SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

GuVeN 20.04.2009 23:50

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

[QUOTE=61Trabzonspor;506057]Biz yakmadan falan anlamayız. Biz direk sahaya ineriz. Son dakika da bile olsa. Önde bile olsak :D[/QUOTE]

zorla gelın bana laf sokun dıyosun.. onde olsak bıle sahaya dalarız dıyon .bana kalırsa bunun dıger anlamı bız malız olmayacak ısler yaparıza gelıyo. bence kısısel ozrunu dıger trabzonlu arkadaslarada yapıstırma.. ıkı tane mantıkdan yoksun ınsan varmıs demekkı bırı gecen sene sahaya atladı dıgerıde sensın bellıkı.. ayrıca sansını zorluyosun bannlanman yakın.efendı gıbı yazacaksan yaz,mılletı kıskırtıp durma..

ilker_8787 20.04.2009 23:50

Geçen sene ne gülmüştüm ama.Eleman tribünden yağlı güreşçiler gibi soyunmuş sahaya girmişti.Aklıma geldikçe gülüyorum bilader.:D:D:D

ofgurleyuk78 20.04.2009 23:51

Ts. yi yendiğimiz takdirde Şampiyonluk % 90 bizimdir. İnşallah hayırlısı olur.

61Trabzonspor 20.04.2009 23:53

[QUOTE=58güven58;506065]zorla gelın bana laf sokun dıyosun.. onde olsak bıle sahaya dalarız dıyon .bana kalırsa bunun dıger anlamı bız malız olmayacak ısler yaparıza gelıyo. bence kısısel ozrunu dıger trabzonlu arkadaslarada yapıstırma.. ıkı tane mantıkdan yoksun ınsan varmıs demekkı bırı gecen sene sahaya atladı dıgerıde sensın bellıkı.. ayrıca sansını zorluyosun bannlanman yakın.efendı gıbı yazacaksan yaz,mılletı kıskırtıp durma..[/QUOTE]
Bu yazıda yazımın sonuna gülücük simeyli koyarak espirili yazı yazdığım anlaşıl ma dı mı?

ilker_8787 20.04.2009 23:54

[QUOTE=ofgurleyuk78;506067]Ts. yi yendiğimiz takdirde Şampiyonluk % 90 bizimdir. İnşallah hayırlısı olur.[/QUOTE]

Antep maçımız da çok zor..........

Yiğiter 21.04.2009 00:01

Biz yenersek şampiyonluk şansımız en süt seviyeye çıkacak..
Trabzon yenilince şampiyonluk şansları ciddi manada azalacak ama biz yenilirsek şansımız hala devam edecek..
Biz duralım..strese girmesi gereken taraf onlar..Zira olmak ya da olmamak maçı..
Şuan itibariyle ligin en iyi defans hatına biz sahipken,ligin en beceriksiz forvet hattına onlar sahip..

Biz kendi sahamızdyken,onlar deplasmanda..

E daha ne olsun..Bu maç bimizdir inşllah!

GuVeN 21.04.2009 00:02

[QUOTE=61Trabzonspor;506070]Bu yazıda yazımın sonuna gülücük simeyli koyarak espirili yazı yazdığım anlaşıl ma dı mı?[/QUOTE]

zorla gelın bana laf sokun dıyosun.. onde olsak bıle sahaya dalarız dıyon .bana kalırsa bunun dıger anlamı bız malız olmayacak ısler yaparıza gelıyo. bence kısısel ozrunu dıger trabzonlu arkadaslarada yapıstırma.. ıkı tane mantıkdan yoksun ınsan varmıs demekkı bırı gecen sene sahaya atladı dıgerıde sensın bellıkı.. ayrıca sansını zorluyosun bannlanman yakın.efendı gıbı yazacaksan yaz,mılletı kıskırtıp durma..:D

AL BAK O ZAMAN BENDE GULUCUK KOYDUM CUMLENIN SONUNA..:D

iskenderpeker 21.04.2009 00:18

[QUOTE=Medusa;504545]biz sizi 1 yıldır o dediğin şeye davet ediyoruzda anlıyomusunuz ki?[/QUOTE]

bir yıldır davet ettiğini söylüyorsun ben trabzonda ta başında biz olamazsak sivas olsun şampiyon diyordum bunu içten istiyordum ama bu foruma girip siz sivaslıların bize nasıl nefretle baktığını görünce tüm düşüncelerim değişti. yoksa istanbul hegomanyasından bu ligin çıkmasını bu ligin istanbulluların ligi olmadığını herkesin görmesini şampiyonlar ligine iki anadolu takımının katılmasını en çok isteyenlerden biriydim. bu hafta sonu sivasa geleceğizz arkadaşlarımla çok merak ediyorum nasıl karşılayacaksınız bizi. Tarihinize dönüp bakarsanız Trabzonsporun Sivasa yaptığı iyilikleri görürsünüz. sizden beklentimiz aslında trabzonun büyüklüğünü hazmedin ki biz de size sonuna kadar destek verelim sizin şampiyon olmanızı cani gönülden isteyelim

oNuR 21.04.2009 00:20

[QUOTE=iskenderpeker;506093]bir yıldır davet ettiğini söylüyorsun ben trabzonda ta başında biz olamazsak sivas olsun şampiyon diyordum bunu içten istiyordum ama bu foruma girip siz sivaslıların bize nasıl nefretle baktığını görünce tüm düşüncelerim değişti. yoksa istanbul hegomanyasından bu ligin çıkmasını bu ligin istanbulluların ligi olmadığını herkesin görmesini şampiyonlar ligine iki anadolu takımının katılmasını en çok isteyenlerden biriydim. bu hafta sonu sivasa geleceğizz arkadaşlarımla çok merak ediyorum nasıl karşılayacaksınız bizi. Tarihinize dönüp bakarsanız Trabzonsporun Sivasa yaptığı iyilikleri görürsünüz. sizden beklentimiz aslında trabzonun büyüklüğünü hazmedin ki biz de size sonuna kadar destek verelim sizin şampiyon olmanızı cani gönülden isteyelim[/QUOTE]

[B]Bizde sizin icin basta öyle düsünüyorduk ama sizin forumlara girip edilen küfürleri görünce sizden nefret eder olduk.[/B]

gangster 21.04.2009 00:22

iskender gardaş daha önce yazılanları okumadım ama bende trabzonda yaşayan bir Sivaslıyım.eğer sen trabzondaysan ve ortamı gözlemliyor isen bize ne gözle baktıklarını elini vicdanına koyup Allah korkusuyla burda yaz.Trabzonun tek korkusu Anadoludan başka şampiyon çıkmasın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:56.