![]() |
hepimiz başağız galiba :D
|
[quote=puar]hepimiz başağız galiba :D[/quote]GARDAŞ MUSTAFA ABI BUÇLARA İTİMAT ETMEZ BURÇLARDAN GELECEK HAYIR ALLAH'TAN GELSİN DER :k14: :k14:
|
[quote=ultraSivas_58][quote=cevik]ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN
DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][color=red][b]OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ... BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM: EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............[/b][/color][/quote] ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUU |
[quote=cevik][quote=ultraSivas_58][quote=cevik]ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN
DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][color=red][b]OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ... BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM: EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............[/b][/color][/quote] ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUU[/quote]REİS NE YAPAK BU FORUMLARDA OLMAZSA SİZİN GİBİ SAYGIDEĞER ABİLERİMİZDE OLMAZSA KİMLE KONUŞURUK BURDA SİTEMİZ SAYESİNDE SİZLERİ TANIDIK... |
benim burcum basak mis ama ben inanmam bos is bunlar baska isim yokta burcla ugrasacagim
|
BENİM BURCUM ASLAN :[b]Yıldızı: Güneş
Uğurlu günü: Perşembe Uğurlu sayısı: 6 Uğurlu taşı: Aslan Uğurlu rengi: Beyaz Uğurlu çiçeği: Orkide En büyük özelliği: Cömertlik En büyük amacı: Lider olmak Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık Zayıf tarafı: Kibir ASLAN'nın KARAKTERİ Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür. Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz. Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir. Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır. Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir. İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık. Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik. ASLAN ve İLİŞKİLERİ Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler. Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır. Aslan burcu kadını ve erkekler: Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister. Aslan burcu erkeği ve kadınlar: Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır. İŞ Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. Çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir. ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİ Napolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ... ASLAN BURCU ve SAĞLIK Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir.[/b] |
Oglak ve akrep en iyi burcu erkeklerde doyusum ögle ......
bende Oglakim :!: muhahah :lol: :lol: |
[quote=ultraSivas_58][quote=cevik][quote=ultraSivas_58][quote=cevik]ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN
DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][color=red][b]OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ... BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM: EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............[/b][/color][/quote] ONURUM SEN BİR HARİKASIN TEŞEKÜR EDERİM ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUU[/quote]REİS NE YAPAK BU FORUMLARDA OLMAZSA SİZİN GİBİ SAYGIDEĞER ABİLERİMİZDE OLMAZSA KİMLE KONUŞURUK BURDA SİTEMİZ SAYESİNDE SİZLERİ TANIDIK...[/quote] ............ |
[quote=cevik][quote=ultraSivas_58][quote=cevik][quote=ultraSivas_58][quote=cevik]ONUR BEN YENGEC BURCUNDANIM HELE BENİ BİR ANLAT YAHU SENİN
DİLİNDEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][color=red][b]OOOOO CEVİK REİS AYNI BURÇTAYIZ... BANA GÖRE CEVİK REİSİN BURCUNU ANLATIYIM: EN SEVDİĞİ RENKLER:KIRMIZI-BEYAZ TAM BİR SİVAS SEVDALISI VE SİVASSPOR AŞIĞI OLAN CEVİK REİSİMİZ AYRICA BİZİM OYMAK BAŞI OLUR.YILIDIZI DEVAMLI YÜKSEKTEDİR.VE DİŞİDİR YANİ ÇOK ÇAPKIM BENİM GİBİ .CEVİK REİSİMİZİ HER ZAMAN YÜKSELMEYİ İSTER HER YENGEÇ GİBİ .............[/b][/color][/quote] ONURUM SEN BİR HARİKASIN TEŞEKÜR EDERİM ONUR SEN BİR ALEEMSİN GARDAŞ YAUUU[/quote]REİS NE YAPAK BU FORUMLARDA OLMAZSA SİZİN GİBİ SAYGIDEĞER ABİLERİMİZDE OLMAZSA KİMLE KONUŞURUK BURDA SİTEMİZ SAYESİNDE SİZLERİ TANIDIK...[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][color=red][b]...........KANGALIN EN BÜYÜK AĞASI CEVİK ABI.............[/b][/color] |
[color=red][b]aslan burcuyum.......(23 Temmuz - 23 Ağustos) Ateş / Sabit
Yıldızı: Güneş Uğurlu günü: Perşembe Uğurlu sayısı: 6 Uğurlu taşı: Aslan Uğurlu rengi: Beyaz Uğurlu çiçeği: Orkide En büyük özelliği: Cömertlik En büyük amacı: Lider olmak Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık Zayıf tarafı: Kibir ASLAN'nın KARAKTERİ Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür. Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz. Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir. Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır. Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir. ..........[/b][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37. |