![]() |
Ölmek İsterim
kök salmak isterim ben,bastığın topraklara,
sen nereye gidersen ben peşinden gelirim. yolun takılır ise sonsuz okyanuslara, musa gibi aşkımla onu bölmek isterim. sana zarar verecek birşey varsa yolunda, basman için üstüne yerlere serilirim. aşk,elmastan işlenmiş bir saattir kolunda, gözyaşının aktığı yerde ölmek isterim.. |
Ölmek de Var
ölmek var bu işin içinde
göremeden ölmek hemde başını eğip gitmek de var delicesine direnmekte kokusunun peşinde dudağının tadında gözlerinin renginde bir de teninin ateşinde aramak da var aramak herşeyinde belki bir sözünde arar da bulursun ab-ı hayatı belki çoktan yanmışsındır harlanmıştır ateşin cenneti de cehennemi de burada bulmak da var sevmek de var ya sevmek naçar sevmişsindir zaten durup dururken o da yeter zaten |
Seni Arıyorum
Aylardan Aralık,günlerden sensizliğin ertesi
Yalnızlıktan üşüyorum...Soba boş yere yanıyor... Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım. Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum. Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzgar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum. Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum.. Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilalleri kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... Yarım kalmş şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçimde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum... Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum... NOT: Bu Siir AHMET SELÇUK İLKAN'NA ait bir siir'dir... |
[QUOTE=FASIL-I BAHAR]ölmek var bu işin içinde
göremeden ölmek hemde başını eğip gitmek de var delicesine direnmekte kokusunun peşinde dudağının tadında gözlerinin renginde bir de teninin ateşinde aramak da var aramak herşeyinde belki bir sözünde arar da bulursun ab-ı hayatı belki çoktan yanmışsındır harlanmıştır ateşin cenneti de cehennemi de burada bulmak da var sevmek de var ya sevmek naçar sevmişsindir zaten durup dururken o da yeter zaten[/QUOTE] ÖLÜMDE VAR............ |
GAMZE KARDEŞ HİÇ ADETİM DEĞİLDİR AMA İÇİMDEN YAZMAK GELDİ..
BENDE BİR SAİRİM ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR SAİRLE BİR MUHABBETE GİRMEDİM..AMA O GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL SİİRLERİN... Tabut Bir Sela sesi Duyacaksın, Omuzlarda Taşınan Bir TABUT Göreceksin.. ''KİM ÖLMÜŞ'' Diye Soracaksın.. 'Sevgi Uruna Canini Vermiş Delikanlı Bir Genç' diyecekler.. Sarsılacaksın Bir An... Evinizin önünde Duracak Cemaat, Neden Durdular diye Soracaksın.. 'Vasiyet Etmiş Sevdiği Orada Oturuyormuş' Diyecekler.. O Maziyi Bir Film Şeridi Gibi Aklından Geçireceksin.. Sensiz Yaşayamam Dediğin, Seninle Evleneceğim diye Kandırdığın... Seninle Evlenme Hayalleri Kurarken.. Beyaz Kefeni Giyen beni beni... Hatırlayacaksın. Ve sen yaşarken öleceksin.. Defalarca.. Defalarca... Defalarca... |
Önce beni sevdiğini söyleyen,yalanını itiraf eden,aldatıp giden sensin.göz yaşım bitiren,kalbimi yok eden,sana aşığım diyen sensin.kalmadı sevgim sana,yıkıldı hayellerim kuşkuşuz,
şu kalbim mızrak gibi kestiren sensin |
Yetemezsin Sen Bu Sevgiye
Nasıl bir günümdeyim bilemezsin, Her yerde sen, her yerde hayalin, Konuş diyorum, susuyorsun, Gül biraz diyorum, kızıyorsun Anlamsız öfkeleniyorsun Umulmadık anlarda küfürler savuruyorsun Elimi uzatıyorum, gelmiyorsun Sev diyorum Arkana bakmadan gidiyorsun Ey can(!) Bağırıyorum, duymuyorsun Seni seviyorum diyorum Gene de çekip gidiyorsun.. Gitme demeyeceğim bu gidişte Git diyorum sana ebediyete Yapamazsın sen benim sevgimle Yaşamak isterim bu aşkı sonsuz derinlikte Ama yetemezsin sen bu sevgiye Ellerinin dokunduğu yer susar Dudaklarının öptüğü yer ağlar Yetemezsin sen bu sevgiye Dokunduğumda tenim ürpermeyecek Seni ölesiye isteyecek Yapabilir misin? Yaparsın da yapabilir misin? Yaşayabilirsin de; Hissedebilir misin beni içinde |
Ah İstanbul!
Ah İstanbul(!) Caddelerde ışıklar yanıyor, Etrafta insanlar geziyor, Gökyüzünde yıldızlar, Birisi diğeri ile kadeh tokuşturuyor Biraz daha ilerliyorum... Birisi sevdiğini almış koluna, Hayata nispet yaparcasına ilerliyor, Deniz karanlığın üstüne vuran ışıkla, Kumsala bir başka güzel vuruyor... Rüya kent İstanbul Gene sahte belki de gerçek aşklara Karanlığın arasında şahitlik yapıyor. Ben de bir gün tutacağım elinden, Sormayacağım artık seni gelenden,gidenden, Asla çıkarmam seni yüreğimden Hadi gel de seveyim seni yeniden... Acaba ne yapmaktasın? Biliyorum bensizliğe dayanamazsın. Sen benim yüreğimde taşıdığım cansın Her zaman yaşadığım sevdamsın... Bizim aşkımız yeter her şeye Herkesi kıskandıracak bir gün geri geldiğinde Şimdi kaldım sensizlikte Bir gün sana doyacağım seninle.. |
Yıldız Yağmuru
Bir yıldız yağmuru ıslatır beni. Düşerken damlalar o gül yüzüne... Her damla gözyaşı sorarken seni, Yıldızlar döşerim ayak izine. Kuruyan dallara gözyaşı yürür... Yapraklar titreşir yol verir dağlar. Yıldız kümeleri yere dökülür, Şehrayine döner karanlık yollar. Artık ne gam keder ne acı ne dert... Umutla yeşeren her mevsim bahar. Ve gün gün ruhlarda büyüyen hasret, Solgun yürekleri sonsuza boyar |
[COLOR="Red"][B]güzel şiirler.
daha çok yaz. sanatla,edebiyatla uğraşanların çoğalması dileğiyle. ellerine sağlık.yüreğine sağlık.[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:42. |