![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[B] Ts cardozoyu aldı biz bi libero alacaz daha yaprak kıpırdamıyor kaç gündür.[/B]
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;915978][B] Ts cardozoyu aldı biz bi libero alacaz daha yaprak kıpırdamıyor kaç gündür.[/B][/QUOTE]
Kampin son günü takima katilir, bu bize gecmisten gelen bir adet demekki adeti bozmak istemiyorlar.Biz bunu her sezon yapiyoruz nedense son saniyede yapilan transferler 90 dakika oynamadan Sivas´i terkediyorlar bu arada parada buhar olup ucuyor.;) |
her yıl aynı süreçler içerisinde transfer yapıp ''transferlerimiz kamp dönemini kaçırdı bu nedenle formsuzlar'' şeklindeki amatörce demeçleri almaktan ben bir taraftar olarak bıktım.şahsi yorumum şampiyonlar ligini hedefleyen bir takımın yurt dışı hazırlık kampına yeni transferlerle birlikte girmesi gerekir heleki bu oyuncular ilk 11 için düşünülüyosa..neyse biraz daha sabredelim bakalım hayırlısı..
|
Kac ay oldu gereken yerlere transfer yapamadik daha hayirdir ???
|
transfer yapamama sendromu bu sezonda devam ediyor her takımhazırlık maçları oynayarak forum tutarken maç yapmayan tek takımolma özelliğde taşıyoruz birde bunun üstüne yapacağın maçda iptal ediliyor transfer için neyi bekliyorlar anlamıyorum elde kalan oyuncularımı bekliyorlar
|
Bugün TRT Sporda İşte Gool programında Pekin Köşnek için yorumculardan biri eğer forma şansı bulursa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum dedi. Ve kendisine Hakan Çalhanoğlu benzetmesi yaptı.
|
[QUOTE=GokhanTurna;916098]Bugün TRT Sporda İşte Gool programında Pekin Köşnek için yorumculardan biri eğer forma şansı bulursa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum dedi. Ve kendisine Hakan Çalhanoğlu benzetmesi yaptı.[/QUOTE]
Hazirlik maclarinda kafasini kullanip Carlos´un gözüne girmesi lazim,cok calismasi lazim.Aksi taktirde baskasinin onun hakkindaki fikirleri önemli olmasa gerekli. Ondaki pozitif enerjiyi sahaya yansitabilirse zaten kimse onun basarisini engelleyemez. Sivasspor artik öyle bir noktaya geldiki isimler önemini yitirir gibi geliyor bana bu kadro genisliginde.Aatif´in topu ayaginda gezdirip rakibe kaptirma günleri geride kaldi artik.Herkesin dikkatli olmasi lazim.Artik Sivasspor´da herkesin alternatifi var. Buda sahada daha güclü bir Sivasspor seyretmemiz anlamina gelmektedir. |
sivassporun Dinamo Kiev de oynayan Brezilyalı Edvardo Rodriges Perreira Dudu ile ilgilendiğine dair haberler var..Kulübü oyuncu için 4.5 milyon Euro istediğine dair Ukrayna gazetelerinde haberler çıkmış...Sivassporun teklif yapıp beklemede olduğu söyleniyor..Oyuncu orta saha da hücuma yönelik oyuncu olduğu ;forvette oynadığı söyleniyor...Ukrayna daki karışıklıktan dolayı bir çok oyuncunun bu ülkeden ayrılmak istediği bir gerçek...Nasıl bir oyuncu olduğunu izleyip görmek lazım..Sivasspor bu tür oyuncuları zaman kadrosuna katıyor,Enaramo da savaştan dolayı bize transfer olmamış mıydı diyorum...Bakalım bu transfer nasıl sonuçlanacak...
|
[QUOTE=eyuphulagu;916139]sivassporun Dinamo Kiev de oynayan Brezilyalı Edvardo Rodriges Perreira Dudu ile ilgilendiğine dair haberler var..Kulübü oyuncu için 4.5 milyon Euro istediğine dair Ukrayna gazetelerinde haberler çıkmış...Sivassporun teklif yapıp beklemede olduğu söyleniyor..Oyuncu orta saha da hücuma yönelik oyuncu olduğu ;forvette oynadığı söyleniyor...Ukrayna daki karışıklıktan dolayı bir çok oyuncunun bu ülkeden ayrılmak istediği bir gerçek...Nasıl bir oyuncu olduğunu izleyip görmek lazım..Sivasspor bu tür oyuncuları zaman kadrosuna katıyor,Enaramo da savaştan dolayı bize transfer olmamış mıydı diyorum...Bakalım bu transfer nasıl sonuçlanacak...[/QUOTE]
İnsan inanmak istiyor ama kiev indirim yaptığını düşünsek bile en fazla 3 milyona çekerler ki obile çokkkkk yüksek bir meblağ , ama gelirse 10 numarayı verin gitsin :) |
[QUOTE=GokhanTurna;916098]Bugün TRT Sporda İşte Gool programında Pekin Köşnek için yorumculardan biri eğer forma şansı bulursa kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum dedi. Ve kendisine Hakan Çalhanoğlu benzetmesi yaptı.[/QUOTE]
bence bu gençler inşallah öbürleri gibi olmaz yani bu sene oynatılmayıp seneye ptt ye kiralanıp sonraki senede ptt den bir takıma satılmaz biz inşallah değerlendirir ve oyuncuyu yetiştirip Sivasımıza futbol anlamında uzun süre hizmet etmesi sağlanır. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:41. |