![]() |
-->: ÜSKÜDAR ANADOLU !!!
Üsküdara basarilar. Birlik, Beraberlik daima iyidir. Daha güclenecegiz.
|
--->: ÜSKÜDAR ANADOLU !!!
[QUOTE=Tayfun Artar;380279]bende anadolu üsküdarınn b genç takımında oynuyorum(yıldızdı geçen sene ara verdım bu sene dvam edicem)adım tayfun anadolu üsküdar bu sene 100. yılında çok büyük işler yaptı inşallah devamıda gelecek bende büyüyüp sağlam bir futbolcu olmak ve anadolu üsküdara emek vermek istiyorum inşallah kendimi geliştirirrim siteye yeni üye oldum herkese iyi günler ve iyi forumlar =)[/QUOTE]
saba katılıyorum arkadaşım.......... |
--->: kaza geçıren futbolcu hayatını kaybettı
[QUOTE=mesut_koçak_58;204550]Manavgat-Konya Karayolu'nda, 5 Şubat 2007 tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve 52 gündür Konya Meram Tıp Fakültesi'nde yaşam mücadelesi veren Manavgatsporlu futbolcu Gökmen Çelik, hayatını kaybetti.
Manavgat'ın yetiştirdiği başarılı sporculardan Gökmen'in ölüm haberi, Manavgat'ta üzüntüyle karşılandı. Gökmen Çelik'in ölüm haberini alan Manavgat'taki ailesi, arkadaşları ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı. Gökmen'in dün Konya'dan yola çıkan cenazesi, akşam saatlerinde Manavgat'a getirildi. Özel Akdeniz Hastanesi morguna kaldırılan Gökmen Çelik'in cenazesi, yarın Bahçelievler Camii'nde kılılanacak cenaze namazının ardından Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 5 Şubat'ta meydana gelen ve Gökmen Çelik'in ağır yaralandığı kazada Gökmen'in futbolcu arkadaşları Önder Baytok ve Hüseyin Öz hayatlarını kaybetmişti.[/QUOTE] YAZIK OLDU ALLAH RAHMET EYLESIN |
Malumunuz klübümüz 3. Lig 5. Grupta mücadele eden ve zor günler geçiren Üsküdar Anadoluspor'u sahiplenerek pilot takımı yapmıştı ve takımda yer bulamayan, PAF takımda oynayan birçok genç oyuncuyu da Üsküdar Anadoluspor'a kazandırarak takımın ismini de ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR olarak değiştirmişti.
3. Lig'de de sezon bu hafta açıldı ve kardeş klübümüz pilot takımımız ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ilk maçını deplasmanda Yalovaspor ile oynadı. Bizler de Yalova'ya yakın olmamız nedeniyle bu maça gidip takımımıza destek verdik. Maç 1-1 bitti. Ancak skordan çok oynanan futbol ve en önemlisi belki de sahada geçen sezonun PAF Ligi şampiyonu Sivasspor'un genç SİVASLI oyuncularını görmek bizi son derece mutlu etti, gururlandırdı. Üsküdar'dan maça gelen taraftarlarla da konuşma fırsatı bulduk. SİVASSPOR klübüne ve başkanımız Mecnun Otyakmaz'a her defasında teşekkürlerini iletmekten ve minnettar olduklarını belirtmekten geri kalmadılar. Genel kanı şu ki: Köklü bir takım olan ve uzun bir mazisi bulunan Anadolu Üsküdar, Sivasspor’un pilot takimi olarak ve Mecnun Odyakmaz’in el atmasiyla kurtulmuş görünüyor. Taraftarlar bu durumdan çok memnun. Hatt biliyorsunuz Sivasspor pilot takımı Üsküdar Anadoluspor’a futbolcu almak için seçme de yaptı yakın zaanda. Yapılan bu seçmeleri de bir spor gazetesine ilan vererek duyurmuştu. Seçmeler de Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde yapılmıştı ve seçilen oyunular da Sivasspor’un 3.ligdeki pilot takımı Üsküdar Anadoluspor’a alınmıştı. Biz, maçı izlerken çoğunluğu Sivas'da ve Sivasspor'da yetişmiş oyunculardan kurulu ve takımımızın pilot takımı olarak bir nevi bizi temsil eden bir ekibi izlerken oldukça gururlandık ve keyif aldık. Teşekkürler sevgili Başkan, Teşekkürler Hocam, Teşekkürler Üsküdarlılar... |
Başkanımıza minnettarız yaptığı bu başarılı işlerden dolayı...
|
üsküdar anadoluya bizde başarı dileriz bizde sizleri her zaman destekliyoruz her zaman yanınızdayız
|
her zaman her yerde üsküdar anadolu yu destekliyoruz......
|
üsküdar anadoluya başarılar.askerliğimi üsküdar çengelköyde yaptım
|
-->: ÜSKÜDAR ANADOLU !!!
Öncelikle Tuğçin abiye bu güzel yorumlar için teşekkürler çünki maçta konuştuğu bendim :D
Takımımız Çok genç ama çok iyi takımı ilk 11 falan şöyle bi sayayım.. Mehmet yazıcı-Sivasspor PAF levent Okmeydan-Eskiler bilir sivasın 2 a da şampiyon olduğu sene 2 A da Oynıyordu sivasta Fatih sandallı -Sivasspor paf İslam Altukan-Sivas Paf Ferhat Yayla-sivas paf cenk sarıtaş-sivas paf anıl Kibar-sivas paf fikret topaloğlu-sivas paf sezgin bektaş-sivas paf taner yılmaz sivas paf daha ismini hatırlamadığım bir çok topcu var suan aklıma gelmedi bu sene inşallah bu çocuklar bizi çıkarıcaklar 2 lige |
[B]Uskudar Anadolu gibi bir kulubumuz var onlara nice basarilar umarim bu sene ikinci lige cikarsiniz...
Ne hikmetse bu sitede Uskudar Anadolu ile haberlere yer verilmemektedir... Site yoneticilerinin dikkatine...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:43. |