![]() |
--->: Adanadan bir Fenerbahceli
hoşgeldin aramıza gardaş bu site tüm taraftarlara açık olan bi site eminim pişman olmazsın güzel dileklerin için teşekkür ederim bi konu hariç şanpiyon fb olmasın o gelecek sene yine olur bu sene biz olalım saygılarımla..
|
-->: Adanadan bir Fenerbahceli
ANADOLU KAZANACAK GÜNEYİYLE KÜZEYİYLE. HATTA DOĞUSUYLA ARAMIZA HOŞ GELDİN
|
antalyadaki sivaslılar
slm öncelkle tum hemşerileri ben burdayım tanışmak isteyen herkes msj atsın
|
Slm a.
[B][COLOR="Indigo"]Daha Önceden Üyeyim Ama Yeni Gördüm Burayı :DBende AntaLyadan Serdar... SivasLı HemseriLErime SLmLAr...[/COLOR][/B]
|
--->: GencZeytinßurnu'LuLar
[COLOR="Black"][B][I]HOŞGELDİN BAZI SİTELERDEDE ZEYTİNBURNU TARAFTARLARIYLA SOHBET ETMİŞTİK GERÇEKTENDE HEPSİ İYİ İNSANLARDIR....
BAŞARILAR DİLERİM[/I][/B][/COLOR] |
--->: GencZeytinßurnu'LuLar
hoş geldiniz aramıza benimde arkadaşlarım vardı.çok iyi insanlar değerli insanlar
|
--->: HOŞGELDİNİZ...
ÖNCELİKLEE HERKESİ BU HAFTAKİ MAÇA BEKLİYORUM EN AZINDAN OLİMPİYAT STADINI DOLDURALIM DA TURKIYEDE TEK BUYUK TAKIM HANGISI BELLİ OLSUN TARAFTAR OLARAK ARKADAŞLAR UNUTMAYIN BİZLER ÖNCE TURK SONRADA SIVASLI OLMANIN GURURYLA TAKIMIMIZI DESTEKLİYORUZ HERKESİDE BÖYLE GÖRMEK İSTİYORUZ BAŞKAN VE EKİBİN EMEKLERİ BOŞA ÇIKMAZ İNŞALLAH ARTIK HER YIGIDO ÖZÜNE DÖNSÜN BU CAMIA AVRUPAYI SALLAMAY BAŞLADII ŞİMDİDENN SAYGILARLA
|
Allahın izniyle bu sene şampiyonuz.
Çok güzel bir site olmuş,tebrik ederim. |
Ben istanbuldan katılıyorum tüm hemşehrilerime saygılar sevgiler.
Şampiyon sivas spor. |
ADS-Trabzon Macı/Şimşekler Gurubu/Meşale Show
Slm Sivaslı Kardeslerim,Ligdeki durumunuz inşlahh böle devam eder Sizlerleyiz [I]Anti-İstanbul[/I]
[B]AdanDemirSporumuzun[/B] Trabzon Macından [I]Şimşekler Gurubu [/I] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cEhoPV9_LRo"]http://www.youtube.com/watch?v=cEhoPV9_LRo[/URL] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |