![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
İstanbul daki tüm SİVAS LI HEMŞERİLERİMİZ..C.tesi OLİMPİYAT STADINI DOLDURALIM..İ
|
Vanspor
Simdi kardesim bayram degil seyran degil Vanspor nerden cikti diye bilirsiniz ne yapalim gurbet ellerdeyiz. Bir vanspor'umuz ve birde Sivassporumuz var. Bu iki tesellimiz olmassa hic olmaz.
Buradan Belediye Vanspor'a basarilar diler ve umut ederimki bu yil mutlu sona ulasirlar. saygilarimla |
--->: Vanspor
[B]Doğru Söylüyon Gardaş Elin İngilteresindesin Bir Sen Var Bir Sivas[/B]
|
--->: HOŞGELDİNİZ...
SİVASLI TÜM HEMŞEHRİLERİME SELAM VE SEVGİLER:)
|
Başarılar.
[B][COLOR="Red"]Merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum sivasspor'a şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum.Asker Bülent'e( Bülent UYGUN )sevgiler. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"][RIGHT]Zonguldaksporlu Taraftarlar.[/RIGHT][/COLOR][/B] |
--->: Başarılar.
[B]eyvallah Zonguldakspor lu arkadaşım teşekkürler..[/B]
|
Genç Zonguldaksporlular
[B][COLOR="Red"]Merhaba arkadaşlar Genç Zonguldaksporlular olarak SİVASspor'u şampiyon görmek isteriz inşallahta olursunuz.Asker Bülent'i (Bülent UYGUN) çok seviyoruz.Zonguldakspor'a verdiği destekten dolayı ona teşekkür ediyorum.[/COLOR][/B]
[B][RIGHT][COLOR="Navy"]Zonguldaksporlu Taraftarlar[/COLOR][/RIGHT][/B] |
-->: Genç Zonguldaksporlular
[QUOTE=Karaelmas67;303247][B][COLOR="Red"]Merhaba arkadaşlar Genç Zonguldaksporlular olarak SİVASspor'u şampiyon görmek isteriz inşallahta olursunuz.Asker Bülent'i (Bülent UYGUN) çok seviyoruz.Zonguldakspor'a verdiği destekten dolayı ona teşekkür ediyorum.[/COLOR][/B]
[B][RIGHT][COLOR="Navy"]Zonguldaksporlu Taraftarlar[/COLOR][/RIGHT][/B][/QUOTE] bir zonguldaksporlu olarak görüşlerin bizi sevindirdi |
--->: Genç Zonguldaksporlular
sizlerin ve bütün anadolunun desteği bizim için çok önemli ve değerlidir güzel kardeşim. bu temennin için teşekkürler..
|
SİVASLIYIZ GARDAŞ
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6925/turksenovunth8.jpg[/IMG]
adı :MUSTAFA soyadı:TOKSOY memleketi: SİVAS KANGAL yaşı: 26 yaşadığı şehir İSTANBUL hobileri: FUTBOL İNTERNET TV tuttuğu tk : TABİKİ SİVASSPOR hayali: SİVASSPORU ŞAMPİYON GÖRÜP AVRUPADA İSMİNİ DUYURDUNU BİLMEK |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |