![]() |
toraman sarkislanin sogutcuk koyundendir
|
ahahahahah :)))) serhat abi vallaha cok dogru diyon...
|
arkadaslar bu vesileyle hepinizin yeni yilini kutlar saglik sihhat ve esenlikler dilerim chete e giremiyorum hic degilse boyle kutlayim
|
hasan kabze
adem dursun oguz yilmaz tabii ben de varim bu yarisda !lol! |
hayır arkasdaslar cem yılmaz imranlılı degıl gurunlu
|
Arkadaşlar
1.çılgın sedat(Bilmem :D )
2.ibrahim toraman(Besiktas) 3.uğur ışılak(Bilmem :D ) 4.ümit özat(Fenerbahçe) 5.Adem Dursun(Sivas Amatör kulüplerinden olan Volkanspor'dan Ankaragücü'ne transfer olmuştur)Besiktas 6.Hasan Kabze(Galatasaray 7.Zafer Özgüntekin(Ankaragücü) -Benim Bildiğim Bu Kadar- |
ve yeni eklenen veya yeni öğrendiğimiz avrupaa yı kasıp kavuran(öyle diyolar) şarkıcı HADİSE
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]herkesin yeni yılı kutlu olsun...[/I][/CENTER][/COLOR]
[COLOR="Blue"][CENTER][I][FONT="Arial Black"]XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX[/FONT][/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=sVs]ve yeni eklenen veya yeni öğrendiğimiz avrupaa yı kasıp kavuran(öyle diyolar) şarkıcı HADİSE[/QUOTE]
[B]HERKES SİVASLI BE ...WALLA HELAL OLSUN TOPRAKLARIMA...[/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]HERKES SİVASLI BE ...WALLA HELAL OLSUN TOPRAKLARIMA...[/B][/QUOTE]
valla MADONNA yı falan hep geçmiş öyle soyleniyor hızla çağalıyoruz bilmem bir kac kusak sonra diger illerden insanlari zor görecekler torunlarimiz ama bizim görevimiz SİVASLILIĞIMIZI ve SİVASIMIZI unutturmamak dimi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:23. |