![]() |
[QUOTE=ElbeyLi58]Ibrahim Toroman Sivas´da
demin LiS67_BaŞKaN webcamda gösterdi cafa´de mis bende görmüs oldum :rolleyes:[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"][B] EVET USTA BENDE GORMUSTUM...KASADA OTURUYOR...[/B][/COLOR][/FONT] :D |
[QUOTE=ElbeyLi58]Ibrahim Toroman Sivas´da
demin LiS67_BaŞKaN webcamda gösterdi cafa´de mis bende görmüs oldum :rolleyes:[/QUOTE] [B] HELAL OLSUN UĞURA... KOLPADAN SİNYALDEN FARKLIYIZ..........[/B] |
[QUOTE=gurun_mardin]adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"] EHUEHUEHHUE:D HELAL OLSUN GUZEL BI TESBIT....YAW NE SIYASET I NE TESKILAT I :D SEN IYI TANIYAMAMISSIN ARIF YILMAZ I[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=gurun_mardin]adamlar hatalı olduklarını anladılar herhalde.Cevap veremediler.Benim amacım polemik yaratmak değil.Benim kızdığım konu forumlara siyasetin karışmış olması.Bu arif yılmaz denen şahsiyetin kim olduğunu araştırdım ve bir siyasi partinin il teşkilatlarından birinde yönetici olduğunu öğrendim.Ama forum yöneticilerinin burada siyaset yapmaya izin vermemeleri lazım.Bilmem bana bu konuda kaç kişi katılıyordur.[/QUOTE]
_alem partisi genel başkanı ARİF YILMAZ ritmix kolları başkanı DJ_MURAT gardaş bilgin olsun...... |
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan]_alem partisi genel başkanı ARİF YILMAZ ritmix kolları başkanı DJ_MURAT
gardaş bilgin olsun......[/QUOTE] [B]ARİF BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIM [/B] :D |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF YILMAZ VE TESKILAT I SECIM DONEMI YAKLASTIGINDAN DOLAYI BIRAZ YOGUN GUNLER GECIRIYOR...ARIF BASKAN YINE IKTIDAR !![/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]HEP DESTEK TAM DESTEK !![/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF YILMAZ VE TESKILAT I SECIM DONEMI YAKLASTIGINDAN DOLAYI BIRAZ YOGUN GUNLER GECIRIYOR...ARIF BASKAN YINE IKTIDAR !![/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]HEP DESTEK TAM DESTEK !![/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]arif başkana hep destek tam destek:D[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF YILMAZ VE TESKILAT I SECIM DONEMI YAKLASTIGINDAN DOLAYI BIRAZ YOGUN GUNLER GECIRIYOR...ARIF BASKAN YINE IKTIDAR !![/COLOR][/FONT]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]HEP DESTEK TAM DESTEK !![/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B] BAŞBAKAN ARİFFFFFFFFFFFF[/B] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARIF E DESTEGINI VEREN VERMEYEN HERKESE TESEKKURLER[/COLOR][/FONT]:D
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]ARİF VE HÜSEYİN EL ELE ...BÜYÜK BAŞKANLAR SİVAS'IN GURURLARI...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:40. |