SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   2011-2012 Transfer pazarı ve önerileriniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31849)

sivasdergi 25.05.2011 22:17

Cevap: Sözleşmesi Bitenler

Futbolcularımız Antalya'da antrenörlük seminerine katılmışlar. Sözleşme konusunda görüşme olmayacak demekki ?

sinansakru 25.05.2011 22:19

Cevap: Süper Lig'de Sözleşmesi Bitenler

Hiç biri gelmez biz takımımızı bozmayalım . MEHMET YILDIZ kesinlikle kalmalı !

eyuphulagu 25.05.2011 22:33

[QUOTE=bassguitar;718179]mehmet eren boyraz.ali tandogan gayet uygun olur.[/QUOTE]

Gardaş bi zahmet bu 2 oyuncunun niye bırakıldığını araştır..1- Ali Tandoğan şu anda 33-34 yaşında ve aynı zamanda geçirdiği beyin hastalığı neticesinde kendine gelebilmiş değil;Ali gelecekse Uğur'dan daha iyi mi oynayacak?2-M.Eren Poyraz bu yıl çok sakatlık sorunu yaşadı ve bu nedenle uzun süre oynayamadı;aslında iyi oyuncu ama sakatlık sorunu ciddi ki Kayseri kendisini istemiyor..Ayrıca Kayseri Selim Teber ve Brezilyalı Moritz'i ve Önder'i de serbest bırakmış..Önder eğer forma girebilirse bize belki uygun olabilir;defansta da işimize yarayabilir..M. Emin Poyraz da güçlü bir oyuncu ama sakatlık sorunu eğer ciddi değilse Rıza hoca da isterse alınabilir çünkü bildiğimiz bir oyuncu..Bakalım Rıza hoca kimleri istiyor;kimlere teklif götürülmüş..Rıza Hocanın istediği Burak KAPLAN'a bjk talip olmuş;bu haber biraz canımı sıktı..Bize gelse oynar ama Bjk bu oyuncuyu kesinlikle oynatmayacak;hatta kadroya bile almayacak;çünkü Guti ve Querasma ile hatta Simao aynı mevkide oynuyor..Gerçekten hocanın izlettiği 50 oyuncuyu şimdiden merak etmeye başladım;umarım içlerinden en iyilerini alırız..En sondaki tercihleri alırsak ALLAH SENEYE YARDIMCIMIZ OLSUN!Bakalım kimlere talip olacağız..

kamışlı58 25.05.2011 22:43

hepsine tşk güle güle

kamışlı58 25.05.2011 22:45

hiç bri işe yaramaz kalem çek gitsin

burakkova 25.05.2011 22:54

Ali Tandoğan ve Ivankov'u Eskişehir almış..

DoomsDay58 25.05.2011 23:06

[QUOTE=sivasdergi;718061]Her gittiği takımda sorun yaşadı ama ..[/QUOTE]

Süper ligde 1 takım değiştirdi o da paşadan kayseriye geçti bize gelen oyuncuların fazla sorun yaşadığını ben görmedim bence onun sorunları takımların kendisinden kaynaklanıyordu yinede Moritz iyi oyuncu ben alınmasını isterim.

nightmare58 26.05.2011 00:02

[FONT="Comic Sans MS"][I][B]Tek oyuncu yazacağım muhtemelen sağ beklerden en az biri gidecek Antep'teki Elyasa Süme'nin sözleşmesi bitti gerçekten işimize yarar gittiği takımlarda 30'a yakın maç yaptı umarım yönetim görür hem bedava hem kaliteli geçen yılda alınmasını istedim Antep'e gitmişti ve Almanya kökenli [/B][/I][/FONT]

migroArmis 26.05.2011 01:10

Mustafa Keçeli pimi çekilmiş el bombasından farksız olsada Sivasta iş yapar bence...Bursa gönderdi...

serkan_ozcan58 26.05.2011 01:27

bencede abdurrahman hariç diğerleriyle ilişkiler kesilsin...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:02.