![]() |
--->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[COLOR="Red"][B][I]sivasspor:::::::2
fenerbahçe:.......1[/I][/B][/COLOR] |
inşallah kazaniriz baska bi sey demiorumda ne oluyor anlamadim bi seri yeniyoruz bi seri yenilioruz .. mağlubiyet serisinin bitmesini canı gönülden istiyorum.. en büyük Sivas ..
|
ÜZÜLEREK YAZIYORUM FB:4-1 SİVAS
|
Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Fenerbahçe şu dakikalarda Antalya'ya 1-0 yeniliyor. Bu maç bu skor ile biterse Kadıköy'den biraz zor puanla döneriz. GS'in potaya girmesini istemezler çünki...
Fb : 2 - Sivasspor : 0 |
-->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Fener bugünde puan kaybetti arkadaşlar 4 ya da 5 diyenler veya 3 diyenler biraz daha düşünün derim... Kendi sahasında oynayacak bu takım işimiz zor tabi baska etkenlerde olacak bu maçta ama ne olursa olsun Sivasspor her deplasmanda oynadığı gibi oynayacaktır burada da... Umudumuz takımımızın puanla dönmesi...bence ;
FENERBAHCE : 1 SİVASSPOR : 1[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] |
[COLOR="Red"][B][I]Fenerin Puan Kaybetmesi daha kötü brader...................Hırslandı Swasspor Yenilgisinde Taraftarı Bizler Gibi Anlayışlı..+58 Asla değil[/I][/B][/COLOR]
|
bu aralar gidişat yine kötüleşti evet düşme tehlikesinden biraz uzak durumdayı z ama uefa ya gitmek istiyorsakmutlak puan yada puanlar almamız lazım derım ama üzgünüm ki sivas fenere yenilir
|
fb-sivas : 3-0
fenerin acil olarak puan ve morale ihtiyacı var.kendilerini sivas maçında affettirmeye çalışacaklar.belki skorda fark olmayacaktır ama kazanacakları kesin... (keşke Sivas maçı alsa da fenerin galibiyetine kesin gözüyle bakan bizler mahçup duruma düşsek! ) |
barı sıkor tahmini yapmayın bu sitede gizli fener sempatizanları bu sivas fenerden puan alacak herkes bunu görecek cünkü fenerin hocası salak sivas üstüne gelen hertakımı yenerrrrrrr onlarda üstümüze gelecek
|
ben ne panik yapicam nede korkucamm ama bu haftada fenerbahceye yenilip..önümüzdeki mactada cikis yakalayacagimizi dusunuyorum..sivas
tum maclarini kazansada fenerbahceyi yenmezler..bunu herkes biliyor |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54. |