SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BU TARAFTARA YAZIK! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10193)

OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007 09:19

--->: -->: BU TARAFTARA YAZIK!

[QUOTE=sivaslıavukat;192624]Bence stadyumu acilen bakıma almalı ve tüm maçları dış sahada yapmalıyız yada futbolcuları bu kadar olumsuz etkileyen içsaha şartlarını yönetimin bir an evvel ortadan kaldırması için dua etmeliyiz.[/QUOTE]

PROBLEM SAHADA DEĞİL MALESEF SİVASSPORUN OYUN ANLAYIŞINDA.BİZ DEPLASMAN TAKIMIYIZ.BİZE BİZİM GİBİ OYNAYAN TAKIMLARA PUANI TESLİM EDİYORUZ.İÇ SHADA DA KAZANMAK İÇİN KAPANAN TAKIMLARI KİŞİSEL BECERİSİ İLE AÇACAK FUTBOLCU LAZIM.YASİR SERGİO BU TARZ FUTBOLCU DEĞİLLER BU ADAMLAR KOŞUYOR SAVAŞIYOR.AMA BUNLARIN ARASINDA OYNAYACAK ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU LAZIM.BU WOOTER Dİ MESELA.AMA GİTTİ.BU CEYHUN MESELA,BU YUSUF ŞİMŞEK MESELA BUNLARI ÇOĞALTMAK MÜMKÜN AMA NE DEMEK İSTEDİĞİM ORTADA DIŞ SAHADA BİZ ÇOK PUAN ALIRIZ.AMA İÇ SAHADA ALMAK İÇİN OYUNU RAKİP KALEYE YIKMALIYIZ RAKİP TAKIMA KENDİ SAHASINDA BASMALIYIZ.BU OYUN ANLAYIŞINDA BALİLİDE OYNAYAMAZ O YÜZDEN İÇ SAHADA CVETKOV DIŞ SAHADA BALLİ OYNAMALI.VE SENEYE ÇOK KALİTELİ BİR (SON GÜNLERDE MODA OLDU) 10 NUMARA ALMALIYIZ.YOKSA İÇ SAHADA KAPANAN TAKIMLARI ZOR AÇARIZ.

YaGmUr_58 19.02.2007 09:25

--->: BU TARAFTARA YAZIK!

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;192690][B][COLOR="Blue"]BİZ
Görüntüde değil...... G E R C E K T E
---------S İ V A S S P O R L U Y U Z------------

1967 sivasspor genç taraftarlar derneği her zaman her yerde bu anlamlı sözleri yerine getirmiştir getirmeyede devam[/COLOR][/B][/QUOTE]

GÖRÜNTÜ DEĞİL GERÇEK....

tesekkurler 1967

OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007 09:30

[QUOTE=gülkız;192714][B]Maçtan sonra en fazla tebriği hak edenler taraftarlardır.Bu mevsimde stadı full doldurarak kimsenin onların seyir zevkini bozmaya hakkı yoktur.Ancak bizim takımda ''eller gider mersine bunlar gider tersine''misali bir durum sözkonusudur.İçerde maç oynayan başka takımlar taraftar desteğini sağlayarak-taraftarın gaza getirmesi ile-maç kazanırken bizim takımda tam tersine tırsma durumu görülmektedir.Yani ellerinden gelse içerdeki bütün maçlar seyircisiz olsun isterler galiba.Futbolculara bu bakımdan nasıl bir psikolojik destek veriliyor ya da futbolcular içerde neden seyirci karşısında oynama sıkıntısı çekiyor bunların çözüme kavuşturulması gerekiyor.Bu durum çözülemezse yönetim boşuna taraftar maçlara gelmiyor demesin.[/B][/QUOTE]

STADIN DOLU OLDUĞU BİR GERÇEK.BU DOLU STAT ANTALYAYA İSTESE PABUCUNU TERS GİYDİRİR Dİ.AMA ARKADAŞLAR SANMAYIN Kİ STATDA TEZAHÜRAT YAPILIYOR SİVAS TARAFTARININ ÖNÜNE GEÇEMEDİĞİ BU STATDA YAKLAŞIK 16.000 KİŞİ VARDI AMA İDDA EDİYORUM ANTALYA TARFTARI 100 KİŞİLİK BİR TARAFTARLA GELSE STATDA ONLARIN SESİ DUYULURDU.AMİGO ARTIK YAPACAK BİR ŞEY BULAMADI ADAM YALVATIYOR.AMA KİMİN UMRUNDA HERKES ALMIŞ ELİNE PİR POŞET ÇEKİRDEK ÇIT ÇIT DA ÇIT ÇIT DIŞARDAKİ ARKADAŞLAR KALABALIĞI GÖRÜP YANILMAYIN.BİZİM TARAFTARIMIZ YOK BİZİM SEYİRCİMİZ VAR.TIPKI SİNEMADA FİLM SYREDER GİBİ MAÇ İZLİYORUZ.

abircan 19.02.2007 09:51

spor bir keyiftir ama taraftarlık öyle oturup konser dinlemek sinema seyretmek gibi olmaz, ayrıca sedat peker ismi bu hafta süprize açık olduğumuzun adıydı, hiç yakışmıyor futbola bu isimler, bu isimlerle futbol yanyana gelmemeli, temiz toplum temiz siyaset temiz futbol

mehmetcik58 19.02.2007 09:54

Arkdaşlar maçda bende vardım. Muhteşem taraftarımız ilk kez böyle full doldurdular. Sivassporumuza yakışan taraftarlardı. Ancak kale arkası havuz tarafında d blok bölümünde 100 taraftar A blok bölümünde 150 civarında taraftarlar takıma çok ama çok iyi destek verdiler. Ancak diğer 14 bin taraftarımız neden hiç bağırmadılar sürekli çekirdek yiyorlar. Bu yüzden oyuncularımıza iyi destek yapamadık. Fb-sakarya maçını izledim sakarya taraftarı yaklaşık bin taraftar 1-0 yenik de olsa 90 dk susmadan destek verdiler. neden bizim taraftarlarımızda böyle destek vermediler ben çok üzülüyorum. Ayrıca sivassporumuza tepkilerle değil destek vermemiz gerekiyor. Çünkü bu takım deplasmanlarda kolay olmadığı maçları kazanarak sivasa geliyorlar. Sivassporumuz yenilsede bu takıma alkışlamamız gerekiyor. daha yolun başındayız ligin bitmesine daha çok var. Bu yüzden herkesi konya maçına bekliyoruz ve takıma sahip çıkalım. Eğer dediğim gibi sivassporumuzu 90 dk susmadan takımımızı desteklerse mutlaka konyayı farklı yeneriz. Ayrıca balilinin oynamaması biraz üzdü ama onun yerine gol kralı olmuş çetkov oynayacak buna çok sevindim. İnşallah sivassporumuz daha iyi yerlerde olcaktır. Ayrıca bana göre size buradan müjdeyi veriyorum kale arkaları bilet fiyatları 2 yada 2.5 ytl maraton ise 5ytl olacaktır.. Bu fırsatı kaçırmamak lazımdır..saygılarımla

FurkaN 19.02.2007 12:10

-->: BU TARAFTARA YAZIK!

[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"][QUOTE=zarek_58;192718]Arkadaşlar bugünki Antalya maçından sonra futbolda şike olayının gerçekten varolduğunu düşünmekten kendimi alamadım. Maçtan önce bi arkadaşım bana sivassporun bugün maçı kaybedeceğini söylemişti.Ama ben gülüp geçmiştim. Neden diye sorduğumda sebebin antalya onursal başkanı Sedat PEKER den gelen selam olduğunu söyledi. Sedat PEKER sivassporun antalyasporun kardeş takımı olduğunu hatırlatarak selam göndermiş.bunları duymak beni kahretti açıkçası.Kar demeden soğuk demeden takımımıza gereken desteği sağlıyorsak,yardım kampanyalarında cebimizde olanı veriyorsak destek için ve bu şekilde sonuçlar çıkıyorsa dediğiniz gibi yazık bu taraftara. Gerçekten yazık. Madem sonucu belli bir karşılaşmaysa neden bağıra bağıra bizi 4 eylüle davet ediyorlar.. İnanın sivassporun 3. lig ve 2. ligdeki maçlarını özledim.. Çok doğru gardaşlar. Yazık bu taraftara. Bu konuda gerçekten çok doluyum. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Sayın Fikret ÜNSAL 5-6 sezon boyunca tek amacın ligde kalmak olduğunu söylüyor. UEFA ya gitmeyi falan düşünmediklerini dile getiriyor.. Gerçekten yazık bu taraftara. Kahroldum bugün..[/QUOTE]

Şike olduğunu sanmıyorum çünkü sizin söylediğiniz yada düşündüğünüz Sedat Peker'le Antalyaspor Başkanı tamamen farklı kişiler onların ki sadece bir tesadüf ve isim benzerliği... Eğer olacak olsaydı gecen hafta Sakarya maçında ya da Rize maçında olurdu... Dünkü maç tamamen hocanın oyun anlayışından ve futbolcuların beceriksizlik ve isteksizliğinden oldu...[/COLOR][/B][/FONT]

ayhan saltan 19.02.2007 12:21

sivasspor hak ettigi yere gelecektir bir macla karalama kampanyasına başlamayalım lütfen beyler hep destek tam destek bakınız beşiktaş ve şampiyonluga oynayan galatasarayda yenildi unutmayalım bu lig cok şeylere gebe bekleyelim ve görelim ne mutluyum ilk önce türküm sonra sivaslıyım diyene haftaya görüşmek üzere sivas: 3 konya : 0

OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007 13:23

DÜNYANIN SONU DEĞİLKİ

Tüm yorumları okudum.Her kes ver yansın ediyor.Bir daha maça gitmeyecez,bu ne biçim takım,15.000 kişi geldik bunun için mi,kesin bu maçta şike var,mehmet yıldız rezildi,serdar rezildi,hayrattin berbattı.Arkadaşlar sakin olun ya.Ne oldu sadece 3 puan kaybettik.Her maçı alacaz diye bir kural mı var?Takım galip gelince nasıl yanlarında olup destek verip kendimize pay çıkartıyorsak.Takım malup olduğunda galip olduğumuzdan fazla destek vermeliyiz.Kendimize yenilgide de pay çıkarmalıyız.İstiyorsunuz ki hep yenelim,bende istiyorum ama bu bir oyun ve unutmayın oyunda yenmek kadar yenilmekte var.Bunu kabul etmeliyiz.Biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapalım.Gidelim takımımızı destekleyelim.unutmayın BAŞKA SİVASSPOR yok.şimdi destek zamanı arkadaş ve kaybolmuş bir şey yok.Sivasspor ligde çok başarılı bir takım bana göre.Şimdi sakin olalım ve takıma desteği arttırarak devam edelim.UNUTMAYIN 15.000 KİŞİ STADA GELMEK YETMİYOR.TARAFTAR OLDUĞUMUZU GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR.BİZ DAHA HEP BİR AĞIZDAN ''ŞAMPİYON SİVAS ''DİYE BAĞIRMAYI BECEREMİYORUZ.BU TAKIM SÜPER LİGE ÇIKMIŞ BİZİM TARAFTAR HALA 3.LİGDE KENDİMİZİ ARTIK YENİLEYELİM.

zereya 19.02.2007 13:30

--->: DÜNYANIN SONU DEĞİLKİ

Çok haklısın, yenilmeyen takım yok , Sivasta olmadığım için stad hakkında ve seyirci hakkında fazla bilgim yok

Bence süperlige yeni çıkan takım dan bu kadar başarı sonuçlar alması çok bile
her şey zaman , tecrübe ve maddi kaynaklar gerektiyor

Hepside olur inşallah

gangster yigdo 19.02.2007 13:54

sivasspor um sen yensende yenilsende biz hep senin leyiz sivassporumaza basarilar dilekleimle

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:59.