar sunuyorum.[/QUOTE]

sevgili kardeşim sitemize hoş geldiniz iyi dileklerin için sağol

Abdulce 03.01.2008 20:58

Adanadan bir Fenerbahceli

Arkadaslar sitenize sadece oynayacak olacaginiz bir mac hakkinda bilgi almak icin girmistim ama bir de baktim uye bile olmusum...Nicin ilk yariyi lider bitirdiginizi simdi anliyorum....Bence boyle kalin ve bozulmadan dagilmadan bir butun olun...ornegini Fenerbahcede de goruyorsunuz dur ki destek verdikce sizden verdikce buyuyor sevginiz ve dahasi sevdiginiz....Sizi tum kalbimle kutluyor Bulent Hocamla birlikte ve bizimle Fenerbahce ile birlikte Sampiyonlar liginde gormek istiyorum...Haydi yigidolar gosterin tum Turkiye ye dahasi Dunya ya...Tum kalbimle sampiyon olmanizi istemesem de (malum Fenerbahce yi isterim ...kizmaca yok) ikinci olmanizi dilerim. Saygilarimla...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38.