![]() |
Cevap: Düşen takımların yıldızları
Georgi Schennikov bu çocuk alınsa sağ kanat otoban gibi olur ama biraz tuzlu.
|
Cevap: Takımımızda görmek istediğiniz oyuncular
Koreli çinli diyosun da bir oyuncunun başarı lıolması için uyum sağlaması lazm Rıza hoca da sürekli söylüyor bunu Türk bir futbolcunun çin ligine gittiğini düşün Çin e ne kadar sürede uyum sağlar ?
|
Kasımpaşa'dan İbrahim Halil ÇOLAK
|
Bir isim de ben yazıyım Almanya da werder bremn alt yapısından yetien Selim AYDEMİR 20 yaşında ve oyun kurucu olarak oynuyor ortha saha da ve çok yetenekli şu an Almanya 3. liginde bir takıma sattığı için werder bremen 3 .lig diyip geçmeyin biraz videosunu izlerseniz
Bundesligaya da koysanız takır takır oynayacağını anlarsınız tam 1 yetenek Alınırsa çok seviniriz |
Kenneth Zohore. Danimarkanin Fc København(Copenhagen) takiminda oynuyor. Henüz 17-18 yasinda ama adam süper oynuyor. Zaten adamin Drogbayla akrabaligi varmis..
|
Cevap: Sözleşmesi Bitenler ve Transfer Dönemi
bu sene en fazla 4 bilemedin 5 transfer yapılır. onlarda büyük ihtimal yerli olur. fakat gidecekler kesinleşmedi galiba değilmi?
benim önereceğim konyadan mehmet sedef, bucadan erkan taşkıran. |
ayrıca arkadaşlar bizde skoru hemen değiştirebilecek oyuncular lazım. bazıları sezer badurdan bahsetmiş fakat o tarzda elimizde bir sürü topçu var. daha hiç transfer haberi yok mu bu arada??
|
Cevap: Transferden Çok Transfer Politikamız Nasıl
Bu arada Serdar Kulbilge sanırım hala bir takımla anlaşmadı. Bizim için kaleci sorunu çok önemli bence şu aşamada. Serdar Kulbilge veya Sinan Bolat bu sorunu halleder diye düşünüyorum.
|
Yerel bir gazetemizde bugün bir haber gördüm..Haberde sivassporun transferini düşündüğü yerli oyuncularında isimleri vardı;bu isimler Denizlispordan gurbetçi oyuncu Ahmet Arı,Bucaspordan genç Erkan(sol tarafta oynuyor),Kayserispordan ayrılan Mehmet Eren Poyraz ,G.Birliğinden kaleci Senecky yi yazmışlar..Rıza hoca nın takıma iyi bir kaleci almak istediği vurgulanmış..Bu haberle ilgili arkadaşlarında görüşünü merak ediyorum..Erkan herkesin beğendiği genç bir oyuncu;Ahmet Arı b.uygun dönminde de bir ara gündemimize gelmiştiiama bizi tercih etmemişti galiba..M. Eren bu yıl sakatlık sorunu fazla yaşadığı için gönderilmiş bir oyuncu ama iyi M. Eren in bize katkısı olabilir..Senecky nin mukavelesi devam ediyor geçen yıl da bizimle adı geçmiş ama olmamıştı..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz herhalde..Yine hepimiz sivasspordan daha iyi ve takımda direkt oynayacak oyuncular bekliyoruz...Bize fazla transferden çok takımda direkt oynayacak 4-5 tane oyuncu lazım..Gelecek oyuncular yedek bekleyecekse bu oyuncuları almanın hiçbir esprisi yok..Alınacak oyuncular mutlaka eldekilerden ve gidenlerden iyi olmalı ki takıma katkıları olsun...Benim gönlümde M. Eren veya Ahmet Arı dan, Seneck den daha iyi oyuncuların transfer edilmesini istiyor..Rıza hoca acaba 50 tane oyuncuyu izlettirdik diye konuşmuştu;bahsettiğim oyuncular bu liste içinde mi yoksa dışında mı?Bu oyuncular zaten bilinen oyuncular;özel olarak izlemeye bunları gerek var mı acaba?Rıza hoca inşallah aynı Grosecki,Enaramo,Rada,Navratil transferlerinde olduğu gibi bizleri şaşırtır ve mutlu eder..Rıza hocanın artık hiçbir mazereti de yok;çünkü bu alacağı oyuncularla birlikte artık herşeyin sorumluluğu kendisinde olacak...Başarı da başarısızlıkta onunla anılacak...
|
Senecky Gençlerbirliği'nde değil Ankaragücü'nde. Hem de bonservisi var.
Ama Gençlerbirliği'nde Serdar Kulbilge hem iyi kaleci. Hem bonservisi yok. Hem de yerli oyuncu. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53. |