SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sitemizin EN lerini yazalım :) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=556)

CAGLAYAN 11.04.2005 19:18

[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]En iyi yemek ızgara köfte,madımak çorbası ve peskutan çorbası...[/i][/b][/size][/quote]

[color=red][size=2]Peskutan Corbasini EN Özleyen BEN Olsada yesek nasilda özlemisim :cry: [/size][/color]

CAGLAYAN 11.04.2005 19:20

[quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][color=red][size=2]EN Zampara BEN :lol: [/size][/color][/quote]
muahhahahhahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ich lach mich tod :D :D :D

[color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote]

[color=red][size=2]Elbeyli sen Agbini tanimiyorsun !!! Rüstü agbine Sor!!! Muhahahahahaha :lol: [/size][/color]

ElbeyLi58 11.04.2005 19:25

[quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][color=red][size=2]EN Zampara BEN :lol: [/size][/color][/quote]

[color=red][size=2]Elbeyli sen Agbini tanimiyorsun !!! Rüstü agbine Sor!!! Muhahahahahaha :lol: [/size][/color][/quote]
estafurullah Abi :!: :!: :!:
:wink: :wink: :wink: :wink:

[size=2][color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size]

ElbeyLi58 11.04.2005 19:53

[quote=CAGLAYAN][quote=elbeyli58][quote=CAGLAYAN][color=red][size=2]EN Zampara BEN :lol: [/size][/color][/quote]

[color=red][size=2]Elbeyli sen Agbini tanimiyorsun !!! Rüstü agbine Sor!!! Muhahahahahaha :lol: [/size][/color][/quote]
Demek Abi sen bizim Donjuani gectin :?: :?: :?: :?: :?:

[color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color]

V1CT0RY 11.04.2005 20:59

[quote=ultraSivas_58][quote=VICTORY][quote=ultraSivas_58]TÜRKİYE CUMHURİYETNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK HOLİGANLARI BENİM VE ESENYURTLU NAİL VE ŞENGAYLI MUSTAFA NAM-I DİYAR 1967 DERNEK MUSTAFA.BU KATEGORİYİ KİMSEYE KAPTIRMAYIZ.....[/quote]
[color=darkred][i][b]KAÇ KERE STADLARA RESMİN ASILDI WEYA İÇERİ GİREMEME CEZASI ALDIN.BENİM BU SENE 4 OLDU :!: [/b][/i][/color][/quote]VİCEROY :lol: BİZİM İŞİMİZ OLMAZ .BİZİM EMNAETLERİMİZ DOĞUŞTAN VAR :lol:[/quote]
[color=darkred][i][b]NICKIMI DOĞRU YAZ MEWZU ÇIKAR :lol:
EN PARTAL ULTRAWESTİ[/b][/i][/color]

nemesis 12.04.2005 10:40

[quote]EN PARTAL ULTRAWESTİ[/quote]

en çok kaşınan victory

V1CT0RY 12.04.2005 11:07

[color=darkred][i][b]KAŞISINLARDA GÖRELİM....

EN DOBRA BEN[/b][/i][/color]

serhankaburcuk 12.04.2005 14:05

[quote=CAGLAYAN][quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]En iyi yemek ızgara köfte,madımak çorbası ve peskutan çorbası...[/i][/b][/size][/quote]

[color=red][size=2]Peskutan Corbasini EN Özleyen BEN Olsada yesek nasilda özlemisim :cry: [/size][/color][/quote]

[size=2][b][i]Abi ayıp ediyon Sivasa gel sana peskutan çorbasının en kralını yaptırayım valla daha yeni dün akşam yedim yanınada pezuk turşusu vardı oh mükemmeldi yaw bende aylardır yememiştim...[/i][/b][/size]

V1CT0RY 12.04.2005 16:04

[color=darkred][i][b]SERHAN ABİ AYIP OLUYOR.CANIMIZ ÇEKTİ YANİ YANİ :lol: :lol: [/b][/i][/color]

CAGLAYAN 12.04.2005 16:56

[color=red][size=2]EN Esrarengiz AVATAR Victory ninki :P [/size][/color]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:32.