![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
Haa diyince transfer yapilmiyor malesef hernan rengifo djebbour ve oldoni gibi olacaksa yapilmamasi daha iyi dusunuyorum.takimimiz 8 9 transfer yapti kampa yetisdirdi hepsini.kaleci derken korcanin gecen sene kac mac kurtardigini sivasspor maclarinin ozetini degil tamamini izleyenler bilir.yonetime sonsuz destek.
|
Çok iyi bir kanat oyuncusu şart
|
Bu sene takımlarda gözle görülür bir değişim ve atılım var. Sadece çizgisini bozmayan bir Fenerbahçe ve biz varız. Biz az para ile borçsuz ödemesi az olan bir bütçe politikası ile transfere devam ediyoruz (karınca kararınca)... Fenerbahçe kemik kadrosuna güvenerek az ama öz transfer yapıyor. Galatasaray Beşiktaş ve Trabzon ise yüksek bütçe ile yüksekten uçmaya ve birileri tarafından kollanmaya devam ediyorlar. Bunu şunun için söylüyorum. Birinin Vergi borcu bizim bütçemizi 3 e katlar, Birisi 0,90 gibi (yüksek) fahiş bir ederle 100 milyar kredi bulur birşey olduğunu zanneder -kaldı ki bunun faizi bile adamı götürür. Diğeri ise Şampiyonlar Ligine katılacağım diye har vurur harman savurur. Gel gör ki yine bir güç tarafından borçları silinir yada affedilir olan zavallı bizim gibi kendi yağı ile kavrulana olur.
Balıkesir Bursa Rize Mersin Eskişehir yine transferleri ile dikkat çekmeye başladılar. Kimisi Portodan getirir kimisi kaliteli zenciyi, biz ise şimdilik seyre daldık. Bizde nokta dediğimiz bir kaç kişiyi aldık ama duyumlar kötü... Hal böyle iken dilimiz döndüğünce topa tüfeğe karşı yine tahta kılıçlarla meydana iniyoruz. Politika çok doğru olabilir ama rakiplerin bu durum hiç umurunda değil. 50 liraya kombine sattığınız zaman 500 liraya satan kişiye karşı bu halde mücadele etmeniz maalesef normal bir durum. Bir atasözü vardır. Cebime işeme de avucuma bir şey istemiyorum diye. Biz her halukarda bu fiyatlarla seyredeceğiz maçları ama inşallah çooook para veriyoruz diye stadyumda ağzımıza geleni söyleyip ceza almayalım ki cebe girenden de olmayalım. Gelelim tekrardan transfere.... Bir futbol takımında oturmuş kadronuz varsa ve bozmuyorsanız her zaman kardasınız demektir. Çünkü Ahmet Mehmede ne zaman nasıl pas vereceğini bilir. Afedersiniz kıçı ile dürter yine verir o pası. Bu çok önemli. Fakat birde yerim garanti demenin verdiği dezavantajları var. Rekabetin az olduğu en önemlisi ise taraftarının gözünün yeni kişileri görmesi gerekir. Her sene en az iki yada üç noktaya oyuncu tayin ederseniz hem taraftarın içini rahatlatırsınız hem gelirlerde ibre yukarı kayar hemde eksik noktaya, zayıf bölgeye montaj yaparsınız. Bu futbolun doğasında olan bir durum. Bizim gibi takımlarda işin cıvığını çıkarmamak lazım. Dengesel faktörleri kaydırmamak lazım. 15 tane transfer yapsanız ne olacak; Aşı tutmadığı takdirde boş. Yada o 15 kişi adapde olana kadar atı alan Üsküdarı geçmiş olacak. Şu anda ligimizde dönen transfer politikası bu yönde. Tabiki bunun Siyasi yönleride var, ekonomik gelir-gider döngüsüde var, ilk heves durumuda. Ama biz yıllarca çizgimizle birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve yaptık da. Görünen o ki üç aşağı beş yukarı başarılı olduk. Ki hala şu ligde şöyle böyle de olsa hayatımızı idame ettiriyoruz. Günler geçtikce bu sene kim nasıl transferler yapmış, başarılımı başarısızmı olmuş yeşil sahaya çıkınca anlayacağız. Yani bekleyip göreceğiz.... |
[QUOTE=adres58;916667] Bizde nokta dediğimiz bir kaç kişiyi aldık ama duyumlar kötü...
.[/QUOTE] [B]Bu ifade beni ürküttü açıkcası.Sorun nedir Atiila bey?Hayır mı ? Şer mi ?[/B] |
[B][I]Ayağını yorganına göre uzatan hiçbir zaman açıkta kalmaz, Sivasspor Yönetimi'de bu mihvalde bir transfer politikası izliyor, kadromuz oturmuş bir kadro, takviyelerle daha güçlü duruma geldik ki, bu kadro genişliği açısında çok önemli, geçensene kadro darlığından bayağı sıkıntılar yaşadık ve puanlar kaybettik.
Bu mütevazi transfer politikamızı, iyi bir kaleci ve iyi top dağıtan, genç, teknik kapasitesi yüksek bir orta saha transferi ile noktalarsak, bu sene başarılı bir sezon geçirebiliriz, 2014-2015 sezonunun Sivasspor'umuz için hayırlı olmasını diliyorum. [/I][/B] |
[QUOTE=asabibaba;916673][B]Bu ifade beni ürküttü açıkcası.Sorun nedir Atiila bey?Hayır mı ? Şer mi ?[/B][/QUOTE]
Özellikle çıplak gözle maçı takip eden gurbetçi kardeşlerimizin referanslarına dayanarak yapılan ufak bir nüans... Herkesinde bildiği üzere kendisinden çok şey beklediğimiz Chrisantus'dan bahsediyorum. O kadar çok umudumuz varki diğer kulüpler 3-5 transfer yapınca bu oyuncudan beklentimizde bir tık ileri geçiyor. Ama hazırlık maçları şu ana kadar bu beklentiyi vermemiş gibi görünüyor... Ama şuda bir gerçekki en çok umutlandığım transfer Pekin kardeşimizde (bana göre).. İnşallah varolan kadromuzda en az iki oyuncu iyi kalitede çıkar da bizde rahatlarız. Çünkü bu sene lig geçen seneden daha çetin ve iddaalı geçecek... Hataya ve karamsarlığa yer yok. Bunların ikisi bir araya gelirse mazallah bizim için tehlikeli rüyalar görmemize neden olmasın... |
[QUOTE=adres58;916675]Özellikle çıplak gözle maçı takip eden gurbetçi kardeşlerimizin referanslarına dayanarak yapılan ufak bir nüans... Herkesinde bildiği üzere kendisinden çok şey beklediğimiz Chrisantus'dan bahsediyorum. O kadar çok umudumuz varki diğer kulüpler 3-5 transfer yapınca bu oyuncudan beklentimizde bir tık ileri geçiyor. Ama hazırlık maçları şu ana kadar bu beklentiyi vermemiş gibi görünüyor... Ama şuda bir gerçekki en çok umutlandığım transfer Pekin kardeşimizde (bana göre).. İnşallah varolan kadromuzda en az iki oyuncu iyi kalitede çıkar da bizde rahatlarız. Çünkü bu sene lig geçen seneden daha çetin ve iddaalı geçecek... Hataya ve karamsarlığa yer yok. Bunların ikisi bir araya gelirse mazallah bizim için tehlikeli rüyalar görmemize neden olmasın...[/QUOTE]
Çok çok erken henüz umutsuzluğa kapılmayalım.Benim için en önemli tranferler Aatif ve Da Costa'nın takımda kalması.Kritik nokta ise Chrisantus,Ahmet Aras,Batuhan ve Serdar Özkan 4'lüsünden birinden çok iyi verim almamız gerekiyor.Bursa'nın yaptığı kadar olmasa da ortasaha ya kaliteli bir isim çok iyi olur. |
[QUOTE=adres58;916667]Bu sene takımlarda gözle görülür bir değişim ve atılım var. Sadece çizgisini bozmayan bir Fenerbahçe ve biz varız. Biz az para ile borçsuz ödemesi az olan bir bütçe politikası ile transfere devam ediyoruz (karınca kararınca)... Fenerbahçe kemik kadrosuna güvenerek az ama öz transfer yapıyor. Galatasaray Beşiktaş ve Trabzon ise yüksek bütçe ile yüksekten uçmaya ve birileri tarafından kollanmaya devam ediyorlar. Bunu şunun için söylüyorum. Birinin Vergi borcu bizim bütçemizi 3 e katlar, Birisi 0,90 gibi (yüksek) fahiş bir ederle 100 milyar kredi bulur birşey olduğunu zanneder -kaldı ki bunun faizi bile adamı götürür. Diğeri ise Şampiyonlar Ligine katılacağım diye har vurur harman savurur. Gel gör ki yine bir güç tarafından borçları silinir yada affedilir olan zavallı bizim gibi kendi yağı ile kavrulana olur.
Balıkesir Bursa Rize Mersin Eskişehir yine transferleri ile dikkat çekmeye başladılar. Kimisi Portodan getirir kimisi kaliteli zenciyi, biz ise şimdilik seyre daldık. Bizde nokta dediğimiz bir kaç kişiyi aldık ama duyumlar kötü... Hal böyle iken dilimiz döndüğünce topa tüfeğe karşı yine tahta kılıçlarla meydana iniyoruz. Politika çok doğru olabilir ama rakiplerin bu durum hiç umurunda değil. 50 liraya kombine sattığınız zaman 500 liraya satan kişiye karşı bu halde mücadele etmeniz maalesef normal bir durum. Bir atasözü vardır. Cebime işeme de avucuma bir şey istemiyorum diye. Biz her halukarda bu fiyatlarla seyredeceğiz maçları ama inşallah çooook para veriyoruz diye stadyumda ağzımıza geleni söyleyip ceza almayalım ki cebe girenden de olmayalım. Gelelim tekrardan transfere.... Bir futbol takımında oturmuş kadronuz varsa ve bozmuyorsanız her zaman kardasınız demektir. Çünkü Ahmet Mehmede ne zaman nasıl pas vereceğini bilir. Afedersiniz kıçı ile dürter yine verir o pası. Bu çok önemli. Fakat birde yerim garanti demenin verdiği dezavantajları var. Rekabetin az olduğu en önemlisi ise taraftarının gözünün yeni kişileri görmesi gerekir. Her sene en az iki yada üç noktaya oyuncu tayin ederseniz hem taraftarın içini rahatlatırsınız hem gelirlerde ibre yukarı kayar hemde eksik noktaya, zayıf bölgeye montaj yaparsınız. Bu futbolun doğasında olan bir durum. Bizim gibi takımlarda işin cıvığını çıkarmamak lazım. Dengesel faktörleri kaydırmamak lazım. 15 tane transfer yapsanız ne olacak; Aşı tutmadığı takdirde boş. Yada o 15 kişi adapde olana kadar atı alan Üsküdarı geçmiş olacak. Şu anda ligimizde dönen transfer politikası bu yönde. Tabiki bunun Siyasi yönleride var, ekonomik gelir-gider döngüsüde var, ilk heves durumuda. Ama biz yıllarca çizgimizle birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve yaptık da. Görünen o ki üç aşağı beş yukarı başarılı olduk. Ki hala şu ligde şöyle böyle de olsa hayatımızı idame ettiriyoruz. Günler geçtikce bu sene kim nasıl transferler yapmış, başarılımı başarısızmı olmuş yeşil sahaya çıkınca anlayacağız. Yani bekleyip göreceğiz....[/QUOTE] öncelikle önemli olan takım olabilmekte. ama takım olabilmeyi başarırsan büyük hedefler için bu defa kaliteli isimlerin de olması gerekiyor. final maçlarını kazanmak için.. fenerbahçenin kurulu bir düzeni kadrosu var evet. çok sayıda transfere ihtiyacı yoktu ve almadılar. kimilerine göre şikeden dolayı ceza alacakları için yapmıyorlar. bunu zaman gösterecek. ama içten içe karışık durumda olduklarıda artık gün gibi ortada. ersun yanalın gitmesi-kovulması , kasetler vs.. galatasaray ın vergi borcu dediğiniz gibi anadolu kulüplerinin bütçelerini kaç defa katlar. devlet tarafından kollanıyorlar yıllardır. ama gs nin sadece tribün geliri bizim gelirlerimizin tamamından çoktur belkide. diğerlerini saymıyorum bile.. trabzon kollanıyor diyoruz ama hepimiz neden x siyasetçi maçımıza gelmez sivasa sahip çıkmaz diye dert yanıyoruz hep. trabzonun sahip çıkanı var işte... birde çektikleri kredi ile alakalı yanlış bilinenler var. galiba vakıfbanktan düşük faizli kredi çekip eski kredi borçlarını kapamışlar. otomatikmen 5-6 milyon euro kar elde etmişler. yani kredi çekip transfer yapmıyorlar. beşiktaş feda demişti. ama onlarında gelirleri çok çok fazla bizlere göre. ne kadar feda derseler de alacakları isimler bizden çok daha iyi olur. çünkü bunlarında gelirleri üst düzey. dembaba yı trnsfer ettiler sezon içinde zaten kazandıracağı puanlarla kendi parasını çıkaracak. biz ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya devam etmek zorundayız. bizim sahip çıkanımız yok. onlar gibi gelirlerimizde yok. ipin ucu bir kaçarsa bilmem bir daha nerede yakalarız o ipi... |
Vizyon58'e Erdal Sarilarin aciklamalarindan Transfer konusunda 100% bir kaleci alinacaktir. Fener Ertugrulu birakti takdirde 100% alinacaktir. Fakat o transfer gerceklesmesse o zaman yabanci kalecilere yönelicekmis. Ön Libero Alma imkaninmiz da varmis ancak 100% degil cünki ekonomik sorunlar varmis. Artik Kombine satislar gerceklesirse belki alinirmis. Benim anlamadigim o kadar mac basi para aliyoruz sonra sponsor felan filan. Hadi Forma satisindan, Bilet satisindan, transferden vs. para kazanamiyoruz kazandigimiz paralar futbolcu almak icin yetmiyor mu? Aldigimiz futbolcular kötü demiyorum ama fazla pahli futbolcular da degil. Kac senedir süper ligde mücadele ediyoruz lige yeni cikmis bir balikesir gibi olamiyoruz ya onu anlamiyorum daha dogrusu ..
|
[QUOTE=adres58;916675]Özellikle çıplak gözle maçı takip eden gurbetçi kardeşlerimizin referanslarına dayanarak yapılan ufak bir nüans... Herkesinde bildiği üzere kendisinden çok şey beklediğimiz Chrisantus'dan bahsediyorum. O kadar çok umudumuz varki diğer kulüpler 3-5 transfer yapınca bu oyuncudan beklentimizde bir tık ileri geçiyor. Ama hazırlık maçları şu ana kadar bu beklentiyi vermemiş gibi görünüyor... Ama şuda bir gerçekki en çok umutlandığım transfer Pekin kardeşimizde (bana göre).. İnşallah varolan kadromuzda en az iki oyuncu iyi kalitede çıkar da bizde rahatlarız. Çünkü bu sene lig geçen seneden daha çetin ve iddaalı geçecek... Hataya ve karamsarlığa yer yok. Bunların ikisi bir araya gelirse mazallah bizim için tehlikeli rüyalar görmemize neden olmasın...[/QUOTE]
kesinlikle katlıyorum antiramanlara gittim ve bu adam gerçekten profesyonel mi diye sordum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23. |