![]() |
Cevap: Süperlig de Transferler
[QUOTE=ozledımeskıyı;793083]Güldürdün ha ben i ne alakası var ya 3 takım çıktı ztn süperlige yer yok spora döndüler kaptılmışlardı ya :D:D heyecan yapmışın hmn :)[/QUOTE]
evet bende gordum bank asya'dalarmis açikcasi hakketmiyorlar sinirlerim bozuldu :D |
bazi takimlar her yil 10 oyuncu satip daha fazlasini aliyor ve bizim taraftar ozeniyor bence bizim yonetimin yaptigi çok dogru.
|
Yattara ,Romaniç ,Veysel ,Tuncay Şanlı gibi isimler Bursaya gelmek için menejerlerle haberler yolluyorlar..Hatta Yattara memnun kalmazssanız parayı iade ederim bile dedi..Aslında alıyorlardı taraftar net bir şekilde istemiyoruz deyince yönetim anında vazgeçti..Hayırlısı...Ama en çok hoşuma giden şey bizde transfer olurken taraftar istemiyoruz dedimi Ronaldo bile olsa getirmiyor yönetim...Ertuğrul Sağlam karakteri bozuk adamı Bursaya bile sokmuyor...Transferde Türkiyede en beceriksiz kişi olan Ertuğrul Sağlamın kimleri alacağının inanın çok merak ediyorum
|
[B]Simdiye kadar gerceklesen transferler[/B]
[B]Akhisarspor Bld.: [/B]Cagdas Atan(M.I.Y), Emin Aladag(Denizlispor) [B]Antalyaspor[/B]:Nikola Zizic(Lucko Zagreb), Xavier Kodjo(Union Douala), Lamina Diarra(Partizan Belgrad), Koray Arslan(Eskisehirspor), Hakan Arikan(M.I.Y), Lokman Gör(Pendikspor), Ergün Teber (Genclerbirligi), Isaac Promise(Manisaspor), Murat Akin(Kasimpasaspor) [B]Besiktas[/B]: Mehmet Akgün (Genclerbirligi),Oguzhan Özyakup(Arsenal), Berat Cetinkaya(Sakaryaspor) [B]Bursaspor[/B]: Ferhat Kiraz (Boluspor), Bekir Sevgi(Bugsaşspor) [B]Eskisehirspor[/B]: Aytac Kara (Altay), Mehmet Güven(Manisaspor), Ruud Boffin(West Ham), Serol Demirhan(Ankaragücü), Ufuk Budak (Freiburg), Erkut Şentürk(Besiktas) [B]Elazigspor[/B]: Ali Zorlu (Giresunspor), Hrvoje Spahija(Sibenik), Vanja Ivesa(Eskisehirspor), Gökhan Emreciksin(Konyaspor), Herve Tum(Genclerbirligi) [B]Fenerbahce[/B]: Kuyt (Liverpool), Hasan Ali Kaldirim(Kayserispor),Salih Ucan (Bucaspor) [B]Galatasaray[/B]: Dany (Gaziantepspor), Umut Bulut(Toulouse) [B]Gaziantepspor[/B]: [B]Genclerbirligi:[/B] Ilkay Durmus (Stuttgart), Mehmet Kara(Paderborn), Dusko Tosiç(Kizilyildiz) [B]IBB[/B]: Hakan Canbazoglu (Nazilli Bld.), Taner Yalcin(Köln) [B]Kayserispor[/B]: BOBO(Cruzeiro), Silva Cleyton(Panathinaikos), Ömer Bayram(Nac Breda), Erdal Akdari(Hannover 96), Ertugrul Taskiran(Fenerbahce) [B]Karabükspor[/B]:Ahmet Ilhan Özak, Yigit Incedemir(Manisaspor), Lomana Lualua(Blackpool), İshak Doğan (Ankaragücü), Bertul Kocabaş(Hamburger SV) [B]Kasimpasaspor[/B]: Elyasa Süme(Gaziantepsor), Ilker Avcibay(Manisaspor), Vokan Yaman(Eskisehirspor), Abdurahman Dereli(Samsunspor) [B]Mersin Idman Yurdu[/B]: Murat Erdogan(Manisaspor), Eren Tozlu(Girensunspor) [B]Orduspor[/B]: Alfredo Monje (Olympiakos), Nizamettin Caliskan(Manisaspor), Şamil Cinaz (FSV Frankfurt),Roversio Rodrigues de Barros(Osasuna) [B]Sivasspor[/B]: Doga Kaya (Eskisehirspor), Abdulkadir Özgen(Bucaspor), Erhan Güven(M.I.Y), Saban Özel(Sakaryaspor), Korcan Celikay(Besiktas), Alican Karadag(Keçiörengücüspor) [B]Trabzonspor[/B]: Souleymane Bamba(Leicester City), Emre Güral(Bucaspor), Yasin Öztekin, Soner Aydogdu(Genclerbirligi) [B]Not: listeyi ben yaptim, unuttugum futbolcular olabilir. [/B] |
hiç yabancı transferi yapmadık hala
|
[B]Servet'i Kasımpaşa kaptı![/B]
|
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/6/28/fft1mm1794750.jpg[/IMG]
[B]Eskişehirspor, Patryk Malecki'i kiraladı[/B] Eskişehirspor, Polonya'nın Wisla Krakow takımından Patryk Malecki'yi bir yıllığına kiraladı. |
[B]İbrahima YATTARA Bursaspor'da..[/B]
|
[url]http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktas-o-ismi-gonderiyorSXHBQ285219SXQ[/url]
[B]Beşiktaş'ta Ekrem Dağ, önümüzdeki sezon kadroda yer almayacak.[/B] tecrübeli bir isim aslında ve 32 yaşında yani rahat iki sezon oynar. bence alınırsa daimi [B]sağ bek[/B]imiz olabilir. Mutlaka bana tepki gösterenler olacaktır ama transferi düşünülebilir.. |
[QUOTE=Çılgın Türk;793125][B]Simdiye kadar gerceklesen transferler[/B]
[B]Akhisarspor Bld.: [/B]Cagdas Atan(M.I.Y), Emin Aladag(Denizlispor) [B]Antalyaspor[/B]:Nikola Zizic(Lucko Zagreb), Xavier Kodjo(Union Douala), Lamina Diarra(Partizan Belgrad), Koray Arslan(Eskisehirspor), Hakan Arikan(M.I.Y), Lokman Gör(Pendikspor), Ergün Teber (Genclerbirligi), Isaac Promise(Manisaspor), Murat Akin(Kasimpasaspor) [B]Besiktas[/B]: Mehmet Akgün (Genclerbirligi),Oguzhan Özyakup(Arsenal), Berat Cetinkaya(Sakaryaspor) [B]Bursaspor[/B]: Ferhat Kiraz (Boluspor), Bekir Sevgi(Bugsaşspor) [B]Eskisehirspor[/B]: Aytac Kara (Altay), Mehmet Güven(Manisaspor), Ruud Boffin(West Ham), Serol Demirhan(Ankaragücü), Ufuk Budak (Freiburg), Erkut Şentürk(Besiktas) [B]Elazigspor[/B]: Ali Zorlu (Giresunspor), Hrvoje Spahija(Sibenik), Vanja Ivesa(Eskisehirspor), Gökhan Emreciksin(Konyaspor), Herve Tum(Genclerbirligi) [B]Fenerbahce[/B]: Kuyt (Liverpool), Hasan Ali Kaldirim(Kayserispor),Salih Ucan (Bucaspor) [B]Galatasaray[/B]: Dany (Gaziantepspor), Umut Bulut(Toulouse) [B]Gaziantepspor[/B]: [B]Genclerbirligi:[/B] Ilkay Durmus (Stuttgart), Mehmet Kara(Paderborn), Dusko Tosiç(Kizilyildiz) [B]IBB[/B]: Hakan Canbazoglu (Nazilli Bld.), Taner Yalcin(Köln) [B]Kayserispor[/B]: BOBO(Cruzeiro), Silva Cleyton(Panathinaikos), Ömer Bayram(Nac Breda), Erdal Akdari(Hannover 96), Ertugrul Taskiran(Fenerbahce) [B]Karabükspor[/B]:Ahmet Ilhan Özak, Yigit Incedemir(Manisaspor), Lomana Lualua(Blackpool), İshak Doğan (Ankaragücü), Bertul Kocabaş(Hamburger SV) [B]Kasimpasaspor[/B]: Elyasa Süme(Gaziantepsor), Ilker Avcibay(Manisaspor), Vokan Yaman(Eskisehirspor), Abdurahman Dereli(Samsunspor) [B]Mersin Idman Yurdu[/B]: Murat Erdogan(Manisaspor), Eren Tozlu(Girensunspor) [B]Orduspor[/B]: Alfredo Monje (Olympiakos), Nizamettin Caliskan(Manisaspor), Şamil Cinaz (FSV Frankfurt),Roversio Rodrigues de Barros(Osasuna) [B]Sivasspor[/B]: Doga Kaya (Eskisehirspor), Abdulkadir Özgen(Bucaspor), Erhan Güven(M.I.Y), Saban Özel(Sakaryaspor), Korcan Celikay(Besiktas), Alican Karadag(Keçiörengücüspor) [B]Trabzonspor[/B]: Souleymane Bamba(Leicester City), Emre Güral(Bucaspor), Yasin Öztekin, Soner Aydogdu(Genclerbirligi) [B]Not: listeyi ben yaptim, unuttugum futbolcular olabilir. [/B][/QUOTE] Konyasporun transfer yasağı var hem futbolcu alamıyor hemde satamıyor diye biliyordum . emreciksin transferi doğruysa güzel transfer yapmıs elazığspor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12. |