![]() |
Cevap: Hayrettin Yerlikaya
Adana Demirspor, Sivasspor'dan ayrılan sol bek Hayrettin Yerlikaya ile anlaştı... (şimdilik söylenti)
|
Hayrettini yapilan gercekten ayip oldu umarim ah etmemistir
|
var bu iste bir is para pul isi degil hayrettin bos mukaveleye imza atmaya bile hazirdi yazik oldu
|
Her ne kadar düz futbolcu desem dahi Sivas kentine mal olmuş bu kardeimizin ayrılışı çok daha başka koşullarda olmalıydı ..Kensine başarılar diliyorum..
|
Futbolcu olarak olmasada teknik ekipte ilerde görev alacağını tahmin ediyorum. Emekleri için teşekkürlerimi sunarım .
|
Insallah jubile teklifi yapilmistir. Nezaketen ile olsa. Yosksa direk gondermek hayroya cok ayip
|
[QUOTE=58fatihcan;864985]Insallah jubile teklifi yapilmistir. Nezaketen ile olsa. Yosksa direk gondermek hayroya cok ayip[/QUOTE]
Jübile için erken,adam bir kaç sene daha oynar daha düşük seviyede bıle olsa. Futbol hayatının son yılları ne kazanılsa kardır dönemleri. |
arkadaşlar ben bu hayrettin konusundan bıktım usandım hayrettin bizim içimizden biri olabilir oynamıştır parasını çatır çatır almıştır takımdaki vizyonunu tamamlamış ve gönderilmiştir.bazıları sanki hayrettin babasının hayrına oynamış hakkını alamamış ve takımdan kovulmuş gibi düşünüyor öyle davranıyor.bana göre hayrettin sivasspora yüktü son 10 yıldır ben teknik sorumlu olsam hayrettini amatör takıma bile almam çünkü teknik kapasite hiç bir şeyyoksadece sivaslı maçları izleyin 5 yıl geri bakın hatalarına takıma verdigi zarara hayrettin oynadıgı zaman rakip onu farkedene kadar oyun dengede ama okanada baskı yiyince rakip 12 kişi biz 10 kişi.ben hayrettini tanımam şahsen hiç bir fikrim yok iyi insan olabilir ama çok kötü bir futbolcu ben onun yüzünden son 3 yıl kombnine almadım digitürkten izledim benki bu takımın hastasıyım kaç kez yurtdışıbndan uçakla maça geldim.ama bir çok arkadaşım onun yüzünden maçlara uzun süre gelmedik.bırakın artık bu konuyu oynadı parasını aldı ve gitti bizde takımda kurtuldu bundan sonra takım daha iyi olacak kesinl
ikle.bu takım profösyonel amatör degil hemşericilikte oynamıyoruz duygusallıgada yer yok.bu benim fikrim katılmayan olabilir saygı duyarım |
arkadaşlar karşı yorumlar yayınlanmıyormu site hayrettinemi ait yoksa hayrettini sevmek zorunlulugumnu var yasa dogruları yazmak yasakmı anlamadım yorumumu göremiyorum sebebi nedir
|
özür dilerim şimdi gördüm yorumumu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:31. |